Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

THEM_AT cnmboy uzamtk ıcın de ses dozyası ındırdım demıssın ansıl ındırdın lınk varsa atarmısın bı de anlatırsan ıyı olur :) ıse yaradı mı gogus psıkolojık buyuyodur belkı bı cok kısı dolgunlastıgını soluyo cunku ama boy uzaması cıdden sacma degılmı dogruysa bende ısterım :) ıse yarayanlar olmusmu ??

Son düzenleme:
banada boy uzuyorsa göğüsde büyür gibi gelmişti ikiside fiziksel özellik sonuçta bence telkin işe yarıosa ikisindede yarar:KK3:

Telkinle göğüs büyütmek mi?:KK52::KK1::KK1::KK1:
Her gün onları okşayıp ben de telkin edeyim barii...
Zira 75-A bedendir de kendileri...:KK52:

banada boy uzuyorsa göğüsde büyür gibi gelmişti ikiside fiziksel özellik sonuçta bence telkin işe yarıosa ikisindede yarar:KK3:

gogus ayrı boy ayrı bence ole sey olmaz cnm ya boy uzaması bellı bı yastan sonra zor spor sart ama deneyıp de boyunun cıdden uzadıgını soleyen varsa agsım acık kalır ve de hemen denerım :)

gogus ayrı boy ayrı bence ole sey olmaz cnm ya boy uzaması bellı bı yastan sonra zor spor sart ama deneyıp de boyunun cıdden uzadıgını soleyen varsa agsım acık kalır ve de hemen denerım :)

bi yerlerde okumuştum canım yaa bu boyla ilgili telkini dinleyenlerde vardı dediğin gibi spor şart ve bi takım sporlarla vucut esneklik kazandığı için 1-2 cm uzarmış +beslenme tabiki bunun yanında bide telkin işe yarayabilir nettede çok sık rastladım boy uzatma telkinlerine bi araştır istersen
Ben eğer bu işe yararsa onuda denemeyi düşünüorum sonuçta kaybedicek bişi yok :KK3:

bi yerlerde okumuştum canım yaa bu boyla ilgili telkini dinleyenlerde vardı dediğin gibi spor şart ve bi takım sporlarla vucut esneklik kazandığı için 1-2 cm uzarmış +beslenme tabiki bunun yanında bide telkin işe yarayabilir nettede çok sık rastladım boy uzatma telkinlerine bi araştır istersen
Ben eğer bu işe yararsa onuda denemeyi düşünüorum sonuçta kaybedicek bişi yok :KK3:

haklısın cnm ama ben arada havadan elma armut toplar gıbı yapıyorum faydası olursa olur olmazsa olmaz artık napım yas 20 sonucta benım

THEM_AT cnmboy uzamtk ıcın de ses dozyası ındırdım demıssın ansıl ındırdın lınk varsa atarmısın bı de anlatırsan ıyı olur :) ıse yaradı mı gogus psıkolojık buyuyodur belkı bı cok kısı dolgunlastıgını soluyo cunku ama boy uzaması cıdden sacma degılmı dogruysa bende ısterım :) ıse yarayanlar olmusmu ??

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/438323-boy-uzatmak-icin-telkinli-ses-dosyasi.html
Burdan almıştım ama ben bunu henüz dinlemeye başlamadığm için bi şey diyemem :)

Buradan İndiriniz

Alternatif Link

Bir alternatif daha

hadi bakalım kızlar.. su tuhaf, rahatsız edıcı beyın dalgasından olsuturulmus melodılı dosyadan kurtarabılmeniz adına bunu hazırladım sizlere.. Oncelıkle bu ses dosyasının nasıl kullanılması gerektıgınden bahsedeyım bıraz..

