• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Dikleştirme mi?

Ağrı fazlaya ama

saol canım.sabit oturunca bi ağrı yok ama ne zaman yürüsem ağrı sızı başlıyor.korkuyorum bende yürümeye..evet saolsun arzum uğradı çok mutlu etti beni.
Sabit durdukça robot gibi kalırsın.Sonra hareket ettiginde ağrıların olur.Bu yüzden çok hareketsiz kalma canım. Hareket ettikçe hareketlerin rahatlayacak,ağrıların azalacak...
Gelmişken uğramamak olmazdı tabiki ;) Bende çok mutlu oldum denk gelmesine ;)

Sabit durdukça robot gibi kalırsın.Sonra hareket ettiginde ağrıların olur.Bu yüzden çok hareketsiz kalma canım. Hareket ettikçe hareketlerin rahatlayacak,ağrıların azalacak...
Gelmişken uğramamak olmazdı tabiki :KK66: Bende çok mutlu oldum denk gelmesine :KK66:
çok hareketsiz kaldıkça daha çok ağrıyor evet farkettim bunu.daha uzun yürüyorum artık evin içinde.
çok şükür dayanılmaz değil ağrılarım.
çok öpüyorum seni güzel kadın:KK60:

Kızlar ben de oldum çok şükür 5-6 saat sürmüş ameliyat çok fazla mide bulantım ve ağrım var çok kötüyünm. Kuzularımı özledim bir an önce eve gitmek istiyorum ama bu ağrılara nasıl dayanacam bilmiyorum.
Cok gecmis olsun canim dayan gececek hepsi kuzularina kavusacaksin :)

Sağol canım evdeyim çok şükür ama ağrılarım çok fazla göğüsün acısını unuttum lipo yapılan yerler çok fena özellikle de bel kısmı senin ağrıların ne zaman geçmişti bir de belimden acayip sıvı geliyor her yanım kanrevan içinde bu akıntılar ne zaman geçer acaba
Cok gecmis olsun canim dayan gececek hepsi kuzularina kavusacaksin :)[/QUOT

Sağol canım evdeyim çok şükür ama ağrılarım çok fazla göğüsün acısını unuttum lipo yapılan yerler çok fena özellikle de bel kısmı senin ağrıların ne zaman geçmişti bir de belimden acayip sıvı geliyor her yanım kanrevan içinde bu akıntılar ne zaman geçer acaba
B Bybt cok gecmiş olsun tekrar. Ben yaklaşık 2 ay oldu lipo cok bölgede var ve hala cok hareketsiz sabit aynı noktada bi süre kalınca tekrar hareket etmek istediğimde hafif acılar oluyor sanki cok spor yapmışım gibi gerci pilateste yapıyorum onunda acısı agrısı olabilir benden çok kan sıvı gelmedi amelyattan 2 gün sonra korse değiştirdm yeni korsede yoktu hiç. Acılara biraz dayan alışcalsın hemen gecmiyor kendine biraz zaman tanımalısın

B Bybt cok gecmiş olsun tekrar. Ben yaklaşık 2 ay oldu lipo cok bölgede var ve hala cok hareketsiz sabit aynı noktada bi süre kalınca tekrar hareket etmek istediğimde hafif acılar oluyor sanki cok spor yapmışım gibi gerci pilateste yapıyorum onunda acısı agrısı olabilir benden çok kan sıvı gelmedi amelyattan 2 gün sonra korse değiştirdm yeni korsede yoktu hiç. Acılara biraz dayan alışcalsın hemen gecmiyor kendine biraz zaman tanımalısın[/QUOTE
Canım korseyi nerden almıştın? Offf benim bir an önce iyileşmem lazım 15 aylık ikizlerim var ve kucağına al diye ağlamaya başlıyorlar eğilip doğrulamıyorum bile annem yanımda şu an ama 10 gün sonra gitmek zorunda o zamana kadar biraz toparlanır mıyım acaba böyle ağrı olucağını bilseydim kesinlikle yaptırmazsım :(

Geçmiş olsun canım düzenli ilaçlarını kullan biraz hareket etmeye çalışın sabit durursan daha çok ağrı olur bol sıvı al canım
Sağol canım mümkün olduğunca geziyorum zaten uzun süre yatamıyorum sen göğüs ucu için hangi kremi kullanmıştın canım

