- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
-
- Konu Sahibi Love_Women
berfin bende dikleştirme olalı 40 gün oldu.benim sonucum çok kötü değil.ama bi tık daha yukarı alınsaymış daha çok memnun kalıcaktım.acaba bu dikleştirmeninde bi standart ölçüsümü var acaba.mesala ben dr.dan meme ucunu dahada küçültmesini istediğimde dört,dörtbuçuk cm.den fazla küçülttemeyiz beslenemez çürüz dedi.dikleştirmede öyle bişeymi acaba?çünkü meme başı yukarı alınacağı için farklı sorunlar çıkarmıydı acaba diye düşünüyorum.bu arada izlerin nasıl?Benim dr aynisini söyledi ve sonuç olarak beni memnun etmeyen bir sonuç ama kendisi memnun ve mükenmem oldugunu söylüyor mutlu olmasi gereken bendim o degil ama o yüzden hem zorlukla maddi imkanlari zorlayip ameliyat oluyoruz hem yipranmak da cabasi sonuç yine sarkik gögüs.
berfin bende dikleştirme olalı 40 gün oldu.benim sonucum çok kötü değil.ama bi tık daha yukarı alınsaymış daha çok memnun kalıcaktım.acaba bu dikleştirmeninde bi standart ölçüsümü var acaba.mesala ben dr.dan meme ucunu dahada küçültmesini istediğimde dört,dörtbuçuk cm.den fazla küçülttemeyiz beslenemez çürüz dedi.dikleştirmede öyle bişeymi acaba?çünkü meme başı yukarı alınacağı için farklı sorunlar çıkarmıydı acaba diye düşünüyorum.bu arada izlerin nasıl?[/QUOTE canim benim sonucumda eskiyle kiyaslarsan tabikide iyi ama senin dedigin gibi biraz daha yukarda olsaydi mükenmel olurdu izler fazlasiyla var geçeceginide pek sanmiyorum hatta krem vermişti dr sürüyorum iyice kizardi belirginleştiler artik inan sorunsuz düzeleyim de izlerde ayri bir durum ayiptir sölemesi eşime daha gösteremedim izler yüzünden cekiniyorum ilk ameliyat oldugum hafta göstermistim dikisler vardi daha bekliyorum bari az daha insinlerde atta kalsin izler görünmese üff bu isler zor işlermiş lafta kolay geliyorda birde sonrasi sıkıntı.
Inşallah canımGeçmiş olsun umarım istediğin gibi bir sonuç olur..
ben izlerimden çok memnunum.hatta ameliyat öncesi kendimi en kötü ize hazırlamıştım.şu an bu kadar iyi olabileceğine inanımıyorum.bi sene sonra iyice silikleşeceğe benziyor.keşki azıcık daha yukarıda olsaymış
Ya canım inan çevremde bu ameliyatı olan arkadaşlarım vs hepsi uç kısmının karşıya bakmasından rahatsızlar.Çünkü ideal göğüste meme ucu yukarı bakmalı.Ve tüm arkadaşlarımda da 17 cm olarak ölçtüğümüzde göğüs ucunu çok güzel oluyor.Ama malesef dokorlar kabul etmiyor.Ben bunu anlayamadım gitti.berfin bende dikleştirme olalı 40 gün oldu.benim sonucum çok kötü değil.ama bi tık daha yukarı alınsaymış daha çok memnun kalıcaktım.acaba bu dikleştirmeninde bi standart ölçüsümü var acaba.mesala ben dr.dan meme ucunu dahada küçültmesini istediğimde dört,dörtbuçuk cm.den fazla küçülttemeyiz beslenemez çürüz dedi.dikleştirmede öyle bişeymi acaba?çünkü meme başı yukarı alınacağı için farklı sorunlar çıkarmıydı acaba diye düşünüyorum.bu arada izlerin nasıl?
Evet göğüs uçlarının yukarı bakması ideal.Ancak bunun sözünü doktorlar veremiyor malesef...benimkide aynı böyle bende ne zaman biraz daha aşağı bakacak diye düşünürken bu idealmiymiş yani
Sevinmeliyim o zaman tam 17 benimki bu durum göğüsün sarkık olmasıyla alakalı olabilir benim nerdeyse yoktu .umarım nasıl hayal ediyorsan öyle olur senindeEvet göğüs uçlarının yukarı bakması ideal.Ancak bunun sözünü doktorlar veremiyor malesef...
İnşallah canım çok sağol.Bir de bu ameliyatı burun ile birlikte kombine olucam.Çok zor geçicek :SSevinmeliyim o zaman tam 17 benimki bu durum göğüsün sarkık olmasıyla alakalı olabilir benim nerdeyse yoktu .umarım nasıl hayal ediyorsan öyle olur seninde
Anladım canım.ama yine de o şekilde daha güzel duruyor sanki :SBen bunu sordum, dr dedi ki, o kadar yukarı uç koyduğumuzda bikiniden ya da sutyenden çıkıyor meme ucu ya da protez (illa ki sarkıyor) sarktığında uç yukarda, protez aşağıda tuhaf bir görüntü oluşuyor, dedi. Bana da çok mantıklı geldi. Gene de biraz yukarı koymuş sanırım. Sutyenden çıkıyor :))
Canim protez,de olacak mi sende?Ameliyat tarihi aldin mi.Ya yapmayın arkadaşlar karşıya bakan göğüs tıbben kabul edilmiş ideal ölçülerde dahi dik sayılmıyor.Ben bunu gerçekten en ince detaylara kadar araştırıyorum.1 doktor kabul etti istediğim ölçüleri.Umarım istediğim gibi olur.Ameliyat için cesaret toplama aşamasındayım.Taner Korkutta karar kıldım.Bakalım ne olacak.
evet cnm protez de konucak.tarih alıcam ancak önce diyete başladım.Çünkü çok kilo aldım.5 kilo verdikten sonra tarih alıcam.1 buçuk kilo verdim.Şimdi kilo vermeden yaptırırsam daha sonra kilo verince sarkar diye önce biraz zayıflıyım dedim:)Canim protez,de olacak mi sende?Ameliyat tarihi aldin mi.
Doktor yaptigi resimleri gosterdi mi sana,islerini gordunmu.evet cnm protez de konucak.tarih alıcam ancak önce diyete başladım.Çünkü çok kilo aldım.5 kilo verdikten sonra tarih alıcam.1 buçuk kilo verdim.Şimdi kilo vermeden yaptırırsam daha sonra kilo verince sarkar diye önce biraz zayıflıyım dedim:)
Canım seni izlemeye aldım benimde dikleştirme+protez olacak. Seninkileri görebilmenbana fikir olma açısından sende beni izleyebilir misin ??Pardon canim senin yazıya devam etmisim ordan okursan sevinirim.