gögüs estetiği

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
142
3
96
İstanbul
selam arkadaşlar.ben yeni üye oldum siteye.yardıma ihtiyacım var,ben 1 yıl önce doğum yaptım ve küçük olan göğüslerim şimdi iyice kötüleşti,içi boşaldı sarktı vs...göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum.yalnız eşimin byan doktor şartı var.malesef..bende sizden fikir almak istyrm.eser aydoğdu çıktı internette karşıma.bilen,onda ameliyat olan varmı,varsa memnunmu.bayan cerrah önerilerinizi lütfen yazın arkadaşlar.

Evet ben meme buyutme operasyonu gecırdım,cok cok memnunum.Kol altından kesi ile kas altına silikon takıldı.

Şehir efsanelerine asla inanma,kas altında olan silikon ele gelen ve sert olan bırşey asla degil.Ama su cok onemli: hiç meme yok ise eğer konulacak silikon dolgunun büyüklüğü cok onemli.Aksi takdirde Demet Akalin gibi bir goruntu olusabilir.
Birde şu var bayan doktor bile olsa asistanları da giriyor ameliyata,sonucta ameliyat kadrosunda en az 3-4 kişi oluyor.O yuzden bayan cerrah aramak bir bakıma gereksiz hale geliyor.

Son düzenleme:
Canım ben bayadır araştırıyorum ve buradan okuduklarımdan Aylin Karanlık ismini çok duydum ve ona ameliyat olanlar çok memnun gibi.Ben İzmirde olduğum için istanbul doktorlarını çok iyi bilmiyorum belki soyadını yanlış yazmış olabilirim bilenler düzeltebilir.

arkadasım bende yenı uye oldum bu sıteye.doktorum fatıh dagdelen.3 gun sonra amelıyatolucam meme küçültme çok düşünceliyim.kafam cok karıstı...of amelıyat sonrası benı cok dusunduruyo.dikiz izleriii

Evet ben meme buyutme operasyonu gecırdım,cok cok memnunum.Kol altından kesi ile kas altına silikon takıldı.

Şehir efsanelerine asla inanma,kas altında olan silikon ele gelen ve sert olan bırşey asla degil.Ama su cok onemli: hiç meme yok ise eğer konulacak silikon dolgunun büyüklüğü cok onemli.Aksi takdirde Demet Akalin gibi bir goruntu olusabilir.
Birde şu var bayan doktor bile olsa asistanları da giriyor ameliyata,sonucta ameliyat kadrosunda en az 3-4 kişi oluyor.O yuzden bayan cerrah aramak bir bakıma gereksiz hale geliyor.

caım ben anlamadım sen eser hanımamı oldun

Back
X