• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Dikleştirme mi?

sera, yalnızca protez benim kafama hiç yatmamıştı.zaten tugrul bey dısında diğer hepsi dikleştirme şart demişlerdi.dikleştirme yaptırdım ama dimdik değil.bu da benim tercihimdi..
Dimdik olmasi icin lolipop diklestirme gerekiyor canim bende basta ben dimdik olamasin sorun degil demistim ama gel gor ki buyuk protezle hic guzel durmadi :(

Şu cesaretine hayranım seraparis :KK45: Haklısın, biz o lolipop izini istemedik böyle oldu. Benim cesaretim yok tekrar bıçak altına yatmaya ama, protezin büyğklüğünden dolayı ilerde sarkma olursa o zaman düşünürüm. Şu an çok da kötü değil. Omuzlarımı dik tutup dik durursam memelerimde güzel duruyo. Kendimi bırakıp normal durursam uçlar biraz aşağıya bakıyo.:110:

Şu cesaretine hayranım seraparis :KK45: Haklısın, biz o lolipop izini istemedik böyle oldu. Benim cesaretim yok tekrar bıçak altına yatmaya ama, protezin büyğklüğünden dolayı ilerde sarkma olursa o zaman düşünürüm. Şu an çok da kötü değil. Omuzlarımı dik tutup dik durursam memelerimde güzel duruyo. Kendimi bırakıp normal durursam uçlar biraz aşağıya bakıyo.:110:
Aynen bende dik durunca guzel :) ama hep kambur durusum var :KK53:
Benim ameliyatim o kadar rahat gectiki korkmuyorum ondandir cesaretim:) doktorun cevabini bekliyorum bende neye karar verecek tabi ben fazla bisey odemek istemiyorum zaten bir suru masrafim olacak otel bilet ...

Aynen bende dik durunca guzel :) ama hep kambur durusum var :KK53:
Benim ameliyatim o kadar rahat gectiki korkmuyorum ondandir cesaretim:) doktorun cevabini bekliyorum bende neye karar verecek tabi ben fazla bisey odemek istemiyorum zaten bir suru masrafim olacak otel bilet ...
Canim ayni doktora mi olacaksin ameliyati?Boyle ayri ayri olmak daha guzel biliyomusun,diklestimryle protezi,bir avantajin var.Beraber oldugu zaman buyuk odemden dolayi dikisler sunuyormus ve kotu oluyormus.Burda ayri ayri yapiliyor bu iki islemi.Once protez ve 3 ay sonra dikestirme.Tabi hangisi dogru bilemiyorum

Canim ayni doktora mi olacaksin ameliyati?Boyle ayri ayri olmak daha guzel biliyomusun,diklestimryle protezi,bir avantajin var.Beraber oldugu zaman buyuk odemden dolayi dikisler sunuyormus ve kotu oluyormus.Burda ayri ayri yapiliyor bu iki islemi.Once protez ve 3 ay sonra dikestirme.Tabi hangisi dogru bilemiyorum
Evet ayni doktora canim banada 6 ay gecmesi gerek dedi sizin orasi neresi iyimis 3 ay :))

cinsilatif cinsilatif canım bugün kontrolün vardı sanırım nasıl geçti?
Evet canım donus yolunDayım. Dikiş alındı. Sağ göğsümde bi yamukluk oluşmuştu Dr düzeleceğini söyledi ki dünden beri bana da biraz düzeldi gibi geliyordu zaten. Dikislerimin durumunu da begendi.çok şükür simdilik her şey fena değil gibi

Evet canım donus yolunDayım. Dikiş alındı. Sağ göğsümde bi yamukluk oluşmuştu Dr düzeleceğini söyledi ki dünden beri bana da biraz düzeldi gibi geliyordu zaten. Dikislerimin durumunu da begendi.çok şükür simdilik her şey fena değil gibi
Canım,sabırlı ol.. Herşey zamanla çok daha iyi olacak emin ol ;)

Oh cok iyi bi haber bende cuma ordaydım sol mememde ağrı var hala iç dikiş sert masaj yap dikişe düşün yani beş ay olduğu halde ne zaman tam anlamıyla iyileşeceğiz bilmiyorum

Önemli olan iyi bir Dr bulmak karşılıklı iyi dialog kurmak her zaman benim arkanda olması güzel şükür bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum bi sorunum olmasın da yine masaj yapmıyorum hemen anladı hiç ellememişsin diye yumuşak ama hala doğal meme gisi değil sanırım olmaz da insanın kendi memesini ellemesi bi garip oluyo

Önemli olan iyi bir Dr bulmak karşılıklı iyi dialog kurmak her zaman benim arkanda olması güzel şükür bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum bi sorunum olmasın da yine masaj yapmıyorum hemen anladı hiç ellememişsin diye yumuşak ama hala doğal meme gisi değil sanırım olmaz da insanın kendi memesini ellemesi bi garip oluyo
masaja ne zaman başlıyım diye sormayı unuttum.1şimdi biraz baktım netten 10 günden sonra başlanabilir deniyor ama el değecek gibi değil göğüslerim bi de masajı sert yapmak gerekiyormuş..

masaja ne zaman başlıyım diye sormayı unuttum.1şimdi biraz baktım netten 10 günden sonra başlanabilir deniyor ama el değecek gibi değil göğüslerim bi de masajı sert yapmak gerekiyormuş..

Bana 15 gün sonra elle demişti tabi ki çok sertti bende hafif hafif ellemiştim 1. Ayda baktı çok sert hiç ellememişsin dedi olurmu ellerim nasıl elledin dedi böyle diye gösterdim güldü sen kendi memeni okşamışsın dedi :D :D portakal sıkar gibi sıkılması lazım mış sonra bi tuttu sıktı o an refleks olarak Dr un eline vurmuştum:oops:
Daha bir şey yapma onlar söyler sana :)

Bana 15 gün sonra elle demişti tabi ki çok sertti bende hafif hafif ellemiştim 1. Ayda baktı çok sert hiç ellememişsin dedi olurmu ellerim nasıl elledin dedi böyle diye gösterdim güldü sen kendi memeni okşamışsın dedi :KK70: :KK70: portakal sıkar gibi sıkılması lazım mış sonra bi tuttu sıktı o an refleks olarak Dr un eline vurmuştum:oops:
Daha bir şey yapma onlar söyler sana :)
ben bikaç gündür aynen senin yaptığın gibi okşamaya başladım:) ne zaman yumuşadı seninkiler

ben bikaç gündür aynen senin yaptığın gibi okşamaya başladım:) ne zaman yumuşadı seninkiler
Ellemeye başladıktan sonra yumuşadı tam portakal gibi sıkmaya bir aydan sonra başladım 15.. Günden sonra eklemeye başladı yumuşamaya başladı tam yumuşama üç ayı bulmuştu ama benim kendi dokum yok kendi dokusu olanların daha çabuk yumuşuyo ..

Bence hic ameliyata bulusmayin canim ben fokuslu ultrasonla bu durumu kurtardim sarkmalar vardi toplandi ve diklesti dusunurseniz doktorumu tavsiye edebilirim :)

Back