Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

meraba kizlar benim bugun 15 . gunum bugun daha hic dinlemedim daha sabahin koru neyse konuya gecelim
agrilar oluyo muzigi dinledigim zaman dinlemedigim zamanda oluyo 15. gunum oldu bir dolgunluk var tabi cok fazla deiil destekli 75 takiyorum tam oluyo umarim herkesin ki buyur insallahh gelismeleri yazarim

meraba arkadaslar ilk 21 bitirmeme 4 gun kaldi ama civima falan olmadi dolgunlastilar ama cok deil ama genede gozle gurulur fark ediliyo gozle bakilacak olursa 1 cm buyumustur diye dusunuyorum insallah ikincide daha iyi sonuclar alirim hepimiz icin gecerlidir insallah istedigimiz gibi olurlar

bu arada onceki sayfalardA OKUMUSTUM CIVIMA regl doneminde oluyomus benimde ondan olsa gerek biraz sonduler ama geciciymis sonradan eski haline donuyomus

benim gogsumde damarlar belirginlesmeye basladi ,, bundan bi ay once spor yapiyodum ondan mi acaba yada bu telkinden mi yardimci olabilirmisiniz

maverahayat çok teşekkür ediyorum canım..iyi ki varsın :) sayende aldım artık..başlayacağım ben de .. gelişme olursa mutlaka yazarım..ayrıca alevm sana da teşekkürler..

bugun reglimin son gunleri goguslerim resmen sondu heveslenmek icin onceki sayfalardaaki gelismeleri okudum heveslendim.. civiyip sonuyomus sonradan dahada bi buyup tekrar dolgunlasiyomus umarim benim de oyle olur yarin son gunum yarin da dinledikten sonra ilk 21 bitiyo ara verecem tabi ben bu aralar biraz aksatyorum telkini 3 saat falan dinliyorum acaba ondan mi sondu diye de dusunuyorum :)) neyse herkese kolay gelsin gelismeleri yazmayi u nutmayin kizlarrr ..............

maverahayat çok teşekkür ediyorum canım..iyi ki varsın :) sayende aldım artık..başlayacağım ben de .. gelişme olursa mutlaka yazarım..ayrıca alevm sana da teşekkürler..

rica ederim canımm:)

ya ben iki gün hiç dinleyemedim bunuda 21 gün içinde saycakmıyım yoksa 2 gün ayrıca dinlesemmii nasıl oluyoki bu işler. pek gelişme yok gibi duruyo bende .son bi haftam kaldı .Bakalımm .

Merhaba aranıza yeni katıldım bende bu konuya da atladım direk :) oku oku sıkıldım valla taa 80lere kadar geldim hehe :) ben de baslıyorum cok heveslendim insallah büyürler yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…