Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

valla kızlar bende basladım 2 gün sora bir haftamı dolduracagım müzige acayip alıstım...ilk dinledigimde bir kasıntı tuttu beni ama psikolojik sanırım daha herhangi bir etki yok gibi gelişmeleri paylaşırım ama içimde bir umut var...:)

kızlar ben geçen sene 3 kere yaptım. işe yarıyor bence.çünkü bu sene nerdeyse tüm sütyenlerim dar geliyor. ki kilo falan da almadım.
benimkiler çok küçük değildi zaten onu da belirteyim. orta boydu. ama fazla meme göz çıkarmaz mantığıyla yaptım. işe yarıyor bu telkinler.

Son düzenleme:
ya arkadaslar yardimci olabilir misiniz ben bulamiyorum su muzigi aslinda bir tane buldum indirdim de o 30 saniye suruo siz 3 dakikadan falan bahsediyosunuz yardimci olabilir misinz ??? lutfenn

kızlar yarın 2. haftama girecegim...önceden düz olan göğüslerimde biraz yuvarlaklaşma oluyor gözle görülür bir şekilde çok mutluyum inşallah büyümeye devam ederde şu düzlükten büsbütün kurtulurum....

Bende bu telkine dün başladım bugün ikinci günüm müziği dinlerken göğsümde böyle garip ağrı gibi sızılar oluyor inşallah amacımıza ulaşacağım inanmak başarmanın yarısıdır gelişmelerden haberdar edeceğim hepimize bol şanslar :)

Son düzenleme:
benimde ilk gün kaşıntı olmustu canım ama büyüyorlar ya öyle bing diye sismediler ama hafif hafif büyüme var...diğer yöntemleride uygularsam beki istedigim gibi olurlar...

evet canım istediğin her işle uğraşabilirsin dizi izle kitap oku yemek ye temizlik yap uyu herşey serbest. o bi kenarda çalıp dursun yeterki

nodu yahuuuu senın sorun altta kaldı benım cevap uste cıktı. :)))

Son düzenleme:
bi sorum olacak.. telkini dinlerken başka işlerle ugraşsak hani müziğe tam konsantre olmazsak da etkisini gösterirmi. mesela tek kulaklıkla dinleyip bi yandan televizyon izlesek yinede etkisini gösterir mi. acil cevap bekliyorum bayanlar :)

evet o şekliyle de etki gösterirmiş.zaten sen onu direk olarak duymayacaksın, bilinç altına mesaj gidecek. yani gün içinde istediğin işle uğraşırken bir yandan da onu duyacağın kadar açman yeterli. mesela ben ders çalışırken açacağım. ona konsantre olmam şart değil. derse konsantre olup çalışırken o zaten mesajını beyne yollayacak.

arkadaşlar öncelikle merhaba...
bende bu telkini dinliyorum ama harfi harfine uygulayarak yapıyorum.daha yeni olduğu için yarayıp yaramadığıyla ilgili bişey söyleyemiycem.fakat burda duyduğum telkin kelimesini araştırırken öyle şeylerle karşılaştımki.insanların hayatı değişmiş.telkinler sadece bu fiziki değişim olarak algılamayın kişisel gelişim,zararlı alışkanlklar buna benzer bir sürü sorunları ortadan kaldırabiliyor.ve bunların canlı şahiitlerini gördüm.size tek söyleyeceğim şey araştırın.internetin faydalarından yararlanın.ben öyle yaptım ve bi siteyle karşılaştım ve o siteyi görünce ne boş işlerle uğraşıyormuşum dedim.tabi haliyle burdan site adını veremiycem.ama araştırın derim.kişisel gelişimle ilgili bir sürü telkinler var ve işinde usta insanlar.he benim lafıma ne kadar inanırsınız orası tartışılır ama araştırın derim.

teşekkür ederim teydacım rahatladım sagolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…