Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kizlar bu arada bir tavsiyem olacak. yabancı forumlarda okumuştum. uzakdoğulu kadınlar göğüs büyütme için et suyu, tavuk suyu, balık suyu çorbası falan içiyorlardı. özellikle kemikli etlerin suları faydalı çünkü içinde jelatin denen bir madde var. ve jelatin hücre yenilenmesini sağlıyor. cilt için de çok faydalı.

ben geçen sene deneyip faydasını görmüştüm :KK16:

kızlar bısey soracam gogus ucundan beyaz bısey gelen yokmu yanı gelmek dedıgım akmıyo ama gogus ucunda beyaz yapıskan gıbı bısey olan varmı acaba kullandıgım krem mı kı dıyorum yaa bıde su kan dolasımını hısseden hıcmı yok:44:

kızlar bısey soracam gogus ucundan beyaz bısey gelen yokmu yanı gelmek dedıgım akmıyo ama gogus ucunda beyaz yapıskan gıbı bısey olan varmı acaba kullandıgım krem mı kı dıyorum yaa bıde su kan dolasımını hısseden hıcmı yok:44:

cnm yapışkan değil de kuru bir beyazlık bazen oluyor. normal birşey o, merak etme. büyümesiyle ilgili de olabilir. kan dolaşımı dediğin nasıl birşey bilmiyorum ama karıncalanma hissediyorum bazen. büyüme hissi böyle birşey sanırım :KK8:

cnm yapışkan değil de kuru bir beyazlık bazen oluyor. normal birşey o, merak etme. büyümesiyle ilgili de olabilir. kan dolaşımı dediğin nasıl birşey bilmiyorum ama karıncalanma hissediyorum bazen. büyüme hissi böyle birşey sanırım :KK8:

yok daha once yokdu cnm telkınden sonra farkettım beyaz bısey yapıskan bana kullandıgım krem gıbı gelıyo cunku daha oncede kullandıgım yagın kokusu cıkmısdı meydana yanı kımbılır nasıl etkı yapıyo kullanılan seyler ıcerde yaa:44: cnm yok karıncalanma baska nasıl deyım yaa sıcak soguk bıseyler oluyo boyle bıseylerın gectıgını hıssedıyosun yanı goguslerınde

Yani bende süt gibi birşey arada oluyor. Merak etme canım yalnız değilsin. :KK16:

O kan dolaşımını bende hissediyorum uyy. :KK61:

Son düzenleme:
Sıkıncı da geliyor mu cnm ?

yok daha once yokdu cnm telkınden sonra farkettım beyaz bısey yapıskan bana kullandıgım krem gıbı gelıyo cunku daha oncede kullandıgım yagın kokusu cıkmısdı meydana yanı kımbılır nasıl etkı yapıyo kullanılan seyler ıcerde yaa:44: cnm yok karıncalanma baska nasıl deyım yaa sıcak soguk bıseyler oluyo boyle bıseylerın gectıgını hıssedıyosun yanı goguslerınde

ne güzelmiş, biz büyüyoruz diyorlar sana, darısı başımıza :)

Yani bende süt gibi birşey arada oluyor. Merak etme canım yalnız değilsin. :KK16:

O kan dolaşımını bende hissediyorum uyy. :KK61:

:KK1::KK1: anladım cnm belkıde herkesde oluyo da fark mı edılmıyo kı dıyorum bazen benım bazen cok fazla oluyo gun ıcınde cok hıssedıyorum cok da hosuma gıdıyo:KK9:

Sıkıncı da geliyor mu cnm ?
yok sıkınca gelmıyo zaten oyle sıvı degıl sutlenmedım yanı:KK9: yapıskan gıbı beyaz bısey ucunda duruyo temızlıyorum gecenlerde yıne olmusdu bugun yıne fark ettım anlamadım neyse artık dıyorum yaa acaba kullandıgım krem mı kı dıyorum buyutucu
ne güzelmiş, biz büyüyoruz diyorlar sana, darısı başımıza :)

evet cnm dıyolar da artık bırazda harekete gecseler keske cok durdu yaa buyume bu ara yada az az buyuyo da bana mı aynı gelıyo neyse buyur ınsallah zamanla:KK37:

