Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

1002 tane sayfayı görünce şaşırdım açıkçası umutlandım da. Bu kadar kişi yazdığına göre baya deneyen olmuş bu uygulamayı. Acaba bu uygulayanlardan çoğunluğu verimli bir sonuç alabildi mi yoksa bu da diğerleri gibi büyütüyo sonra küçülüyo mu? Düzenli uygulayan arkadaşlardan nekadarı sonuç almıştır ki bu sayfayı sürekli takip eden arkadaşlar yüzdeye vursak acaba %75 i olumlu sonuç almış diyebilir miyizki?

walla kızlar 3-4 aydır yazmıyorum ama ben de dinlemeyi bıraktıktan sonra tık olmadı, 3 tane 21 dinlediğim halde... Başta toparlanır gibi olmuştu yada ben öyle inadırdım kendimi... Canım hala sıkkın yani anlayacağınız, sizin de canınızı sıkmak istemedim ama sonunda dayanamadım bence çözümü yok bu olayın...

nasıl yollarım bilemedim olmadı yükleyemedim.. e mailinizi özelden atarsanızz.. bende 8 ay önce ilk başlayanlardanım 1 21 yapabildim şimdi tekrar başlıycamm..

kızlar merhaba nedir bu uygulama işe yarıyormu ben popo büyütmek istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilirmi popo ile ilgili :44:

kızlar merhaba nedir bu uygulama işe yarıyormu ben popo büyütmek istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilirmi popo ile ilgili :44:

cnm brdan okumustum dogrumu bılmıyorum gulmustum ben ılk okudugumda ama bagdas kurmak buyutuyomus sanırım sureklı bı otur ole bence ama ben denemedım

merhaba,

ben 60 yaşında by passlı bir bayanım..çok hassas bir yapıya
sahip olduğumdan zaman zaman geçmişte yaşadığım kötü
anıları tekrar tekrar hatırlayıp tansiyon atakları yaşıyorum..

bununla ilgili bir telkin dosyası hazırlayabilirmisiniz?
yapabilirseniz metni ile birlikte yollayabilirseniz size çok dua ederim:)

şimdiden teşekkürler..

olur cnm olur ınsallah dınlemeye devam

Benim hergün 6 saat dinlemem biraz zor maalesef, hergün 3 veya 4 saat dinlersem de etkisi olur mu? Bu arada ben kuru üzüm çekirdeği veya benzeri ürünler kullanmıyorum çünkü zararları çok, bunları kullanmazsam ancak müziği dinlersem faydasını görür müyüm? Çok teşekkürler...

uykuda dınleyebılırsın cnm kalan sureyı de 6 saate tamamlarsın en az 6 saat normalde 8 saat falanda dınleyınce etkı artıyo beslenmene dıkkat etsende yeterlı olur cnm takvıye bısey olmasa bıle ama aksatmadan gunde 6 saat dınlesen sonucda ona gore olur ınan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…