göğüs estetiği yaptırmak istiyorum .günahmıdır??

Günahtır diye düşünüyorum Allahın yarattığını beğenmiyorsun çünkü,ama eşinin gözü dışarıya kaymaması için yaparsan günah değildir diye düşünüyorum amaaan ben kendimle çelişiyorum yorumsuzum delikafadulden

eşin memnun değilse onun için herhangi bir operasyon geçirirsen günah değil diye biliyorum. mesela bir kadının açık olması günah kabul ediliyor ama eğer kocası açık olmasını istiyorsa bu kadının sorumluluğundan çıkıyor yani kadın erkeğinin isteklerine cevap vermeli vebalini de erkek üstleniyor bu gibi konularda bildiğim kadayırla göğüs estetiği eğer psikolojine şuanki görünümün ve eşine yetersiz oluşun gibi düşünceler zarar veriyorsa yaptırmanca bence hiçbir sakınca yok ama eşin memnunsa seni böyle de çok seviyorsa ve sana dünyanın en muhteşem kadını olduğunu düşündürüp hissettiriyorsa o da seni öyle görüyorsa yine de '' ay bikini giydim mi güzel görünsün , denizde havuzda seksi görünsün, dekolte giyince hafif çekici görünsün '' gibi düşüncelerle yaptırırsan tabiki de GÜNAH! :)))

eşin memnun değilse onun için herhangi bir operasyon geçirirsen günah değil diye biliyorum. mesela bir kadının açık olması günah kabul ediliyor ama eğer kocası açık olmasını istiyorsa bu kadının sorumluluğundan çıkıyor yani kadın erkeğinin isteklerine cevap vermeli vebalini de erkek üstleniyor bu gibi konularda bildiğim kadayırla eğer psikolojine şuanki görünümün ve eşine yetersiz oluşun gibi düşünceler zarar veriyorsa yaptırmanda bence hiçbir sakınca yok hatta sevap bile olabilir sonuçta eşinde sende memnun olacaksınız ve psikolojin düzelecek ama eşin memnunsa seni böyle de çok seviyorsa ve sana dünyanın en muhteşem kadını olduğunu düşündürüp hissettiriyorsa gözü dışarda değilse o da seni öyle görüyorsa göğüs estetiği yaptırmak dinimizce anlamsız ve günah olabilir. yine de '' ay bikini giydim mi güzel görünsün , denizde havuzda seksi görünsün, dekolte giyince hafif çekici görünsün '' gibi düşüncelerle yaptırırsan tabiki de GÜNAH! :))))))))

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Kadınlığı bu sekilde ayaklar altına almış olmanızı anlayamıyorum,bu nasıl bi zihniyettir yahu,cehalet daima kadınların ayak bağı olmustur ve görünen köy kılavuz istemiyor

bir nevi öyle ama zina ve başkalarına göstermek için yapılan göğüs estetiğinin günah olduğu yazıyordu internette.

bence de olay şu, amaç diğer erkekler baksınsa olabilir, ama bayan arkadaşlarımızla bi ortamdayken bile moralimiz bozuluyorsa, örneğin kadınlar plajı olsun orda bile rahat değilsek yaptırılabilir. hem burun estetiğinden ne farkı var, ikisi de allahın yarattığı şekli, ve beğenilmediği için değiştiriliyor. biliyorum cinsel obje olayı var ama sonuçta hayatımızda olan erkek için de istiyoruz bunu kendimizi daha iyi hissedelim diye. o zaman destekli sütyen takmamız da tuhaf olurdu bu açıdan bakarsak. bence Allah içimizi bilir, niyetimizi bilir, o yüzden günah olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak estetiğe karşıyım ama psikolojiyi bozması başka bir olay.

Kutsal Kitabımızda böyle bir şey yok günah değil, can-ı gönlünle yaptırabilirsin sıkıntın olmadan.

O suretlerden alıntı yapanlara da inanma, çoğu safsata.