Telkinli ses dosyamızı yani subliminal msj içeren ses dosyamızı 21 gun aralıksız dınlemenız gerekmekte. Cunku bılıncaltı kendısıne ıletılen msjı bu surec ıcerısınde tam olarak absorbe etmektedır. Gun ıcerısınde en az 6 saat dınlemenız gerekıyor.. 6-8 saat arası ideal dınleme suresıdır. Bir yandan işinize devam edip diğer yandan bunu da dınleyebılırsınız. İlla ki kullaklıkla dinleyeceksiniz diye bir şart yok. Muzık sesının duyabılecegınız olcude olması yeterlıdır. Ayrıca dınlerken sıkılmamanız adına slow bır parca da sectım sızlere..

Merak edenler için hazırladıgım telkın ıcerıgını de eklıyorum. Soz konusu bu telkın hazırlanmıs olan ses dosyasının ıcerısıne gomulmustur. Sız sadece muzık sesini duyacaksınız ama ıcerısınde kendı seslendırıgım bu telkin cumleleri yer almakta..

Telkin Metni

* Bir şeyler oluyor.

* Zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor.

* Ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögslerime yönleniyor.

* Tüm erişilebilir gıdalar gögüslerime yönleniyor.

* Gögüslerimin sağlığı, canlılığı ve boyutu artıyor.

* Ölçüsünü artırmak ve daha büyük ve dolgun kalması için göğüslerime doğru kan akışı artıyor.

* Zihnimin sonsuz gücünü, göğüslerimin boyutunu artırmak için kullanıyorum.

* Göğüs ölçüm hakkında kendinime güvenim artıyor.

* Göğüslerim muazzam bir ölçüdeler ve oldukça dolgunlar.

* Göğüs ölçümden memnunum.

* Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum.

* Daha dolgun, büyük, canlı ve de saglıklı goguslere sahıbım..

* Şükürler olsun.. Teşekkür ederim...

Not: Bu telkin ve de ses dosyası tamamen bana aittir. Hiçbir sekılde hiçbir yerden alıntı yapılmamıstır..

bir türlü indiremedim dosyaları mesaj atabilecek olan var mı üç tarayıcıyı da denedim silindi diyor

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/438323-boy-uzatmak-icin-telkinli-ses-dosyasi.html
Burdan almıştım ama ben bunu henüz dinlemeye başlamadığm için bi şey diyemem :)

cnm cok sagol bılgılendırdıgın ıcın ama ındıremedım zaten gogus ıcın olanını da ındırememeıstım :KK43:( gogus ıcın olandan bahsedıyorum cnm sımdı : actım burdan ınırın dıyo ya username falan dıyo hıc yazmadım kapattım orayı hıc bısey anlamdım cunku bı de paralıysa falan dıye sonra bı alternatıf daha dıyo ya oraya bastım downlonda orda daybuyday cıktı alısverıs sıtesı ne alaka analamdım :) bı yerıne dah abastım bu sefer de dosya sec dıyo ne yapcam ben ya :KK43: bı de boy la ılgılı muzugı ındırdın mı cnm sen ????

them _at cnm gerek kalmadı ındırebıldım sonunda :) ama boyla ılgılı olanı ındırdım bakalım :) bugun baslamıcam yarında kendımı hazır edım ole baslıcam cnm ya gece yatarken dınlesek olurmu bunu bı de kac saat dınlıcez bılıyomusun

sımdı gogus buyutmek ıcın olan ını da ındırdım muzıkler cok gıcık ama gece dınlerken super olur kulaklıkla gıbı gelıyo tam uykumu getırcek kıvamda :)
bı ark daha sormus ama bı dah asotum ıkı telkını aard arda dınlasek bısey olurmı kafayı yermıyım?? :KK52:
bı de kızlar baska bu yontemle buyuten varmı ben boy ıcın olanına da aldım elıme olursa ıkısı bı arasa sorun olmasa bırını artdından da dıgerını dınlıcem lutfen yardım edın kızlar heyecenlandım daa :))
bu arada bu telkını bıtırıp dıgerıne gectım dıgenler olmus sadece bu muzık degılmı baska dh ada ındırcez mı onu nasıl ındırcez ???????
bu da son :) ben parasız ındırdım dogru mu ınırdım kızlar para mara vermedım yanı

X