Gogus estetigi fiyat

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
Oncelikle konumu dogru kisima acamadim tasinabilir ama burdanda yardimci olucaklar varsa cok sevinirim. Ben bu sene gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum bayan doktor olmasi onemli fakat aldigim fiyatlar 8-10 bin arasi malesefki 6 bin uzerine cikamam burda tecrubeli bayan cok var biliyorum bu fiyatlara ameliyat olan veya yapan bildiginiz bayan doktor varmi hanimlar yardimci olursaniz gercekten cok sevinirim ozel devlet cok onemli degil iyi olsun yeter

Ayıptır sorması ameliyatı yapan doktorun kadın veya erkek olması neyi değiştiriyor? Üstüne üstlük alakası var mı bilmiyorum ama operasyon da meme büyütme operasyonu.. Bana abes geldi.
Bayan doktorda daha rahat edicegimi dusunuyorum estetik isin icine girdigi zaman tercih meselesi abes bi durum oldugunu dusunmuyorum

Fiyata göre araştırırsan sonuçları senin için pişman edici olabilir.

Fiyatı unut iyi bir doktor bul.Yetmiyorsa maddi gücün ucuz diye saçma sapan birine sakın yaptırma.Çok sevdiğim bir ablam sırf bu yüzden komple kaybediyordu memesini.Aylarca acı çekti.

Bende yaptiricam arkadaslar yaptıran arkadaşlar ne kadar a nerde yaptı taksit yapılıyor mu bilgilendirirse çok sevinirim

Arkadaslar ben özel hastanede oldum Ameliyat ve narkoz dan çok kitkmama ragmen cok da basarıli geçti operasyonum çok şükür. korkulacak birsey yokmus personel hastane prıl pırıl Hitel gibi. Doktoruma benim en az 16 arkadasım silikon ameliyatı oldu cok sa memnunlar Referansı tecrübesi mükemmel işin guzel tarafı da 2015 fiyayatinda oldum ameliyatımı.

Arkadaslar ben özel hastanede oldum Ameliyat ve narkoz dan çok kitkmama ragmen cok da basarıli geçti operasyonum çok şükür. korkulacak birsey yokmus personel hastane prıl pırıl Hitel gibi. Doktoruma benim en az 16 arkadasım silikon ameliyatı oldu cok sa memnunlar Referansı tecrübesi mükemmel işin guzel tarafı da 2015 fiyayatinda oldum ameliyatımı.
nerede oldunuz ameliyatı hangi doktora cevaplarsaniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar, siteye tam da bu konu için üye oldum. Ocak sonu şubat başı gibi ameliyat olmayı düşünüyorum, doktoruma karar verdim. İstanbul da anadolu yakasında Op Dr Ekrem KESKİN de karar kıldım fiyat olarak 6000 tl konuştuk, çok cana yakın sempatik bir dr, fiyatının uygun oluşu ve verdiği güven benim için çok önemliydi.

X