Göğüs Dikleştirme Ameliyatı Doktorla Anlaşmazlık Acil

Benim dr aynisini söyledi ve sonuç olarak beni memnun etmeyen bir sonuç ama kendisi memnun ve mükenmem oldugunu söylüyor mutlu olmasi gereken bendim o degil ama o yüzden hem zorlukla maddi imkanlari zorlayip ameliyat oluyoruz hem yipranmak da cabasi sonuç yine sarkik gögüs.
berfin bende dikleştirme olalı 40 gün oldu.benim sonucum çok kötü değil.ama bi tık daha yukarı alınsaymış daha çok memnun kalıcaktım.acaba bu dikleştirmeninde bi standart ölçüsümü var acaba.mesala ben dr.dan meme ucunu dahada küçültmesini istediğimde dört,dörtbuçuk cm.den fazla küçülttemeyiz beslenemez çürüz dedi.dikleştirmede öyle bişeymi acaba?çünkü meme başı yukarı alınacağı için farklı sorunlar çıkarmıydı acaba diye düşünüyorum.bu arada izlerin nasıl?

Cani
berfin bende dikleştirme olalı 40 gün oldu.benim sonucum çok kötü değil.ama bi tık daha yukarı alınsaymış daha çok memnun kalıcaktım.acaba bu dikleştirmeninde bi standart ölçüsümü var acaba.mesala ben dr.dan meme ucunu dahada küçültmesini istediğimde dört,dörtbuçuk cm.den fazla küçülttemeyiz beslenemez çürüz dedi.dikleştirmede öyle bişeymi acaba?çünkü meme başı yukarı alınacağı için farklı sorunlar çıkarmıydı acaba diye düşünüyorum.bu arada izlerin nasıl?[/QUOTE canim benim sonucumda eskiyle kiyaslarsan tabikide iyi ama senin dedigin gibi biraz daha yukarda olsaydi mükenmel olurdu izler fazlasiyla var geçeceginide pek sanmiyorum hatta krem vermişti dr sürüyorum iyice kizardi belirginleştiler artik inan sorunsuz düzeleyim de izlerde ayri bir durum ayiptir sölemesi eşime daha gösteremedim izler yüzünden cekiniyorum ilk ameliyat oldugum hafta göstermistim dikisler vardi daha bekliyorum bari az daha insinlerde atta kalsin izler görünmese üff bu isler zor işlermiş lafta kolay geliyorda birde sonrasi sıkıntı.

Ayyy kötü olmuş ya Dediğin gibi madi manevi onca zahmetten ibra memnun kalmadı gerekenler bizleriz, umarım ben yaşamam gerçi benimki küçültseydi zaten. Toplamda 800gr alındı benden aman aman çok değil yani

berfin bende dikleştirme olalı 40 gün oldu.benim sonucum çok kötü değil.ama bi tık daha yukarı alınsaymış daha çok memnun kalıcaktım.acaba bu dikleştirmeninde bi standart ölçüsümü var acaba.mesala ben dr.dan meme ucunu dahada küçültmesini istediğimde dört,dörtbuçuk cm.den fazla küçülttemeyiz beslenemez çürüz dedi.dikleştirmede öyle bişeymi acaba?çünkü meme başı yukarı alınacağı için farklı sorunlar çıkarmıydı acaba diye düşünüyorum.bu arada izlerin nasıl?
Ya canım inan çevremde bu ameliyatı olan arkadaşlarım vs hepsi uç kısmının karşıya bakmasından rahatsızlar.Çünkü ideal göğüste meme ucu yukarı bakmalı.Ve tüm arkadaşlarımda da 17 cm olarak ölçtüğümüzde göğüs ucunu çok güzel oluyor.Ama malesef dokorlar kabul etmiyor.Ben bunu anlayamadım gitti.

Evet göğüs uçlarının yukarı bakması ideal.Ancak bunun sözünü doktorlar veremiyor malesef...
Sevinmeliyim o zaman tam 17 benimki bu durum göğüsün sarkık olmasıyla alakalı olabilir benim nerdeyse yoktu .umarım nasıl hayal ediyorsan öyle olur seninde

Sevinmeliyim o zaman tam 17 benimki bu durum göğüsün sarkık olmasıyla alakalı olabilir benim nerdeyse yoktu .umarım nasıl hayal ediyorsan öyle olur seninde
İnşallah canım çok sağol.Bir de bu ameliyatı burun ile birlikte kombine olucam.Çok zor geçicek :S

Ben bunu sordum, dr dedi ki, o kadar yukarı uç koyduğumuzda bikiniden ya da sutyenden çıkıyor meme ucu ya da protez (illa ki sarkıyor) sarktığında uç yukarda, protez aşağıda tuhaf bir görüntü oluşuyor, dedi. Bana da çok mantıklı geldi. Gene de biraz yukarı koymuş sanırım. Sutyenden çıkıyor :))

