gogus diklestirme ameliyati oldum,ayrinitilariyla

• Konu Sahibi Konu Sahibi bomba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi hayırlısı canım.ne güzel karar vermişsin.muayene oldunmu,kaç cc önerdi sana?

yok be güzelim nasıl muayene olayım diyarbakırdayım ben. şubat başı gideceğim. Muayene ve ertesi gün ameliyat olacağım. Ameliyattan bir gün önce karar vereceğim büyüklüğüne. Ama şunu söyleyeceğim doktora. Bu yakıştı bu yakışmadı deme. Göğsümün aldığı en büyük silikonu koy diyeceğim. Yine de 300 bile koysa öpüp başıma koyarım. Inşallah daha küçük koymaz.

direnin konu edilcek bile bir olayi yok, gayet basit birsey
arkadaslar, hekes burdan olcu tavsiyesi veriyor ama, herkesin gogsune ve vucut yapisina gore degisir silikon buyuklukleri.
mesela benim gogsumun birine 180 birine 200 kondu, ama benim gogsum zaten vardi, suan bazen c bazen d giyiyorum,yani bayag buyuk gogusluyum.
dr a birakmak en iyisi, serdar eren boyle muhabbetlere girmiyor zaten,yakisani soyluyor ve yapiyor

bomba his kaybın oldu mu? baya olmuştur şimdi şu andaki durumun nedir?

bomba his kaybın oldu mu? baya olmuştur şimdi şu andaki durumun nedir?

his kaybi mi?hahaha tam tersi, fazla hissiyatli oldum
goguslerim bu kadar hassas duyarli degillerdi, simdi daha cok hissediyorum ameliyattan beri
his kaybim oldu diyenlere pek inanmiyorum walla:))

his kaybi mi?hahaha tam tersi, fazla hissiyatli oldum
goguslerim bu kadar hassas duyarli degillerdi, simdi daha cok hissediyorum ameliyattan beri
his kaybim oldu diyenlere pek inanmiyorum walla:))
ben de serdar eren e burun ameliyatı olmak istiyorum ama kendisine bir türlü ulaşamıyoruz
eren estetik var nişantaşında aradık biz size dönücez dediler
bir hafta geçti tekrar aradık kusura bakmayın tekrar biz sizi ararız dediler
bi on gün geçti bu kez oraya gittik dediler burda çalışmıyor ama biz sizin için randevu alırız aramadılar
bu kez maslak acıbadem hastanesine gittik belki orda muayenehanesi vardır dedik
ama oraya da sadece ameliyat için gidiyormuş
ulaşamıyoruz yani
siz nasıl ulaştınız
teşekkürler

gidenler ekibinden ya cok memnun ya da hic degil; ortası yok sanırım. ben emin olamadım açıkçası. ameliyat randevularını verenle konuştum uzun uzun, çok açıklayıcı ve net konuşuyorlar. ama benim kuzenime telefonda ' siz hazır değilsiniz' dedi. neye göre karar verdi anlamadım. dudak dolgusunu da sordum, serdar bey dolgu -botox yapmıyor dediler. önce anlamadım, önermiyor falan sandım ama vakti olmadığından yapmıyormış.

nekadar ama:)) geçen sene yaptırmışşsın yazında 2010 diyor hem ayrıca da memnun kaldınmı

Merhaba;

Yaklasik iki yil once Kozyatagi Acibaden hastanesinde Dr Aydin Saray'a gogus buyutme ameliyati oldum. 2 yildir sag gogsum soldan daha yukarida dikis izlerim cok belirgin ve silikonlarim ameliyat oncesi kararlastirdigimizdan cok daha buyuk. Onumuzde ki ay Sredar Eren'e revizyon ameliyati olacagim.

Yazını daha once okudum ama simdi üye oldum tebrikler hayırlı olsun Göğüslerin bende diklestirme ve silikon istiyorum inşallah en kısa zamanda yaptırmaya calisicam para biriktirmem lazim :)) bende hayran oldum burda yaptıranlara cok özeniyorum yaa ne guzel ben daha cok gencim ve maalesef Göğüslerim sarkik yetmezmiş gibi çatlak var ama bayan doktor istiyorum bı öneriniz var mı kizlar??

Serdar erene karin gerdiren varsa lutfen cevaplarmi tesekkurler

Merhaba siz ameliyat oldunuz mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…