Arkadaslar 30 eylul de olmustum, bugun 19.gunumdu.
Sisliklerim tumuyle indi, hafif bir yesillik olmustu,o da gecti
14. gunde zaten dikislerim alindi.
2 hafta sureyle yara izlerine krem surecegim, baska bir krem de geri kalan kisma.4 gunde yara izlerimin nasil gectigine, nasil kapandigina ve goguslerimin nasil yumusadigini anlatamam.insan vucudu bu kadar mi cabuk hizli kendini tamir eder,yeniler.aynada bakmaya doyamiyorum
cok dogallar, cok guzeller
her agriya degermis, eski goguslerimin fotograflarini da aldim dr.dan, mucize gibi geliyor bu halleri
kremler Serdar Eren in ozel uretim kremleri,cok etkili herhalde
2 hafta sonra silicone patch ler takacagim.onlar da izlerimi bembeyaz yapacakmis.simdi bile cok iyi
ne istedigini bilmek lazim, ilk birkac gun gercekten sikintili geciyor ameliyat sonrasi, ama sonra iyi ki yaptirmisim diyorsunuz, heerseye deger walla, cesaretinizi toplayin
sorulariniz varsa cevaplamaktan mutluluk duyarim
evet g]ven cok onemli
bir de referansta cok onemli, herkes ona gitmek ona ameliyat olmak istiyor, sanatci gibi
ben de ic sutyen teknigi degil, en yukarida anlattigim teknik kullanildi, baskasina olmazdim izler yok olmazdi,ama simdiden areol cevresi yok oldu, alt cizgi de beyazlamaya basladi.
devamli aynaya gidip bakiyorum, hayalimde bile boyle degildiler
benim teyzem de burun oldu serdar erene, daha onceden yaptirmisti dustu,cok kotu oldu teyzemin burnu,Serdar Eren duzeltti.Zaten Serdar Eren in cogu ameliyati diger estetikcilerin yaptiklarini duzeltmekle geciyormus.
bu arada ben suanda bile memeuclarimi hissediyorum, buz pansumani yaparken gayet hisli oldugunu anliyorsun, artik yapmiyorum gerci
Haziran basi gorusmeye gittim, 30 Eylul de oldum ameliyati.yarin tam 3 hafta olmus oluyor
darisi basiniza
Serdar Eren in muayene ucreti 200 euro
teyzem internet bilgisayar kullanmiyor, super ama hic sikinti cekmedi
Dr yazin calismadigi icin 4 ay sonra oldum ben, bu mevsimde cok yogun calisiyor, daha once olabilir tabi ki, ama biran once randevu almanda fayda var
teyzeme sorarim, isterse fotografini koyarim
unlu bircok insan var Serdar Eren in ameliyat ettigi, Tina Turner i bile o yapmis
google a yaz, bak kimler cikiyor..
ben dikislerimi aldirdigimda ben cikarken Hulya Avsar giriyodu, ne amacli giriyo bilmiyorum tabi,kardesi icinde olabilir
kızlar göğüs büyütme ( silikon )ameliyatını ne kadara yapıyor serdar eren ?? vede daha çok hangi silikonu kullanıyor damlamı yuvarlakmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?