Ben bunu sordum, dr dedi ki, o kadar yukarı uç koyduğumuzda bikiniden ya da sutyenden çıkıyor meme ucu ya da protez (illa ki sarkıyor) sarktığında uç yukarda, protez aşağıda tuhaf bir görüntü oluşuyor, dedi. Bana da çok mantıklı geldi. Gene de biraz yukarı koymuş sanırım. Sutyenden çıkıyor :))
Anladım canım.ama yine de o şekilde daha güzel duruyor sanki :S

gece gece beni yatağımdan kaldırıp elime cetvel aldırdınız. Ne diyeyim ben size bilmem ki.:KK71:ölçtüm 19 cm. uçlarıda karşıya bakıyor.ha aşağı baksa ne gam sanki. bu ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktorumdan sadece high profil olmasını istedim.onuda bu sitede üye olmadan önce girdiğim zamanlarda öğrendim. ameliyattan önce tabiri caizse çekirdek kadar göğüslerim vardı.birde 2 çocuk dünyaya getirip emzirince önce şişirilip sonra havası alınan balonlara benzemişlerdi.:)) denize gittiğimiz zamanları hatırlıyorum da; çoğunlukla üstümdeki tişörtü çıkarmaz,arkadaşlar denizin tadını çıkarırken ben şezlongda kitap okurdum. Neden girmiyorsun denize dediklerinde ise; denizle aram yok siz keyfinize bakın derdim.Oysa onların attıkları her kulaç benim içim kemirirdi. Normal zamanlarda ise en kalınından destekli sutyen yetmez, birde pamuk tepiştirirdim içlerine. 19 Şubat'ta ameliyatımı oldum.Daha bir ay olmadı ama şimdi aynanın karşısına geçince hayranlıkla seyrediyorum kendimi. Şu deniz mevsimi de ne zaman gelecek acaba? bu sezonun bikinileri ne zaman çıkacak piyasaya? son günlerde bunları sıklıkla düşünüyorum. :))
Demem o ki hanımlar; ameliyat olmadan önceki halinizi düşünün, ve şükredin. Aşağı bakmış, yukarı bakmış, bilmem kaç santimmiş.... boş verin, tadını çıkarın.
selametle.......

Evet geçte olsa bende cetvelle meragimi giderdim sol 18 sag 20 kizlar uçlarda karşıya bakiyor şimdilik idare ediuor umarim ilerde sarkma olmaz ama protez koydurmayi düşüyorum biraz daha zaman geçerse bakalim nasil olacaklar zaman içersinde bekleyip görecegim birde kizlar bu protezler süre varmi bunlar ka yil kslablirler vucutta çok bilgim yok bu kinuda biraz beni bilgilendirimisiniz protezler hakkindan en iyi hagisidir felan vs.

Bence fazla takındı haline getirmişsin. Yapılabilecek düzeye olsa en azından atıyorum 3 doktorla görüştüysen 1 tanesi kabul ederdi. Demek ki yapılması normal olmayan bir durum ki yapmıyorlar. Ayrıca göğüs ucu karşıya bakıyorsa nasıl sarkık oluyor anlayamadım. Bence dik gözüküyor. Aşağıya bakarsa sarkık durur..

Ya yapmayın arkadaşlar karşıya bakan göğüs tıbben kabul edilmiş ideal ölçülerde dahi dik sayılmıyor.Ben bunu gerçekten en ince detaylara kadar araştırıyorum.1 doktor kabul etti istediğim ölçüleri.Umarım istediğim gibi olur.Ameliyat için cesaret toplama aşamasındayım.Taner Korkutta karar kıldım.Bakalım ne olacak.

Ya yapmayın arkadaşlar karşıya bakan göğüs tıbben kabul edilmiş ideal ölçülerde dahi dik sayılmıyor.Ben bunu gerçekten en ince detaylara kadar araştırıyorum.1 doktor kabul etti istediğim ölçüleri.Umarım istediğim gibi olur.Ameliyat için cesaret toplama aşamasındayım.Taner Korkutta karar kıldım.Bakalım ne olacak.
Canim protez,de olacak mi sende?Ameliyat tarihi aldin mi.

Canim protez,de olacak mi sende?Ameliyat tarihi aldin mi.
evet cnm protez de konucak.tarih alıcam ancak önce diyete başladım.Çünkü çok kilo aldım.5 kilo verdikten sonra tarih alıcam.1 buçuk kilo verdim.Şimdi kilo vermeden yaptırırsam daha sonra kilo verince sarkar diye önce biraz zayıflıyım dedim:)

evet cnm protez de konucak.tarih alıcam ancak önce diyete başladım.Çünkü çok kilo aldım.5 kilo verdikten sonra tarih alıcam.1 buçuk kilo verdim.Şimdi kilo vermeden yaptırırsam daha sonra kilo verince sarkar diye önce biraz zayıflıyım dedim:)
Doktor yaptigi resimleri gosterdi mi sana,islerini gordunmu.
Bende bir doktorla cok iyi anlasmistim,istedim herseyi kabul etti,cok bilgili guzel davrandi,ama sonra yaptigi bir diklestirme protez ameliyati buldum,hayal kirikligna ugradim.Baska da hic bir doktorun islerini goremiyorum.
Cok moralim bozuldu,diklestirme kolay bisey deil,silikon kolay,ama su deformasyon duzeltmeyi herkez yapamiyor

X