Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

3 gündür dinliyorum ben de genelde bu tarz şeylere inanırım yani çekim yasasıyla, inanarak istediğimizi elde etmeye ama şimdi tek sorun 21 gün boyunca günde 6 saat aynı şarkıyı dinlemek biraz tehlikeli geldi bana beyin açısından yani işkence gibi değil mi ya zararları olabilir bence her ne kadar müzik hoş ve sakin olsa da..

3 gündür dinliyorum ben de genelde bu tarz şeylere inanırım yani çekim yasasıyla, inanarak istediğimizi elde etmeye ama şimdi tek sorun 21 gün boyunca günde 6 saat aynı şarkıyı dinlemek biraz tehlikeli geldi bana beyin açısından yani işkence gibi değil mi ya zararları olabilir bence her ne kadar müzik hoş ve sakin olsa da..

meraba cnm sende dinliyomussun dolgunluk varmi yada agrin falan???

ben umidimi kaybetmeye basliyorum dogru duzgun dinlemiyorum ondan heralde ilk 21 de ne guzel dinliyordjum etkilerinide goruyodum simdi umidi kaybediyorum gibi ama gene de 3 ude dinlicem

eskiye göre az daha büyükler benm 2. 21deyim bende ama birdeki gibi somut bi etki görmediğimden tam konsantre olamyorum ilkini dinlerken heryerim ağrıyodu işe yarıyo deiyodum şimdi hiçbişey yok umarım halaa işe yarıyodur ben devam edicem .kulaklıkla dinlememeye çalışıyorum kulaklarım çok zarar görmesin dye

eskiye göre az daha büyükler benm 2. 21deyim bende ama birdeki gibi somut bi etki görmediğimden tam konsantre olamyorum ilkini dinlerken heryerim ağrıyodu işe yarıyo deiyodum şimdi hiçbişey yok umarım halaa işe yarıyodur ben devam edicem .kulaklıkla dinlememeye çalışıyorum kulaklarım çok zarar görmesin dye

Ewet beninde Oyle agrim yok AMA bu ara biraz basladi ADA cayi icmeye basladim be bugunden itbaren buzla ovalamaya basladim bakalim 1 hafta yapicm umarim deisiklik olur basja bir yerde okudum kiz Oyle yapmis 75ten 80b ye gecmis insallg bizimde Oyle Olur

meraba cnm sende dinliyomussun dolgunluk varmi yada agrin falan???

Dolgunluk da ağrı da yok benim hala ilk baş inanıyodum ama yavaş yavaş ümidimi kesmeye başladım saçma geliyo artık bi de normal müzik dinlemeyi özlemişim ya bütün gün aynı şeye bağlı kalmak çok sıktı. Maden suyu içiyorum her gün umarım onun etkisi olur ama müziği bırakıcam sanırım..

slm kızlar hepsini ayrıntılı okuyamadım ama aranızda 50 tl lik cd den sipariş edip dinleyen var mı?
ben 9 eylülden beri onu dinliyorum 10 gün bitti. bazen gerçekten sızı ve kaşıntı hissediyorum ama hala tam anlamıyla bir sonuç göremedim. belki de yeterince uzun dinlemiyorumdur. cd nin içinde ekstradan ego, kendine güven, suçluluk gibi parçalar da geldi. aslında onlardan yana yarar gördüm gibi. belki de bu fiziksel bir değişim olduğu için yavaş ilerliyordur. mesajda 2 ay boyunca günde 6 saat dinlemem gerektiğini, fiziksel değişimin yüzde 60- 70 oranında olacağını ,kalıcı olacağını ve etk
ileri bir kaç haftada görmeye başlayacağımı söylemişlerdi. daha düzenli dinlemeye çalışıcam

Benim 2. 21i bitrmeme 5 gun kaldi zamn cok cabuk geciyo keske dogru duzgun dinleydim AMA cok Az bi dolgunluk var buzla masaj yapmayam basladim ise yaratacagini dusunuyorum

kesinlikle ve kesinlikle işe yarıyor... ne kadar mutluyum anlatamam.bana göre kesinlikle fark var. çok göze çarpan bir fark değil ama insan kendisini bilir.. ama benim hazırlattığım cd de sözler senin göğüslerin diye geçiyor yani burada benim göğüslerim deniyor acaba bir fark olur mu? arada bir arkadan konuşan adamın sesini duyuyorum çok nadir olarak. diyor ki..............hormonlarını alıyor. sağlıklı kalan kişide göğüslerinin etrafı..... mutlusun ve daha da mutlu oluyorsun... gbi ifedeler var yani sen kullanılıyor

farklı frekans kullanılmış sanırım bizimkinde cızırtı olarak geliyor o sesler hiç anlaşılmıyor.bilmiyorum farkedermi.benim senin pek farketmez sanırım yaa

farklı frekans kullanılmış sanırım bizimkinde cızırtı olarak geliyor o sesler hiç anlaşılmıyor.bilmiyorum farkedermi.benim senin pek farketmez sanırım yaa

açıkçası ben de bilmiyorum fark eder mi ya da hangisi daha doğru. ben de bilmediğim için söyledim aslında. ama kesinlikle etki ediyor

alevm yarın bitiyo galiba senin ne durumdasınn? benim 2. 21in bitmesine bir hafta var öyle büyük gelişme yok blki 1 ya da 2 cm .göğsümdede ağrı yok normalmii??

