- 28 Ekim 2016
- 126
- -35
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Merhaba canım boyun 163 kilom 53 300cc takıldı acıbadem atakent hastanesinde boyutu tam bana göre çünkü ben hem hafiften büyük hem de doğal olsun istemiştim doktorum cuk oturan bişey yaptı ama şu an görüntüsünden hiç memnun değilim çok çirkin duruyor ama tamamen ödemden dolayı, yoksa doktorum çok güzel iş çıkardı tavsiye ederim yaniMerhabalar, oncelikle gecmıs ve hayırlı olsun:)) gule Gule kullanın. Nerde ameliyat oldunuz, Dr? Fiyat? Boy ve kılonuz? Kac cc
Boy 163 kilo 53 çok memnunum boyuttan ama ödemden dolayı görüntüsünğ hiç beğenmedim. Doktorum 1 ay sonra güzel olacak merak etme dedi. Çok ödem var bendemerhaba 300 cc taktırmışsınız sanırım boyunuz kilonuz kaçtı boyutundan memnun musunuz?
Merhaba oncelikle gecmis olsun bem de pazartesi olacagim acaba fotoğraf paylasit misinizKızlar ameliyatımın 1.haftası ne merak edşyprsanız sorun benim soracak kimsem yoktu, kimseye soru soramamak çok kötü bi his, o yüzden size yardımcısı olmak isterim elimden geldiğince. Fotoğraf da paylaşabilirim
Canım ben sana neden mesaj atamıyorum sorun çıktı diyorMerhaba oncelikle gecmis olsun bem de pazartesi olacagim acaba fotoğraf paylasit misiniz
Merhaba canım o morluklar hafif bende de oldu ben iyileştim sayılır çok şükür. 8. Günde duş almıştım ben şu an her gün alıyorumMerhaba ben de dün oldum ve düne göre çok iyiyim. Ama göğsümün bazı yerlerinde morluklar var göğüs kafesim çok dar olduğu için biraz ezilmiş. Sizde de böyle bir sorun oldu mu? Ağrıarınız kaç günde geçti? Dikiş yerleri ve drenlerin yarası ne zaman kapandı? Bir de duş alabildiniz mi?
Merhaba canım 13 gün geçtiSevgili tekirra Şu an ameliyatınızın üzerinden kaç gün geçti?
Kendini nasıl hissediyorsun hareket kabiliyetini yeniden kazandın mi?Merhaba canım 13 gün geçti
Duş alınca yanıyor mu? Bana da 1 hafta sonra alabilirsin dedi dıktorum sabırsızlıkla bekliyorumMerhaba canım o morluklar hafif bende de oldu ben iyileştim sayılır çok şükür. 8. Günde duş almıştım ben şu an her gün alıyorum