Göğüs Dikleştirme Ameliyatı Doktorla Anlaşmazlık Acil

Res
Benimki biraz böyle galiba anladım tam olarak ne istediğini
Resimdeki gibi uc kisimlari yukari baksin ve yuvarlak olsun istiyorum.simdi yoldayim ibrahim askar ile gorusmeye gidiyorum.bakalim o ne diyecek.fiyat da cok uygun soylediler diklestirme icin 5500 dediler bakalim

benimkide aynı böyle bende ne zaman biraz daha aşağı bakacak diye düşünürken bu idealmiymiş yani
gecen ölçtüm kahverengi kısma boyun ortasından 15 ile 16 cm arasındaydı konu sahibi de 17 olsun istiyor bence o biraz boy pos ile ilgili ben kısayım diye orasıda kısa oluyor ilerde sarkarsa memeler bence yukarı bakması iyi olmaz gibi geliyor bilmiyorum ki ya ideali evet hafif yukarı bakanmış bende yeni öğrendim :)

Tam boynun ortasındaki kemiklerden mi ölçülüyor kahverengi kısma kadar mı meme ucuna kadar mı?bende ölçüden merak ettim

Tam boynun ortasındaki kemiklerden mi ölçülüyor kahverengi kısma kadar mı meme ucuna kadar mı?bende ölçüden merak ettim
bende bilmiyorum cukur kısımdan ölçtüm kahveringi kısmı ucu icine alacak şekilde 15 ile 16 nın ortasında kaldı meme ucum bilmem anlatabildim mi :)

17 santim çok dar bir mesafe :/ göğüs ucu yama görüntüsü gibi doğal durmayan sonuc çıkar ortaya. 19 santim bile sınır bence

Ben oldum ameliyatımı kızlar ama daha memişlerimi göremedim sargılılar, açılınca ölçer yazarım

Bende oldum kizlar kesinlikle sarkiyor daha 40.gün asagi indiler bile ama kaç santim oldugunu bilmiyorum ölçecegim.

Bak şimdi ben de merak ettim kaç cm olduğunu:) ben de hiç ölçmemiştim.
Ben kendi adima dr güvendim hic böle şeyler sormadim çokta bilgim yoktu simdi sarkacagini düşündügüm icin üzülüyorum bastan herşeyi bilmek çok iyi arkadaş çok herseyi ögrenmiş helal olsun vallahi garanbole ameliyat olmuşşum.

sarkma ihtimali yada eğilimi olduğunu anlattığınızda neden doktorlar anlaşmazlık çıkarıyor?
belkide bu konudaki doktorlara santim söylemek tedirgin ediyordur doktorlları yada güvensizlik olarak algılanıyordur.sizin beden yapınıza en uygununu yaparlar.cm sözü almak istemezler belki onlarda biliyor sarkma ihtimalini.cm de diretip sizde sarkma olursa diyeceksiniz ki düzeltin o zamanda tekrar parasız düzeltecekler.ben meme estetisyenlerinin yani ortalama bir estetisyen(zenginlerin ki değil) o göğsü vücuda düzgün yapması şans meselesi.sonra zilyon sebep oluyor kişinin bedenine hayatına kimyasına bağlı sebeplerden farklılaşma.

Ben küçültme ameliyatı oldum, Dr. um böyle şeylere karıştırmadı beni, defalarca hocam aman küçük olsun dediğimde Herşeyin bir ölçüsü var sen karışma dedi vallaha banada süpriz olucak açılınca

Geçmiş olsun umarım istediğin gibi bir sonuç olur..

Benim dr aynisini söyledi ve sonuç olarak beni memnun etmeyen bir sonuç ama kendisi memnun ve mükenmem oldugunu söylüyor mutlu olmasi gereken bendim o degil ama o yüzden hem zorlukla maddi imkanlari zorlayip ameliyat oluyoruz hem yipranmak da cabasi sonuç yine sarkik gögüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…