- 26 Eylül 2010
- 283
- 0
üzgünüm ama bu yaştan sonra büyümez maalesef.. meme gelişimi adet görmeden önce başlar, sen adet göreli de kaç sene geçmiş..
ne yani göğüssüz mü kalacağım ben:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzgünüm ama bu yaştan sonra büyümez maalesef.. meme gelişimi adet görmeden önce başlar, sen adet göreli de kaç sene geçmiş..
hormon testi yaptırdım sonuçlarım normal çıktı onun dışında kıl gibi bir sorunumda yok adetlerimde gayet düzenli
herkesin dediğine inanma canım benim.öyle bi kural mı var yani.
masaj yapmayı deniyorum zaten ama hani 75 dai olsalar razıyım hiç yoklar zayıf bir kızda diilim çok bariz kötü duruyorlar hiç göğüs ağrısı kaşıntı felanda yaşamadım(göğüs gelişiminde olan şeyler) anason üzüm çekirdeği çemen yeşil çay rezene ada çayı hiç biri bir cm etkilemedi 2-3 yıldır uraşıorum bitkilerle ama pek birşey olmadı
jinekoloğa gittim beni estetisyene yönlendirdi yapabileceğim bişi yok dedi aşalanmış hisediorumeyvahedigeldismile
kızlarr lütfen yardım edinn bana çok kötü durumdayım bu durum çok etkliyoo beni böyle kalmalarından çok korkuorummm [/QUOTE
Sevgili Rubby üzülmekte haklısın.Ama bu kadar üzülme..arkadaşlarında dediği gibi dolgulu sütyenler en azndan bazı kıyafetleri rahat giymeni sağlıyor.
çok kadın gibi bende aynı sorun var.yaşım 38 .iki doğum yaptım.doğumda büyür diye bekledim.özellliklede süt veririken ne yazıkkı olan byüklükte sadece dolgunlaştı..
öncelikle anneni karşına al ve bu konuda ne kadar üzüldüğünü ve kendini nasıl hissettiğini anlat.ve seni doktora götürmesini sağla..hatta blöf bile yapabilirsin.sen götürmezsen ben kendim giderim diye :) Doktor çözüm bulabilirmi ?sanmıyorum ama en azından keşke zamanında doktora gitseydim demezsin.
ama sadece bu konu üzerinde yoğunlaşma.evet beden imajı tüm insanlar için çok önemli.bir gün saçımız bile kötü olsa iyii hissetmiyoruz..kaldıki iş vucudumuzun bir parçasından memnun değiliz..ama gögüs herşey demek değil..benim ilk dolgulu sütyenle tanışmam 22 li yaşlardaydı düşün.ozamana kadar neler hissettiğimi anlarsın.sonra dolgulu sütyenler kurtarıcımız oldu..
sevgiler