gogus diklestirme ameliyati oldum,ayrinitilariyla

• Konu Sahibi Konu Sahibi bomba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heyecan ile okurken atlamışım. drenler 1 gün kalmış gördüm hahaha...benim aklıma takılan bi noktada ben bursadan gelicem ameliyata ve taburcu olunca bursa ya döneceğim her hangi bi sorun yasarsam tel ile serdar beye ulasmak mumkun olur mu acaba öffff bide cok acıyo mu hakkaten

cok kalabalik bir ekii var, her daim hepsine ulasabiliyorsunuz, hic bir konuda cevapsiz kalmiyorsunuz
ben de ilk 2 gun agri oldu ama hayatimda hic operasyon bilem gecirmemistim.ama inanki o gogusleri gordukten sonra guluyosun agrilara.zaten agrim var deyince agri kesici yapiliyor

ayy bakalım hayırlısı persembe randevum var ben küçültme ve dikleştirme olacagım inşallah korkmaz ve vazgecmezsem tabiii kendime pek güvenemiyorum allah yardım ederde bi cesaret gelir umarım. göğüslerim 75 dd ve gercekten rahatsızım buyukluğunden yaptırmazsam kesin her gün pişman olacagım yaptırmadığıma . bakalım persembe bi gideyimde serdar beye hayırlısı ile offff

diklestirme yapilirken zatem kuculmus oluyor
implant eklenmiyorsa agrin olmaz zaten, benim implantta kondu,ondan agrilarim oldu
cok iyi super

yanii? onceden implantli misin, e niye sarktilar?

yok canım kendinden implantlı derken büyüklüğünden bahsettim persembe serdar beye gittim görüştük her sey guzel çok içime sindi 26 ocakta ameliyat oluyorum hayırlısı ile
:78:

yok canım kendinden implantlı derken büyüklüğünden bahsettim persembe serdar beye gittim görüştük her sey guzel çok içime sindi 26 ocakta ameliyat oluyorum hayırlısı ile
:78:

cok sevindim, hayirli olsun
dr dan emin olabilirsin, ekibi de cok tatli, cok canayakinlar
bak ben 30 eylulde oldum, adamin bantlariyla izlerim de yok oldu resmen,nasil oluyor anlamiyorum, arkadaslarim hep ne kdr dogal diyolar, 3 ay olmadan yumusadilar, cok dogal duuyorlar ve izler yok gibi.
her gun verdigim en dogru karar diyorum
cok sevindim

ya şu dren olayı beni düşündürüyor :26:

ya şu dren olayı beni düşündürüyor :26:

hahaha diren mi, dusunme bile
diren oncelikle sart, ic kanama olup olmadigini goruyo ve kirli kanin atilmasini sagliyor
sadece 1 gun takili diren,ertesi gune cikiyor ve rahatliyosun
hem de koltukaltindan takiyo serdar erem, baskalari gogusun ordan takiyo,izi kaliyo bi de onun onlarda
her ameliyatta takilir diren

ne bileyim canımı acıtacak gibi geliyor. bir de ben ameliyet sonrası avrupa yakasından anadolu yakasına geçeceğim. ertesi gün direnleri çıkartmak için tekrar avrupa yakasına geçeceğim. zor olacak gibi.

ne bileyim canımı acıtacak gibi geliyor. bir de ben ameliyet sonrası avrupa yakasından anadolu yakasına geçeceğim. ertesi gün direnleri çıkartmak için tekrar avrupa yakasına geçeceğim. zor olacak gibi.

doktorun kanamayı kontrol altında tutrsa amelıytta dırene gerek yok..ıc kanamaylada alakası yok olsa ben 5 ay oluyo amelıyat olalı bende olurdu yada kapsul olussa bende olusurdu..doktorum bende kullanmadı ve neden kullandıgının da acıklamasını yaptı ve enfeksıyon rıskıde cok fazla dıren kullanıldıgında..
ayrıca dıren kullanılmadıgında kapsul olusmaz bunun ıcın zaten cogu cerrah purtuklu protez tercıh edıyo..doktor kanamayı kontrol altında tutamaz fazla kanarsan eger, ancak o durumda gereken bısey dıren..kanaman yoksa doktorun kanamanı amelıyatta kontrol altında tutabılıyosa dıren acıdan baska bısey degıl..
bu konuda tereddutler varsa doktorlara maıl atabılırsın..hepsının sayfalarında maıl adreslerı var ve donus yaparar muhakkak..

ya ben doktoruma karar verdim canım. o da diren kullanıyor. acısa da acımasa da ona yaptıracağım. çünkü sonuçlarını çok beğendim. kimi kas altı kimi dual plan yaptırıyor mesela. kas üstüne göre daha zor olsa da sonuçları beğendikleri için katlanıyorlar. ben de sırf diren kullanıyor diye vazgeçmeyeceğim tabi. birazcık katlanacağım mecbur. nasıl bir şey olduğunu bilmediğimden tedirginim sadece :)) benimki de saçmalık tbi. ameliyatı değil direni düşünüyorum :))

Hangi doktora karar verdin acaba Altın86.

şimdi bi şey sorcam ameliyattan sonra kolların agrıyor mu hareket ettirirken? ben 3 gün yatacagım hastahanede ilk gün taahliller falan için ertesi gün ameliyat ve ertesi gün yatıp cıkacagım ameliyat sonras bursaya donecegim için bu sekild eolmasına karar verdi serdar bey 15 gün sonrada kontrol var simdilik durum bu

ben de istanbulda ameliyat olup bir hafta sonra bursaya döneceğim inşallah.

arkadaşım bu gögüs büyütmeyle ilgili herşeyi bi anlatabilirmisiniz dogum yapınca bebk emzirişlebiliniyomu şimdiden teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…