Göğüs hassasiyetiniz ne zaman başladı ?

Normalde adet öncesi oluyomuydu ? Benim hep olurdu şimdi çok hafif hafif kol altlarından başladı ama bı dolgunluk var
Her ay olmaz
Sadece yumurtlama gördüğüm aylarda oldu. Onu da ovülasyon testi ile takip ediyordum ve aynı zamanda doktorla. Eminim yani yumurtlama olduğuna. Çatlama gördükten 2-3 gün sonra başlardı hassasiyet. Yani adete 10 gün kala falan.

Selam kızlar bende de normalde yumurtlamadan sonra gögüs agrısı başlar artar ve adet olunca biter ama bu ay ağrı olmadı günde geçti arada bi sızı giriyo gibi elleyince acıma sıfır anlamadım ben

Selam kızlar bende de normalde yumurtlamadan sonra gögüs agrısı başlar artar ve adet olunca biter ama bu ay ağrı olmadı günde geçti arada bi sızı giriyo gibi elleyince acıma sıfır anlamadım ben
Günüm geçti derken regl mi gecikti
Test yapmadınız mı

Eklentiler

• DAA72CF2-D8E4-4BA1-BB32-53173DD8D552.webp
    DAA72CF2-D8E4-4BA1-BB32-53173DD8D552.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 253
Merhaba kızlar,
Normalde her yumurtlama günümden 2-3 gün sonrası göğüs hassasiyetim başlardı. Adet olmadan 2 gün önce biterdi. Bu ay klomen kullandım. Çatlatma iğnesi vuruldum 5 gün oldu. Ovülasyon testlerim de silik çıkıyor çatladığına eminim fakat göğüs hassasiyetim hiç yok. Zaten göğüs acıması da yumurtlama belirtilerinden biri. Acaba bu ay da olmadı mı diye kara kara düşünüyorum 😔 Hamilelik öncesi göğüs hassasiyetiniz ne zaman başladı yardımcı olur musunuz 🙏🏼
Canım, benim normalde de yumurtlama günü başlar regl gününe doğru azalır sonra regl olurum. Bu ay da öyle oldu azaldı, yumuşadı göğüslerim ama hamile olduğumu öğrendim. Şimdi tekrar şiş ve hassaslar. Özellikle uçları. Yani hiç belli olmuyor. Benim göğüs hassasiyetim geçince regl olacağım sandım ama olmadım. Çok yanıltıyor vücut işte. Çok takip etmemeye çalış o yüzden :( Hakkında hayırlısı olsun. Burada hamile kalmasını çok istediğim kadınlardan bir tanesisin. Rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻💖

Canım, benim normalde de yumurtlama günü başlar regl gününe doğru azalır sonra regl olurum. Bu ay da öyle oldu azaldı, yumuşadı göğüslerim ama hamile olduğumu öğrendim. Şimdi tekrar şiş ve hassaslar. Özellikle uçları. Yani hiç belli olmuyor. Benim göğüs hassasiyetim geçince regl olacağım sandım ama olmadım. Çok yanıltıyor vücut işte. Çok takip etmemeye çalış o yüzden :KK43: Hakkında hayırlısı olsun. Burada hamile kalmasını çok istediğim kadınlardan bir tanesisin. Rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻💖
Yaaaa çok tatlısın♥️ Çok teşekkür ederim inşaAllah o günü görürüz hem de bu ay Allahın izniyle 🙏🏼♥️ Birçok kişi de acımadan öğrendim demiş başka konularda. Bakalım göreceğiz

Yarın doktora gidicem söyleyeyim kaç çıkması lazım ki
Sağlık ocağında da baktırılıyor herhalde bilmiyorum ama 1 hafta geçmesi gerekiyor
Siz hangi günü pik sandınız
Yumurtlamam geçti dediniz Ya ondan soruyorum hangi gündü
5 in üzeri yumurtlama olmuş demek ama 10 üzeri çıkarsa daha garanti

Sağlık ocağında da baktırılıyor herhalde bilmiyorum ama 1 hafta geçmesi gerekiyor
Siz hangi günü pik sandınız
Yumurtlamam geçti dediniz Ya ondan soruyorum hangi gündü
5 in üzeri yumurtlama olmuş demek ama 10 üzeri çıkarsa daha garanti
21 i bana göre pik

Ben pik göremedim 21 de tam olacakken vazgeçmiş gibi duruyorsun 😔 hakkınız da hayırlısı olsun rabbim isterse olur 🙏🏻
Aynen yumurtlamadım bence normal aylarımda ki gibi hissetmedim zaten işin kötüsü ilk kez deneyelim dedik bu ayı bulduk 🤣 neyse kısmet bu işler

Doktora gittim doktor gelmekte olan bir yumurta göremedi ya ama test vs de yapmadı progreston için boş geçti herhalde bu ay dedi ama hiç bir problem yok dedi stres yapmışsındır dedi

Back
X