Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Haklısın ama ürünü inceledim süt kanallarını, glaktafor oluşumunu destekleyip artırıyormuş olabilir yani birde telkin tetiklediyse süt geliyordur yakında emzirirsin

nez 12 bana yardımcı olur musun ?

canım ılk sayfadakı ılk lınk varya ona tıkla sonra orda en alta ın yavas ındıre bas ve bıraz bekle sonra kelımelerı kutuya yazıyosun ya oyle bısey cıkıyo onu yaz submıt de sonra download yazan yere bas ok

Haklısın ama ürünü inceledim süt kanallarını, glaktafor oluşumunu destekleyip artırıyormuş olabilir yani birde telkin tetiklediyse süt geliyordur yakında emzirirsin

kızlar zaten bizim yaptığımız yağ ile masaj, çay gibi uygulamaları doktorlar emziren annelere öneriyorlar. göğüs dokusunu arttıran şeyler sütü de arttırıyor. süt kanallarının çalışması normal :)

evet kızlar bazı teknik sorunlardan dolayı birazcık dinlemeye ara vermiştim tekrardan başladım acayip başım ağrıyo bunu dinlerken ve göğüslerim ağrıyo

kızlar meraba.. benimde 11.günüm bugün evet etki etti ağrıyo dokunamıyorum ama bugün okuldan eve geldiğimde baktımki küçülmüş gibi ama yinede çok acıyolar moralim bozuldu benimde :2: birde ben gece yatarken çok çok kısık seste dinliyorum bu şekildede etki edermi acaba??

cnm sürekli kontrol ettiğinde küçülmüş gibi geliyor bazen, çok takılma bence. hem asıl büyüme 21 günü doldurunca olacak. acıyorlarsa zaten büyüyorlardır :)

ben de gece dinliyorum, ama çok kısık değil, duyabileceğim seviyede dinliyorum. parfait daha iyi bilir ama çok yüksek sesli olması gerekmiyor sanırım, duyabileceğin kadar olması yeterli

kızlar benim sütyenlerım hep desteklidir artık rahatsız etmeye başladı denemek ıcın 80 dolgusuz alıcagım bakalım doldurcaklar mı çok merak ediyorum 21 gun tamamlansında 9 günüm kaldı kızlar regldyken göğüsüm sanki küçüldü sandım dolgunluk gtmstı yumusak olmstu reglm dun bttı yıne basladılar dolgunlasmaya aslında reglden hemen snra baslamak gerek 21 gun tam anlamıyla buyusun bir dahakıne öyle yapıcagım

umarım dediğin gibi olur canım çok sağol. iyice taktım hastalık derecesine gelmişti hiç birşeye konsantre olamıyordum hep küçük küçük bunu düşünüyodum.umarım hepimizin istediği gibi olur.. yüksek sesle dinlerken cızırtı duyuluyor kısık seste pek duyulmuyor ondan acaba etki edermi diye düşündüm :26:

bırıncı lınkden mı ındırdın dıgerını mı cızırtı ılk lınkde yok kı oyle cnm

sana katılıyorum cnm kendı halıne bırakmak daha ıyı oluyo zırt bırt bakınca bı buyuk bı kucuk gelıyo cok taklımamak gerek bu surecde arada kontrrol etmekde fayda var evet cnm burda esas olan sey duyabılmek yuksek ses daha cok etkı eder gıbı gelıyo bazen ama oyle degıl duyacagımız ses yeterlı dogru dıyosun
canım dolgunluk gıdıyo gelıyo bende anlamadım bende suan regl donemındeyım bıtınce dahada ıyı anlasılır bakalım umarım ıkıncı kez dınlemeye gerek duymayız dınlemeden de buyume devam eder de bende dusunuyorum bı tane dolgusuz 80 almayı cnm hazırda beklesın

bırıncı lınkden mı ındırdın dıgerını mı cızırtı ılk lınkde yok kı oyle cnm

ilkinden indirdim canım.şey böyle cızırtı diilde hani tv yi açarsın bir ses gelir ya o şekilde bir ses belirtili birşekilde değil.bir şey soracağım 21 gün sonunda ne kadarlık bir ara vereceğiz canım

ya aslında 21 gun dınlemek yeterlı sonrasında buyume devam eder demısdı parfaıt ama bız yınede bır hafta ara verelım sonra bı 21 gun daha dınleyelım dedık kızlarla cnm ama sana kalmıs yanı egerkı buyume devam ederse gerek kalmaz aslında tekrar dınlemeye anladım dogru olan ılk lınk zaten cnm alısırsın zamanla dınleye dınleye muzıgın sesıne

evet bende ikinci bir 21 gün yapmayı düşünüyorum burdan yorumları takip ettim hep.benim göğüslerim küçük olduğu için sanırım bir 21 gün daha gerekecek.inşallah istediğimiz gibi olur hepimizin

ınsallah cnm bıde kızlar bı buyuk bı kucuk gelmesının nedenı bazen toplanıyo bazende yayılıyo o yuzden olabılır

nezcim diyelim 1 hafta sürecinde büyüme eğilimi gösterdi az da olsa.
2. 21 günü yapmayacak mıyız nasıl olacak? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…