Göğüs estetiği hakkında merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz

Graveyardgoat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
126
-35
Kızlar ameliyatımın 1.haftası ne merak edşyprsanız sorun benim soracak kimsem yoktu, kimseye soru soramamak çok kötü bi his, o yüzden size yardımcısı olmak isterim elimden geldiğince. Fotoğraf da paylaşabilirim

Bugün ameliyat oldum kollarımı kaldıramıyorum
Yattgm yerden kalkamıyorum ve arada bıçak saplanıyor gibi oluyo ne zaman gecer ?

Merhabalar, oncelikle gecmıs ve hayırlı olsun:)) gule Gule kullanın. Nerde ameliyat oldunuz, Dr? Fiyat? Boy ve kılonuz? Kac cc

Merhabalar, oncelikle gecmıs ve hayırlı olsun:)) gule Gule kullanın. Nerde ameliyat oldunuz, Dr? Fiyat? Boy ve kılonuz? Kac cc
Merhaba canım boyun 163 kilom 53 300cc takıldı acıbadem atakent hastanesinde boyutu tam bana göre çünkü ben hem hafiften büyük hem de doğal olsun istemiştim doktorum cuk oturan bişey yaptı ama şu an görüntüsünden hiç memnun değilim çok çirkin duruyor ama tamamen ödemden dolayı, yoksa doktorum çok güzel iş çıkardı tavsiye ederim yani

Merhaba oncelikle gecmis olsun bem de pazartesi olacagim acaba fotoğraf paylasit misiniz

Merhaba ben de dün oldum ve düne göre çok iyiyim. Ama göğsümün bazı yerlerinde morluklar var göğüs kafesim çok dar olduğu için biraz ezilmiş. Sizde de böyle bir sorun oldu mu? Ağrıarınız kaç günde geçti? Dikiş yerleri ve drenlerin yarası ne zaman kapandı? Bir de duş alabildiniz mi?

Merhaba canım o morluklar hafif bende de oldu ben iyileştim sayılır çok şükür. 8. Günde duş almıştım ben şu an her gün alıyorum

Bir de masaj yapıyor musunuz? Benim 2.gün olduğundna acıyor hala ve yapamıyorum doktorum yapın dedi ama zorlamıyoeum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…