Sağol canım mümkün olduğunca geziyorum zaten uzun süre yatamıyorum sen göğüs ucu için hangi kremi kullanmıştın canım
Ben bepanten kullandım sadece yaralar iyileşene kadar onun harici bişey kullanmadım evde yarım tüp dermatix si jel vardı onu bitene kadar kullandım bi etkisini görmedim belki uzun süre kullanılmalı

Korseyi doktorum verdi 2 tane korsem var ve tulum seklinde korse. Hangi bölgelerde lipo var benimki agırdı cünkü nerdeyse full vücut oldu B Bybt

Korseyi doktorum verdi 2 tane korsem var ve tulum seklinde korse. Hangi bölgelerde lipo var benimki agırdı cünkü nerdeyse full vücut oldu B Bybt
Hımm benim üzerimdeki de tulum şeklinde lipo yerlerim basen,üst bacak, karın,simit,bel kısmı benim de baya var yanii

çok uzun zamandır göğüs estetiği düşünüyordum ama bi türlü tüm şartları bi araya getirememiştim.
nihayet her şey tamam artık ameliyat olabilirim dediğim noktada herkesin yaptığı gibi araştırmalara başladım ve araştırdıkça bu işin o kadar da kolay olmadığını gördüm en azından benim durumum için.
ben sandım ki silikon protez takılacak ve hoop yepisyeni göğüslerim olacak.ıı-ııhh öyle değilmiş işte.
bi kere kas altı,kas üstü,dual plan,koltuk altı, meme başı,meme altı hatta göbek deliği,yuvarlak,damla,sıvısı,jeli vs vs.
hadi tüm bunları geçtim.dikleştirme+protez mi yoksa sadece protez mi.en çok zorlayan bu oldu..çünkü yalancı sarkma varmış bende.hiç bi sarkma evresine uymayan bi durum.
saymadım ama 20 den fazla dr görmüştür göğüslerimi.ilk başlarda utana sıkıla açıyordum sonraları dr söylemeden.. göğüslerimi gösterebilirim bile demeye başladım.o kadar rahatlamıştım geçen sürede..
görüştüğüm drların bi tanesi hariç diğer hepsi dikleştirme+protez ameliyatı önerdiler.ama ben o sadece protezle güzel olacak diyen dr dan başkasına güvenemedim bi türlü.bu işlerde önceliğin güven duymak olduğunu düşünürüm hep..
ve ne yazık ki hala kararsızım.
bi sabah uyanıyorum dikleştirme de olmam lazım diyorum.öğleye doğru bana aslında sadece protez yeter diyorum. akşam dikleştirme gece yatağa girdiğimde sadece protez.yani bi gün içinde kırk fikir değiştirip memeyle yatıp memeyle kalkıyorum.bilmiyorum sonum ne olacak..ameliyat olacağım kesin de..
hatta hali hazırda bi ameliyat tarihim bile var.
bu arada bana yardımcı olan tikkabilla,gülezel,nemutlubana,soocute,londonsibel çok teşekkür ediyorum size..
inşallah benim de sizinkiler gibi güzel göğüslerim olur:)
Doktor tavsiyesinde bulunabilirim bende slikon ameliyatı oldum 1 ay önce arkadaşımda meme küçültme oldu ikimizde çok memnun kaldık hem doktorun hem personelinin ilgisi bizi çok memnun çıkardı.Doktor oygar aytekin alanının en iyi doktorlarından biri kesinlikle yaptırmasanda git bir görüş derim.Ben şimdide burun ameliyatı olucam 2 ay sonraya randevu aldım::):)

Hımm benim üzerimdeki de tulum şeklinde lipo yerlerim basen,üst bacak, karın,simit,bel kısmı benim de baya var yanii
B Bybt evet varmış benim sırt karın bel simit basen iç bacak iç diz kol ve gıdı vardı artı selülitte vardı şuan pilatese geldim 40 gün falan bittiğinde pilatese başlayabildim aslında 1 aylıkkende biraz zorlayarak başlayabilirdim ama öncesi pek mümkün olmazdı yani kesinlikle kendine zaman vermelisin ilk 2 hafta ciddi pişmanlık duydum cok agladımm ama şuan cok mutluyummm sabret

