• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Dikleştirme mi?

Sağol canım evdeyim çok şükür ama ağrılarım çok fazla göğüsün acısını unuttum lipo yapılan yerler çok fena özellikle de bel kısmı senin ağrıların ne zaman geçmişti bir de belimden acayip sıvı geliyor her yanım kanrevan içinde bu akıntılar ne zaman geçer acaba
geçsin ağrıların bi an önce.sadece meme bile insanı zorluyor.senin acını düşünemiyorum.allah yardımcın olsun canım

geçsin ağrıların bi an önce.sadece meme bile insanı zorluyor.senin acını düşünemiyorum.allah yardımcın olsun canım
sağol canım gerçekten çok zor ben göğüs acısını unuttum bile sen nasılsın bu arada nasıl oldun direnlerin çıktı mı

sağol canım gerçekten çok zor ben göğüs acısını unuttum bile sen nasılsın bu arada nasıl oldun direnlerin çıktı mı
diren yoktu bende.biraz daha iyiyim bugün.ilk 2 gün zor geçti.oturarak uyuyorum.sırtım popom ağrıyor meme ağrısına ilaveten
ama sürekli kendimi geçecek diye teselli ediyorum

Canım direnler hala kan doluyor dr normalde bugün çıkaralım desi ama arayıp söylüycem bugün 25 30 cc kan döktüm belki cumartesi çıkarır.ben sürekli geziyorum evin içinde yatmak daha bi işkence sırtımın ağrısından duramıyorum.Ödem giderici ne içtin sen canım
B Bybt kan geldiği için muhtemelen drenler takılı kalmıştır benimkinide ertesi gün cıkarmıştı. Banada lasix vermişti yeşil cay iç ananas kivi ye bol bol maydanoz ye saplarını kaynat iç hepsi cok iyi geliyo sırt agrısı gecer bikaç güne

B Bybt kan geldiği için muhtemelen drenler takılı kalmıştır benimkinide ertesi gün cıkarmıştı. Banada lasix vermişti yeşil cay iç ananas kivi ye bol bol maydanoz ye saplarını kaynat iç hepsi cok iyi geliyo sırt agrısı gecer bikaç güne
Sağol canım tavsiyelerine uycam.benim bakalım şimdilik çok kan gelmiyor c.tesi çıkarır benim de heralde

gittim canım.ancak geldim eve.çok ağrım oldu yol sarstı beni.pansuman yapıldı.haftaya cuma tekrar gidicem.ben dokunmaya korkuyorum göğüslerime.dr um şap şap vurdu:)gayet güzel oldu diye..
sen nasılsın.biraz daha iyi misin
Ahh ahhh,benimde ilk kontrolümde öyle yapmıştı :-) Bir bağırmıştım ne yapıyorsunuz birşey olacak diye.Kahkaha atmıştı,birşey olmaz korkma diye :) Ben onlara özenle bebek gibi bakarken hiç vururmuyum ;)

Ahh ahhh,benimde ilk kontrolümde öyle yapmıştı :-) Bir bağırmıştım ne yapıyorsunuz birşey olacak diye.Kahkaha atmıştı,birşey olmaz korkma diye :) Ben onlara özenle bebek gibi bakarken hiç vururmuyum :KK66:
aynen güzel kadın aklım çıktı bişey olacak diye:) ben bakmaya kıyamıyorum:)

gittim canım.ancak geldim eve.çok ağrım oldu yol sarstı beni.pansuman yapıldı.haftaya cuma tekrar gidicem.ben dokunmaya korkuyorum göğüslerime.dr um şap şap vurdu:)gayet güzel oldu diye..
sen nasılsın.biraz daha iyi misin
Bugün biraz daha iyiyim canım oturmak kötü yapıyor beni bol bol evin içinde geziyorum direnlerimle birlikte:)benim de yarın kontrolüm var direnler çıkacak biraz daha rahatlarım heralde onlar çıkınca

Bugün biraz daha iyiyim canım oturmak kötü yapıyor beni bol bol evin içinde geziyorum direnlerimle birlikte:)benim de yarın kontrolüm var direnler çıkacak biraz daha rahatlarım heralde onlar çıkınca
Naptin canım nasıl geçti kontrol..Herşey yolundadır inşallah. .

Naptin canım nasıl geçti kontrol..Herşey yolundadır inşallah. .
Canım bugün direnlerim çıktı çok sevindim.göğüs uçlarım çok şişmişti ve lipodan dolayı çok ödem toplamıştı vücudum ödem giderici ilaç tedavisine başladım bakalım şimdilik iyi dedi dr.

Canım bugün direnlerim çıktı çok sevindim.göğüs uçlarım çok şişmişti ve lipodan dolayı çok ödem toplamıştı vücudum ödem giderici ilaç tedavisine başladım bakalım şimdilik iyi dedi dr.
direnlerin çıkması seni baya rahatlatmıştır.benim de çok şiş göğüslerim.ağzıma girecek sanki..

direnlerin çıkması seni baya rahatlatmıştır.benim de çok şiş göğüslerim.ağzıma girecek sanki..
Çok rahatladım canım.benim de çok şiş ama bu şiş hali bile güzel geliyor sanki şişlikler inince eski haline dönecekmiş gibi geliyor:)

bugün 7.günüm
o beton dökülmüş hissi kalmadı ama 2.günden sonra ağrı kendini sabitledi.ağrısız günüm geçmedi.
en çok sağ memem bazen sol.bazen aynı anda ama hep ağrı ve tabii bi de şişlik.hiç azalmayan ve sanki gün gün daha da artan bi şişlik.bu sabah boynuma doğru kırmızı 3 er cm lik 2 tane çatlak oluşmuş gibi geldi hemen nemlendirici sürdüm belki yatış pozisyonundan dolayı katlanma olmuştur bilemiyorum.
ha bi de uyuma pozisyonum var hala yan yatamıyorum.2 gündür yarı oturur vaziyetten sırt üstü tam yatışa geçtim.durum vaziyet bu..
ne kadarı normal ne kadarı kişisel bilmiyorum

bugün 7.günüm
o beton dökülmüş hissi kalmadı ama 2.günden sonra ağrı kendini sabitledi.ağrısız günüm geçmedi.
en çok sağ memem bazen sol.bazen aynı anda ama hep ağrı ve tabii bi de şişlik.hiç azalmayan ve sanki gün gün daha da artan bi şişlik.bu sabah boynuma doğru kırmızı 3 er cm lik 2 tane çatlak oluşmuş gibi geldi hemen nemlendirici sürdüm belki yatış pozisyonundan dolayı katlanma olmuştur bilemiyorum.
ha bi de uyuma pozisyonum var hala yan yatamıyorum.2 gündür yarı oturur vaziyetten sırt üstü tam yatışa geçtim.durum vaziyet bu..
ne kadarı normal ne kadarı kişisel bilmiyorum
Masallah iyi olmaya basliyosun canim insallah hep boyle gider benimde gergin oluyordu ilk iki hafta ara sira gergin oluyordu daha yeni yeni gerginlikler gitti bende

Back