Göğüs estetiği hakkında merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz

Bir de masaj yapıyor musunuz? Benim 2.gün olduğundna acıyor hala ve yapamıyorum doktorum yapın dedi ama zorlamıyoeum
2. Günde daha ne masajı ya manyak mı sizin doktor biraz. Doktor bana masaj falan demedi gerek yok dedi ama yapmak istersen çok çok hafif yap onu da iyileştikteb sonra yap şu an yaparsan şeklini bozma ihtimalin var. Duş evet 1 hafta sonra alabilirsin dedi bana da doktor

Cnm benimde boy 1,64 kilo 54 300 cc istiyorum,fotoğraf paylaşabilirmisin nasıl duruyo merak ediyorum

Merhaba bende olacagim ameliyat tekkira banada foto yollarmisin boy kilo ayni seninle 300 cc kucuk mu gelir ki odemler falan gidince

Ya bu Merve boluğur da silikonlarını çıkartmış madem iyi ünlüler neden çıkarttırıyor... Yaptıracağım varsa bile hevesim kaçıyor

Canim merhaba 3. Günüm aşırı ağrılı geçiyor sabırla bekliyorum bakalım... Yatıp kalkmak ölüm gibi bir hafta boyunca yatmayıp oturarak uyumaya karar verdim.. 425 cc takıldı öncesindede dokum vardı , şuan doktorun verdiği sütyen takıldı ve gözüme küçücük görünüyor Ameliyata girerken 54 kilo girdim şuan serumlardan sanırım 58 kilo görünüyorum karnım şiş gaz dolu memelerde güzel durmuyor offf pişman olmak üzereyim

Aslında doku olmasına rağmen 425 CC takılmış ne kadar küçük görünebilir? Gayet guzellerdir. Ben de kilo aldim ameliyat sonrası ödem topluyor vücut bir süre. Ben 80a idim ameliyat öncesi 325 CC ile 80c oldum. Gayet büyük geliyor gözüme hatta biraz insinler diye bekliyorum ki hiç döküm yokmuş doktor öyle demişti. İlerleyen zamanlarda giderek güzelleşiyor laf benim 12. Günüm hafif hafif kendine gelmeye başladılar. Üzmeyin kendinizi

ameliyat sonrası önceki kilonuza ne zaman döndünüz?

Merhaba benim de 1 hafta oldu bugun, kasalti meme alti kesisi ile ameliyat oldum sekil olarak benim de daha uzun bir goruntu ve omuzuma yakin duruyorlar sert ve sisler, hala batmalar var bir gogsumde bunlar ne kadar surede geciyor ve sekli gercekten herkeste ilk ameliyat olundugunda boyle mi oluyor normal mi bu

Merhaba göğüs estetiği olmayı düşünüyorum fiyat aldım iki yerden arasinda uçurum var ne kadara oluyo genellikle

Kizlar göğüs büyütme ameliyatı düşünüyorum iki doktor ile görüştüm fiyatları arasında dağlar kadar fark var göğüs büyütme ameliyatı yaptıran arkadaşlarım ne kadara yaptırdınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…