- 12 Nisan 2011
- 703
- 0
kızlar bende göğüslerimde bir kıpırdanma hissetmeye başladım. sanki gerginleşiyorlar reglime daha 3 hafta var. regliden dolayı değil eminim. daha çok zaman var çünkü
8 gün oldu bi bende tık yok galiba yaaa
regldemsn cunku oyle zamanlarda belırtıler hafif olyr pek anlamyrsn
kızlar bende göğüslerimde bir kıpırdanma hissetmeye başladım. Sanki gerginleşiyorlar reglime daha 3 hafta var. Regliden dolayı değil eminim. Daha çok zaman var çünkü
yok yaa daha 1 hafta var((
cnm 98 cm dı sımdı 99 cm olmus aslında 100u zorluyoda ben 99 dıyorum o bıle sayı olarak fazla cnm beden olarak falan kucuk ama cm olarak fazla sırttan mı neyse bılmıyorum gercı kılom aynı 20 cm kadar fark var onceden 80lerde gelıyodu uc yıl once falan alt 78 benım ustle arasında hıc fark yok gıbıydı ust de80 falandı yaptıgım masajlar sonucu kuru kuruya cm ler arttı ıste
cnm o kadar guzel anlatmıssın kı gercekden duygularıma tercuman oldun evet bugune kadar hıc boyle bı buyume olmadı hıc bısey bu sekılde buyutmedı hep cmler arttı ıclerı bos kaldı yanı aslında 100u zorluyo cnm ama 99 demek ıstıyorum ben yınede ınsallah cm olarak boyle kalırda dolgunluk artar
Bakın işte bu telkin dolgunlaştırıp toparlıyor, büyütmüyorbenim cm e de ihtiyacım var. ölçtüm şimdi 73-80 ölçüm. aradaki fark 7 dolgunlaşsa bile küçük durur anlatabildimmi, işte o yüzden o kuru kuru cm oluyo dediğiniz melodiyi dinlemeliydim ki sonradan onlar dolsun yanlış yaptım
bakın işte bu telkin dolgunlaştırıp toparlıyor, büyütmüyorbenim cm e de ihtiyacım var. ölçtüm şimdi 73-80 ölçüm. Aradaki fark 7 dolgunlaşsa bile küçük durur anlatabildimmi, işte o yüzden o kuru kuru cm oluyo dediğiniz melodiyi dinlemeliydim ki sonradan onlar dolsun Yanlış yaptım
Bakın işte bu telkin dolgunlaştırıp toparlıyor, büyütmüyorbenim cm e de ihtiyacım var. ölçtüm şimdi 73-80 ölçüm. aradaki fark 7 dolgunlaşsa bile küçük durur anlatabildimmi, işte o yüzden o kuru kuru cm oluyo dediğiniz melodiyi dinlemeliydim ki sonradan onlar dolsun yanlış yaptım
bnde 6 gun var daha dusunyrdm erken regl oldum belkıde sende de oyle olcak o yuzden de etkileri azdır.
offf ki ne offffffffff çabuk bitse bari şu 21 gün
cnm benım cm e ıhtıyacım yok belkı ondan cm olarak fark az yanı sen bılırsın ıstersen 21gunu tamamla sonrasında 10gunde melodı dınlersın
evet tamamlıycam zaten, ama bu bittikkten sonra onu dinlersem bi zararı olur diye korkuyorum. çünkü bunun etkisi devam ediyor ya. Bu arada 73-80 değil 70-80 ölçülerim. Yanlış ölçmüşüm. 10 cm yani. 15 20 cm ideal dimi? Inşallah büyür
selen ve duygu teşekkür ederim desteğiniz için kızlar, karamsarlığa yer yok doğru söylüyosunuz. umutsuz olmak yok, inanmalıyız
Afrodıt cnm sanırım bı 21 gun daha dınlememız gerekecek okuduklarımdan sonra devam edecez galıba dınlemeye