• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Dikleştirme mi?

bugün 7.günüm
o beton dökülmüş hissi kalmadı ama 2.günden sonra ağrı kendini sabitledi.ağrısız günüm geçmedi.
en çok sağ memem bazen sol.bazen aynı anda ama hep ağrı ve tabii bi de şişlik.hiç azalmayan ve sanki gün gün daha da artan bi şişlik.bu sabah boynuma doğru kırmızı 3 er cm lik 2 tane çatlak oluşmuş gibi geldi hemen nemlendirici sürdüm belki yatış pozisyonundan dolayı katlanma olmuştur bilemiyorum.
ha bi de uyuma pozisyonum var hala yan yatamıyorum.2 gündür yarı oturur vaziyetten sırt üstü tam yatışa geçtim.durum vaziyet bu..
ne kadarı normal ne kadarı kişisel bilmiyorum
Ah cinsilaf ben 7 gun daha mi bu yatma daha dogrusu yatamama iskencesini cekicem.bu sirtustu yatma olayi cok zorladi beni.bel fitigim da var mahvetti.su an benimkiler de o kadar sis ki patladi patliycak.bu beton dokulmus etkisi kacinci gun gecti sende cnm? Crs.kontrol var su meshur sıkı bandaji saracak

Ah cinsilaf ben 7 gun daha mi bu yatma daha dogrusu yatamama iskencesini cekicem.bu sirtustu yatma olayi cok zorladi beni.bel fitigim da var mahvetti.su an benimkiler de o kadar sis ki patladi patliycak.bu beton dokulmus etkisi kacinci gun gecti sende cnm? Crs.kontrol var su meshur sıkı bandaji saracak
beton hissi 3.gün terketti beni.ben sırt üstü de değil bildiğin oturarak uyudum 5 gün.bandajı ameliyattan hemen sonra sarmıyorlar mı zaten

beton hissi 3.gün terketti beni.ben sırt üstü de değil bildiğin oturarak uyudum 5 gün.bandajı ameliyattan hemen sonra sarmıyorlar mı zaten
Sarmaya geldi aslinda doktorum ama cok agrim vardi daha da sikacaksaniz nasil dayanicam dedim.memeyi sikti biraz kan akti.o da crs.ya kadar dursun crs.saralim dedi.

Canim esim ne yazikki bu konuda cok kati.bu siteyi surekli takip ettigimi biliyor.yine ne kaytatiyorsunuz diyor.ama fotograf konusunda asla rıza gostermiyo.
Ne olacak diyorum kafamiz bile gorunmuyo diyorum ama ikna edemedim

Hafif sarkma olup da, dikleştirme gerekmeden protezle toparlama sağlayanlara bi sorum olacaktı. Hafif sarmalarda damla mı daha avantajlı oluyo, yuvarlak mı? Hangisini tercih ettiniz, ve sonuçta uçlar yukarı kalkıp ortalandı mı? Ben yuvarlak yaptırdım, sarkma da vardı.1.5 ay oldu.meme uçlarım tam ortada değil, az da olsa hafif aşağıda duruyo.

Hafif sarkma olup da, dikleştirme gerekmeden protezle toparlama sağlayanlara bi sorum olacaktı. Hafif sarmalarda damla mı daha avantajlı oluyo, yuvarlak mı? Hangisini tercih ettiniz, ve sonuçta uçlar yukarı kalkıp ortalandı mı? Ben yuvarlak yaptırdım, sarkma da vardı.1.5 ay oldu.meme uçlarım tam ortada değil, az da olsa hafif aşağıda duruyo.
doğru bi karar bence.hafif sarkma da olsa göğsün üst kısmı boşalıyor sonuçta ve damla olmazdı.
benim dikleştirme de oldu ama dr a hep dimdik olsun istemiyorum dedim.öyle de oldu.dimdik uçları yukarı bakan bi meme olmadı.bence böylesi daha doğal bi görüntü

Canim esim ne yazikki bu konuda cok kati.bu siteyi surekli takip ettigimi biliyor.yine ne kaytatiyorsunuz diyor.ama fotograf konusunda asla rıza gostermiyo.
Ne olacak diyorum kafamiz bile gorunmuyo diyorum ama ikna edemedim
anlıyorum canım..eşinin isteği bu yöndeyse yapacak bişey yok..bende de tabu derecesindeydi göğüslerimin görünmesi.düşün ki 26 yaşında kızım var. bi kere dahi çıplak görmemiştir beni ama ne zaman ki ameliyat kararı verdim memeleri göstermeye de başlamış oldum.hele şimdi nerdeyse ortada gezcem:)

anlıyorum canım..eşinin isteği bu yöndeyse yapacak bişey yok..bende de tabu derecesindeydi göğüslerimin görünmesi.düşün ki 26 yaşında kızım var. bi kere dahi çıplak görmemiştir beni ama ne zaman ki ameliyat kararı verdim memeleri
göstermeye de başlamış oldum.hele şimdi nerdeyse ortada gezcem:)
Masallah 26 yasinda kiziniz mi varrrr.masallah size..
bana kalirsa yuz gorunmuyo hic sakincasi yok ama esim takintili iste