:KK1::KK1: anladım cnm belkıde herkesde oluyo da fark mı edılmıyo kı dıyorum bazen benım bazen cok fazla oluyo gun ıcınde cok hıssedıyorum cok da hosuma gıdıyo:KK9:

nezcim sen 21 gunu tamamladın sanırım bu süre ıcınde kac cm buyume oldu canmm

Hani sadece telkin dinliyodun kız yalanmı atıyosn bize. Ben mi geride kaldım takipte yoksa... Ne kremi bu tatlım?

nezcim büyüme sırasında zaman zaman duraklamalar olması normal. kolay değil ki hücreler, dokular yenileniyor. sonra vücut toparlanmak için ara veriyor. sonra tekrar devam :KK34:

yok sıkınca gelmıyo zaten oyle sıvı degıl sutlenmedım yanı:KK9: yapıskan gıbı beyaz bısey ucunda duruyo temızlıyorum gecenlerde yıne olmusdu bugun yıne fark ettım anlamadım neyse artık dıyorum yaa acaba kullandıgım krem mı kı dıyorum buyutucu

ne kremi kullanyrsn cnm

Hani sadece telkin dinliyodun kız yalanmı atıyosn bize. Ben mi geride kaldım takipte yoksa... Ne kremi bu tatlım?
cnm ıkı sene once kullandıgım kremden bahsedıyorum yaa yagın kokusu gelmıstı ya buda oyle bısey sanırım :KK1:
nezcim sen 21 gunu tamamladın sanırım bu süre ıcınde kac cm buyume oldu canmm

bugun olcecem yazarım cnm cm olarak bılmıyorum da dolgunluk olarak etkısı gayet guzel oldu:KK76:

cnm ıkı sene once kullandıgım kremden bahsedıyorum yaa yagın kokusu gelmıstı ya buda oyle bısey sanırım :KK1:

bugun olcecem yazarım cnm cm olarak bılmıyorum da dolgunluk olarak etkısı gayet guzel oldu:KK76:

tmm canm ölctukten sonra soylersn

Kaç yıl önceki kremin etkisi ne alaka ya anlamadım cnm. Neyse ismi neydi :KK70:

nezcim büyüme sırasında zaman zaman duraklamalar olması normal. kolay değil ki hücreler, dokular yenileniyor. sonra vücut toparlanmak için ara veriyor. sonra tekrar devam :KK34:
dogru cnm ama ıste ne bıleyım bıran once az daha etkısı olsun ıstıyo ınsan yaa buyume durunca sınır oluyo ama haklısın ayrıca et ve tavuk suyu mantıklı balık corbası :KK50:ıcemem ama dıger ıkısını deneyecem zaten sut falanda cok ıcıyorum bu aralar dıkkat edıyorum yedıklerıme ılk ıkı hafta bırden hızlı gosterdı ya etkısını cnm yıne oyle beklıyorum sanırım ama neyse kalıcı olsunda tek yavas olsun ne yapalım sankı bunca sene bekledık de bı kac ay mı bekleyemıcez:KK9:
ne kremi kullanyrsn cnm
touch me dıye bı krem ıkı sene once falan kullanmısdım onu dıyorum etkısı kalıcı olmadı tabı:KK47:

tmm canm ölctukten sonra soylersn
tmm cnm aksam yazarım ınsallah:KK34:
Kaç yıl önceki kremin etkisi ne alaka ya anlamadım cnm. Neyse ismi neydi :KK70:

cnm ona kalırsa kac yıl once kullandıgım yagında kokusunu net sekılde hıssetmısdım ılk hafta hatırlarsan yanı buda belkı oyle olabılır dıyorum yanı kullanıyoruz edıyoruz da nereye gıdıyokı o buyutuculer demı bı ıhtımal aklıma geldı sadece olabılır dedım belkıde degıl yanı

X