alevm yarın bitiyo galiba senin ne durumdasınn? benim 2. 21in bitmesine bir hafta var öyle büyük gelişme yok blki 1 ya da 2 cm .göğsümdede ağrı yok normalmii??

sanirim normal deil cunku diger kisilerin cok agrisi varmis benim agrim yoktu son 1 haftadr var sanirim biraz telkinden birazda buz la masaj yapmamdan ama bugun cok kotu hastayim atesim cikti buzdan olsa gerek usuttum kendimi dunde hstaydin 1 saat anca dinleyebildim ,, bugun de bi kac saar dinlerim artik aksama benim de aynen senin gibi 1 yada 2 sntim vardr

sanirim normal deil cunku diger kisilerin cok agrisi varmis benim agrim yoktu son 1 haftadr var sanirim biraz telkinden birazda buz la masaj yapmamdan ama bugun cok kotu hastayim atesim cikti buzdan olsa gerek usuttum kendimi dunde hstaydin 1 saat anca dinleyebildim ,, bugun de bi kac saar dinlerim artik aksama benim de aynen senin gibi 1 yada 2 sntim vardr

bu ağrı dediğiniz her zamanmı hissediliyo ? benim sadece hafif bastırınca acıyo biraz onun dışında bi ağrı hissetmiyorum. buzla bende yapmıştım bi ara hasta olmuştum buz yüzündemiydi acaba o buz çok sakat iş yaa :KK43: geçmiş olsunn Allah şifa versin .
Bendeki şişlik yaptığım masajdanda olabilir telkindende .bilmiyorum sebebini

bu ağrı dediğiniz her zamanmı hissediliyo ? benim sadece hafif bastırınca acıyo biraz onun dışında bi ağrı hissetmiyorum. buzla bende yapmıştım bi ara hasta olmuştum buz yüzündemiydi acaba o buz çok sakat iş yaa :KK43: geçmiş olsunn Allah şifa versin

Saol Canim Allah razi olsun .....dinledikleri zamn agri oluyormus AMA koltuk altlarinda falan surekli aagrilari varmis ..benim ilk 21de dinledigimde agri sizi falan oluyodu AMA simdi bisey hissrtmiyorum cok Az dinliyorum ondan olsa gerek Bende bu aralar dolgunluk vardi bugun regl Oldum ondandi sanirim Somme hala yok umarim olmazda insallah buyűrya Allah her istiyene versin AMA sanku buyuyecekler gibime geliyor eskisi gibi deiller Cunku

bu ağrı dediğiniz her zamanmı hissediliyo ? benim sadece hafif bastırınca acıyo biraz onun dışında bi ağrı hissetmiyorum. buzla bende yapmıştım bi ara hasta olmuştum buz yüzündemiydi acaba o buz çok sakat iş yaa :KK43: geçmiş olsunn Allah şifa versin

Saol Canim Allah razi olsun .....dinledikleri zamn agri oluyormus AMA koltuk altlarinda falan surekli aagrilari varmis ..benim ilk 21de dinledigimde agri sizi falan oluyodu AMA simdi bisey hissrtmiyorum cok Az dinliyorum ondan olsa gerek Bende bu aralar dolgunluk vardi bugun regl Oldum ondandi sanirim Somme hala yok umarim olmazda insallah buyűrya Allah her istiyene versin AMA sanku buyuyecekler gibime geliyor eskisi gibi deiller Cunku

2 hafta. Aradan sonra 3.21 e basladim dinledgm andan beri birseyler hissediyorum hafif agrilar hemen Hemen butun gun dinliyorum Umarim dolgunlasirla sonmuslerdi regilden sonra zaten gozle gorulur bir dolgunluk ilki dinledigimde vardi Oda regilden sonra sonmustu ikincide pek bisey yoktu simdi hayirlisiyla 3u dinluyorum insallh bu sefet kaluci bir etki Olur olmazza bi Kac hafta dinlendikten sonra tekrar dinlicem gerekirsr 5, 6da dinlicem yetetki buyusunler :KK70:

2 hafta. Aradan sonra 3.21 e basladim dinledgm andan beri birseyler hissediyorum hafif agrilar hemen Hemen butun gun dinliyorum Umarim dolgunlasirla sonmuslerdi regilden sonra zaten gozle gorulur bir dolgunluk ilki dinledigimde vardi Oda regilden sonra sonmustu ikincide pek bisey yoktu simdi hayirlisiyla 3u dinluyorum insallh bu sefet kaluci bir etki Olur olmazza bi Kac hafta dinlendikten sonra tekrar dinlicem gerekirsr 5, 6da dinlicem yetetki buyusunler :KK70:

benimde bi haftayı geçti bitireli ama 3.süne başlasammı kararsızım işe yaramıcaksa boşuna kulağımı berbat etmiyim.1 ay falan snra başlarım belki dinleniyim biraz dinle dinle kafam şişti yaa:)

X