- Konu Sahibi onbirmayis
Normalde adet öncesi oluyomuydu ? Benim hep olurdu şimdi çok hafif hafif kol altlarından başladı ama bı dolgunluk varİşte bu bende olmadıadetime 8 gün var ama ne ağrı ne sızı. Sıfır hassasiyet. Şişlik de yok
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde adet öncesi oluyomuydu ? Benim hep olurdu şimdi çok hafif hafif kol altlarından başladı ama bı dolgunluk varİşte bu bende olmadıadetime 8 gün var ama ne ağrı ne sızı. Sıfır hassasiyet. Şişlik de yok
![]()
Her ay olmazNormalde adet öncesi oluyomuydu ? Benim hep olurdu şimdi çok hafif hafif kol altlarından başladı ama bı dolgunluk var
Günüm geçti derken regl mi geciktiSelam kızlar bende de normalde yumurtlamadan sonra gögüs agrısı başlar artar ve adet olunca biter ama bu ay ağrı olmadı günde geçti arada bi sızı giriyo gibi elleyince acıma sıfır anlamadım ben
Yok yumurtlama günü geçti adetime 9 gün kaldı ovulasyon testlerim böyleGünüm geçti derken regl mi gecikti
Test yapmadınız mı
Canım, benim normalde de yumurtlama günü başlar regl gününe doğru azalır sonra regl olurum. Bu ay da öyle oldu azaldı, yumuşadı göğüslerim ama hamile olduğumu öğrendim. Şimdi tekrar şiş ve hassaslar. Özellikle uçları. Yani hiç belli olmuyor. Benim göğüs hassasiyetim geçince regl olacağım sandım ama olmadım. Çok yanıltıyor vücut işte. Çok takip etmemeye çalış o yüzdenMerhaba kızlar,
Normalde her yumurtlama günümden 2-3 gün sonrası göğüs hassasiyetim başlardı. Adet olmadan 2 gün önce biterdi. Bu ay klomen kullandım. Çatlatma iğnesi vuruldum 5 gün oldu. Ovülasyon testlerim de silik çıkıyor çatladığına eminim fakat göğüs hassasiyetim hiç yok. Zaten göğüs acıması da yumurtlama belirtilerinden biri. Acaba bu ay da olmadı mı diye kara kara düşünüyorumHamilelik öncesi göğüs hassasiyetiniz ne zaman başladı yardımcı olur musunuz
![]()
Yaaaa çok tatlısınCanım, benim normalde de yumurtlama günü başlar regl gününe doğru azalır sonra regl olurum. Bu ay da öyle oldu azaldı, yumuşadı göğüslerim ama hamile olduğumu öğrendim. Şimdi tekrar şiş ve hassaslar. Özellikle uçları. Yani hiç belli olmuyor. Benim göğüs hassasiyetim geçince regl olacağım sandım ama olmadım. Çok yanıltıyor vücut işte. Çok takip etmemeye çalış o yüzdenHakkında hayırlısı olsun. Burada hamile kalmasını çok istediğim kadınlardan bir tanesisin. Rabbim gönlüne göre versin
![]()
Yumurtlama olmamış benceYok yumurtlama günü geçti adetime 9 gün kaldı ovulasyon testlerim böyle
Öyle miYumurtlama olmamış bence
Tam pik yok
Bence öyleÖyle mi![]()
Yarın doktora gidicem söyleyeyim kaç çıkması lazım kiBence öyle
Pik sandığınız günden bir hafta sonra progesteron baktırın belli olur
Sağlık ocağında da baktırılıyor herhalde bilmiyorum ama 1 hafta geçmesi gerekiyorYarın doktora gidicem söyleyeyim kaç çıkması lazım ki
21 i bana göre pikSağlık ocağında da baktırılıyor herhalde bilmiyorum ama 1 hafta geçmesi gerekiyor
Siz hangi günü pik sandınız
Yumurtlamam geçti dediniz Ya ondan soruyorum hangi gündü
5 in üzeri yumurtlama olmuş demek ama 10 üzeri çıkarsa daha garanti
Ben pik göremedim 21 de tam olacakken vazgeçmiş gibi duruyorsunYok yumurtlama günü geçti adetime 9 gün kaldı ovulasyon testlerim böyle
Ayın 1 inde progesteron baktırabilirsiniz21 i bana göre pik
Aynen yumurtlamadım bence normal aylarımda ki gibi hissetmedim zaten işin kötüsü ilk kez deneyelim dedik bu ayı buldukBen pik göremedim 21 de tam olacakken vazgeçmiş gibi duruyorsunhakkınız da hayırlısı olsun rabbim isterse olur
![]()
Vardır bunda da bir hayır önümüzdeki maçlara bakalımAynen yumurtlamadım bence normal aylarımda ki gibi hissetmedim zaten işin kötüsü ilk kez deneyelim dedik bu ayı buldukneyse kısmet bu işler
Aynen bakalım artık :)Vardır bunda da bir hayır önümüzdeki maçlara bakalım![]()