Sağol cinsilatif. Biyerde okumuştum da, hafif sarkık olanların damla yaptırması daha uygun yazıyordu, dolgunluğu aşağı verdiği için. Benim şimdi üstler dolgun bombeli gibi. Meme uçlarım tam ortada değil, çok az aşağıda gibi. Fotoğraflarımı sık sık siliyorum güvenlik için hem telefonumdan hem forumdan silmiştim ama tekrar çektiğimde yollarım.

Sağol cinsilatif. Biyerde okumuştum da, hafif sarkık olanların damla yaptırması daha uygun yazıyordu, dolgunluğu aşağı verdiği için. Benim şimdi üstler dolgun bombeli gibi. Meme uçlarım tam ortada değil, çok az aşağıda gibi. Fotoğraflarımı sık sık siliyorum güvenlik için hem telefonumdan hem forumdan silmiştim ama tekrar çektiğimde yollarım.
en doğru kararı dr un verecektir.benim görüştüğüm tüm dr lar bana yuvarlak protez önermişti.

Kontrole gittiğimde Dr a da sorcam zaten, damla daha iyi dikleştiriyorsa neden yuvarlak yaptığını. Belki dediğin gibi yuvarlak daha uygundur tabi doktorlarda bizim için en uygununu yapıyordur. Sadece üst kısımlarım çok bombeli olması doğal gelmiyo, uçlarınında tam dik olmaması.. Bunada çok şükür tabi, eski halim sarkık, gevşek ve ayrık duruyordu, küçüktü hemde.şimdi iç çamaşırlar, gecelikler ve kıyafetlerle çok güzel duruyor :KK45:

Kontrole gittiğimde Dr a da sorcam zaten, damla daha iyi dikleştiriyorsa neden yuvarlak yaptığını. Belki dediğin gibi yuvarlak daha uygundur tabi doktorlarda bizim için en uygununu yapıyordur. Sadece üst kısımlarım çok bombeli olması doğal gelmiyo, uçlarınında tam dik olmaması.. Bunada çok şükür tabi, eski halim sarkık, gevşek ve ayrık duruyordu, küçüktü hemde.şimdi iç çamaşırlar, gecelikler ve kıyafetlerle çok güzel duruyor :KK45:
hatırladıgım kadarıyla sen dikleştirme yaptırmamıştın dimi.sadece protezdi

Canim bize diklestirme gerekiyordu aslinda bi turlu mutlu olamadim ben buyuk protezle tamam eskisine gore iyi ama yinede tam istedigim sonuc olmadi benim icin
Damla protez sadece gogus ucunu biraz daha yukari aliyor ama ustler daha bis kalirdi bu sefer sana ultra hight oldu bide bu yuzden cok bombeli ust tarafin

Canim bize diklestirme gerekiyordu aslinda bi turlu mutlu olamadim ben buyuk protezle tamam eskisine gore iyi ama yinede tam istedigim sonuc olmadi benim icin
Damla protez sadece gogus ucunu biraz daha yukari aliyor ama ustler daha bis kalirdi bu sefer sana ultra hight oldu bide bu yuzden cok bombeli ust tarafin
Ben de 2 doktorla gorustum sadece seraparis.biri sadece protezle toplanir super olur demisti.karar verdigim simdiki doktorum ise diklestirme olmadan olmaz.sadece daha buyuk ama yine sarkik goguslerin olur demisti ve bu bana daha mantikki geldi.karar vermemde buyuk etken oldu cunku cok sarkikti benin goguslerim.aman bu ise karar vermekle bitmiyo iste birsuru ayrinti var.kimse hayalkirikligina ugramasin ya o kadar zahmet cekiyoruz hem bedenen hem madden..

sera, yalnızca protez benim kafama hiç yatmamıştı.zaten tugrul bey dısında diğer hepsi dikleştirme şart demişlerdi.dikleştirme yaptırdım ama dimdik değil.bu da benim tercihimdi..

Back