Son düzenleme:
ay aynı problemin burun olanı var bendede, burun estetiği günahmıdır acaba.ya benm eşim güzelliğe meraklı bir erkek.yani böyle kadınlarda zarif yüz hatlarını sever fark ediyorum gittiğimiz ortamda bakışları değişir gibi oluyo:KK31:benm kaşım gözüm güzelde burnum biraz yüze göre büyük ve kemerli.bir ikikere söyledi ama incitici bişekilde değil.ama yinede kafama taktım ben imamhatp mezunuyum günahını felan düşünürüm ya şirke girerse diyorum bana fikir verin kızlar yaaa eşim olmasanda olur diyo ama,hiçte şöyle hayran hayran baktıgını bilmem..yatak haricindede çok güzelsin felan demez.güzelliğede düşkün acaba güzel bulmuyormu diyorum nediyosunuz:44:

Valla benim de burnumda kemer vardı, sevgilim yaptırmamı istediğini anlıyordum ama bana belli etmiyordu hiç, ben yaptırdığımda eskisinden daha çok ilgi gösterdiğini açıkça fark edebiliyordum

Yaptır derim:)

bir nevi öyle ama zina ve başkalarına göstermek için yapılan göğüs estetiğinin günah olduğu yazıyordu internette.

Ay 4 yıl önceki kadınlar kulubu hesabım :KK48::KK48::KK48: 15 yaşındayken yazmışım bunu,, koptum ya.... 4 yıl sonra ne olduysa yaptırdım koydum şuraya valla.. iyi ki de yaptırmışım :nazar:

eşin memnun değilse onun için herhangi bir operasyon geçirirsen günah değil diye biliyorum. mesela bir kadının açık olması günah kabul ediliyor ama eğer kocası açık olmasını istiyorsa bu kadının sorumluluğundan çıkıyor yani kadın erkeğinin isteklerine cevap vermeli vebalini de erkek üstleniyor bu gibi konularda bildiğim kadayırla göğüs estetiği eğer psikolojine şuanki görünümün ve eşine yetersiz oluşun gibi düşünceler zarar veriyorsa yaptırmanca bence hiçbir sakınca yok ama eşin memnunsa seni böyle de çok seviyorsa ve sana dünyanın en muhteşem kadını olduğunu düşündürüp hissettiriyorsa o da seni öyle görüyorsa yine de '' ay bikini giydim mi güzel görünsün , denizde havuzda seksi görünsün, dekolte giyince hafif çekici görünsün '' gibi düşüncelerle yaptırırsan tabiki de GÜNAH! :)))
Konu çok eski ama çok yanlış bir ifade gördüğümden düzeltmek istedim, birincisi İslam da kesin olan bir emir kimse için eşini geçtim anne baban için bile terkedilemez, BİR KADIN EŞİ İSTEMEDİ DİYE TESETTÜRÜ ÇI-KA-RA-MAZ!!!! Tesettür Kuran ayetleriyle sabit bir emirdir, Allah ın emrine karşı olan bir erkek bu emri uygulamayan biri ile evlenir, ikincisi İslam da kadın da bir bireydir tıpkı erkek gibi ve o istedi diye bişeyleri yapmak zorunda değildir, İslam da kadın ve erkek ikiside sadece kadın değil eşinin hoşuna gidecek şekilde bakımlı olmalıdır ki birbirlerine olan ilgilerini kaybetmesinler, estetik yaradılışı değiştirmektir ister burun ister göğüs ister dudak, mecbur olunan durumlar haricinde sağlık vb yaptırılamaz, bazı hocalar toplumdan dışlanma konusunda da fetva vermişlerdir, bence gibi ifadeler kullanmak çok sakıncalı çünkü sencesi bencesi yok bu işin, bir kadın olarak İslam bize değer vermiş hanımlar kıymetini bilelim :)

zamanla deformasyon olmuş bi organı düzeltmek değildir lakin silikonda ne bileyim baya estetik günah olduğu söylenir hep

X