B Bybt evet varmış benim sırt karın bel simit basen iç bacak iç diz kol ve gıdı vardı artı selülitte vardı şuan pilatese geldim 40 gün falan bittiğinde pilatese başlayabildim aslında 1 aylıkkende biraz zorlayarak başlayabilirdim ama öncesi pek mümkün olmazdı yani kesinlikle kendine zaman vermelisin ilk 2 hafta ciddi pişmanlık duydum cok agladımm ama şuan cok mutluyummm sabret
Evet canım ben de ağlamamak için kendimi zor tutuyorum tuvalet konusu ayrı bi sıkıntı üstüm başım kan hiç bir yerime dokunamıyorum göğüsler dikiş direnler takılı bunlar bi tarafa çocuklar ayrı sıkıntı off şu sıkıntılı günler çabuk geçer de ben de mutlu olurum inş.

Evet canım ben de ağlamamak için kendimi zor tutuyorum tuvalet konusu ayrı bi sıkıntı üstüm başım kan hiç bir yerime dokunamıyorum göğüsler dikiş direnler takılı bunlar bi tarafa çocuklar ayrı sıkıntı off şu sıkıntılı günler çabuk geçer de ben de mutlu olurum inş.
B Bybt istanbulda olsaydın seni ziyarete gelirdim korkma geciyor gercekten iyileşme süreci yavaş ciddi dayak yemiş gibisindir tuvalet olayı gercekten cok zordu benim ablam 1,5 ay yanımda kaldı ilk 2 belki 3 hafta wc de hep yardım etti cok çileliydi wc ye gitmek yalnız direnler neden takılı hala bide bişi dicem ben 1 ay bildiğin hareketsiz yattım hani diyolar ya hareket et hep diye işte belkide hareket etmediğim için kaslarım cok zayıfladı hala zorlanıyorum o yüzden mümkün oldugunca üşenme hareket et o hatayı yapma benim gibi ödem söktürücü şeyler ye iç malesef wc ye gitmek zorunda kalıosun ama ödemler indikçe vücudun rahatlıyo

B Bybt istanbulda olsaydın seni ziyarete gelirdim korkma geciyor gercekten iyileşme süreci yavaş ciddi dayak yemiş gibisindir tuvalet olayı gercekten cok zordu benim ablam 1,5 ay yanımda kaldı ilk 2 belki 3 hafta wc de hep yardım etti cok çileliydi wc ye gitmek yalnız direnler neden takılı hala bide bişi dicem ben 1 ay bildiğin hareketsiz yattım hani diyolar ya hareket et hep diye işte belkide hareket etmediğim için kaslarım cok zayıfladı hala zorlanıyorum o yüzden mümkün oldugunca üşenme hareket et o hatayı yapma benim gibi ödem söktürücü şeyler ye iç malesef wc ye gitmek zorunda kalıosun ama ödemler indikçe vücudun rahatlıyo
Canım direnler hala kan doluyor dr normalde bugün çıkaralım desi ama arayıp söylüycem bugün 25 30 cc kan döktüm belki cumartesi çıkarır.ben sürekli geziyorum evin içinde yatmak daha bi işkence sırtımın ağrısından duramıyorum.Ödem giderici ne içtin sen canım

Canım direnler hala kan doluyor dr normalde bugün çıkaralım desi ama arayıp söylüycem bugün 25 30 cc kan döktüm belki cumartesi çıkarır.ben sürekli geziyorum evin içinde yatmak daha bi işkence sırtımın ağrısından duramıyorum.Ödem giderici ne içtin sen canım
Benim drenler ikinci gun cikmisti fazla kan gelmedi diye .. Bana odem sokturuci enfla c vermisti ve cok iyi geldi surekli kucuk tualete goturuyordu beni onun etkisimi bilemicem icinde vitamin de var bide ananas yaziyodu

Benim drenler ikinci gun cikmisti fazla kan gelmedi diye .. Bana odem sokturuci enfla c vermisti ve cok iyi geldi surekli kucuk tualete goturuyordu beni onun etkisimi bilemicem icinde vitamin de var bide ananas yaziyodu
Ben de o ilaçtan alsam bi sakıncası olmaz heralde

Back