Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

çok özür dileyerekten 2 mesaj alt alta yazıyorum.nasıl duzeltiyor yapamadım..ama sormak istediğim bişey var yine göğüs büyütmek için sadece 1 tane telkinli dosya var dimi...birde çekicilik için olanı var onu indirdim inanılmaz güzel bir müzik :) keşke parfait çekicilik için kullandığı müziği bundan kullansaymışş ::))
teşekkür ediyorum burdan parfaite :KK76:

inş canım :* sanırım kafaya takan bi tek ben değilim :)

yok cnm ınan hıc yalnız degılsın etraftakıler sayesınde bende cok takar oldum benım omuzlarım fılan genıs bıraz belden ustum baya zayıf kemıklerım bellı o yuzden koca kemık cıkıntılarında memişler hiiiç gorunmuyo kucucuk kalıyorlar malesef
:2:

çok özür dileyerekten 2 mesaj alt alta yazıyorum.nasıl duzeltiyor yapamadım..ama sormak istediğim bişey var yine göğüs büyütmek için sadece 1 tane telkinli dosya var dimi...birde çekicilik için olanı var onu indirdim inanılmaz güzel bir müzik :) keşke parfait çekicilik için kullandığı müziği bundan kullansaymışş ::))
teşekkür ediyorum burdan parfaite :KK76:

cnm bu arada sende nasıl gıdıyo gelısmeler ne zaman baslamıstın belırtıler fılan devam edıyor mu bıde cm olarak degısım var mı ölçüm yaptın mı

ya kızlar ben sadece bir tane 21 dinledim ve bıraktım ama bırakalı bir ay olmasına rağmen hala ağrı oluyor iki gündür sol koltuk altım ve göğsüm çok ağrıyor bir problem olmasın sonra korktum şimdi:KK43:(

ya kızlar ben sadece bir tane 21 dinledim ve bıraktım ama bırakalı bir ay olmasına rağmen hala ağrı oluyor iki gündür sol koltuk altım ve göğsüm çok ağrıyor bir problem olmasın sonra korktum şimdi:KK43:(

Canım normalde ağrı bildiğim kadarıyla herkeste oluyor ama bende hiç bir zaman rahatsız edici boyutlarda olmamıştı. Yalnızca dinlediğim zamanlarda hani olur ya kalp sıkışması gibi gelir insana ama gaz sıkışmasıdır normalde öyle etkiler olmuştu.

Ben sende bir sorun olduğunu düşünmüyorum koltuk altın bir şişlik fln var mı? Yine de doktora gitsen en iyisi bence yani bunun telkinle bir ilgisi yok hem genel kontrol olmuş olursun.

Ben geçen hafta mesela koltukaltımdaki yağ bezesini aldırdım. Doktor göğüs muanesi de yaptı hiç bir şey yok içim rahattt kafam rahatt :) Bu arada bende 5 yıldır yap bezesi vardı okuyanlar yanlış anlayabilir telkinden sonra çıkmadı yani :))

Sen kafana takmaaa dinlemeye devam et ama tebbiri de elden bırakma :)

Canım normalde ağrı bildiğim kadarıyla herkeste oluyor ama bende hiç bir zaman rahatsız edici boyutlarda olmamıştı. Yalnızca dinlediğim zamanlarda hani olur ya kalp sıkışması gibi gelir insana ama gaz sıkışmasıdır normalde öyle etkiler olmuştu.

Ben sende bir sorun olduğunu düşünmüyorum koltuk altın bir şişlik fln var mı? Yine de doktora gitsen en iyisi bence yani bunun telkinle bir ilgisi yok hem genel kontrol olmuş olursun.

Ben geçen hafta mesela koltukaltımdaki yağ bezesini aldırdım. Doktor göğüs muanesi de yaptı hiç bir şey yok içim rahattt kafam rahatt :) Bu arada bende 5 yıldır yap bezesi vardı okuyanlar yanlış anlayabilir telkinden sonra çıkmadı yani :))

Sen kafana takmaaa dinlemeye devam et ama tebbiri de elden bırakma :)

kalp sıkışması gibi ama bütün gün var hiç çıkmadı ağrı nefes alırken falan baya ağrı oluyor sizde de böyle mi olmuştu?

kalp sıkışması gibi ama bütün gün var hiç çıkmadı ağrı nefes alırken falan baya ağrı oluyor sizde de böyle mi olmuştu?

canm bıraz lafa karısıuyor gibi oldum ama için rahat olsun telkinin etkili olduğunu gösterir ağrının olması korkulacak bişey değil ben de bu telkini ilk deneyenlerdenim bunların hepsini yasadık bizde :107: :107:

cnm bu arada sende nasıl gıdıyo gelısmeler ne zaman baslamıstın belırtıler fılan devam edıyor mu bıde cm olarak degısım var mı ölçüm yaptın mı

söyle söyleyim şekerim gecen ay başladım ilk zamanlar cidden belirginleşti.sonra bıraktım dinlemeyi.şimdi yine başladım.arada ağrı ve herkesin dediği gibi yanma hissi oluyor.olumlu dusunmeye calısıyorum..umarım istediğim boyuta gelir..cunku cidden çok kucukler :KK43: sen ne zaman başladın ? ve gelişme oldu mu ?

Arkadaşım çok teşekkürler, yazılanları okudum ben de indirdim az önce ve ddinlemeye başladım :) Bu ısırgan ve çörekotuyla takviye yapsam dyorum nasıl olur ? Bi de bot uzatma için de bi dosya indirmiştim 2 telkin dosyası dinlesem bi zararı olur mu yksa ilk 21 gün birini dinleym snra diğerini mi ?

Bu arada, ben bugn başladm ama regl dönemime bi hhfta falan var. Kesintisiz 21 gün dinlenmesi gerekiyo ya hani bunların, regl döneminde bırakmama gerek yok di mi, ters bi etkisi falan olur mu ?

Yok yok regl dönemi de tam gaz dinlemeye devam:) Hatırladığım kadarıyla da 2 telkini 1 arada önermiyorlardı. Ama emin değilim. İyi dinlemeleer:KK1:

regl dönemi demişken benim baya gecikti telkinle bi ilgisi olabilir mi ? kızlar böle bi etki yaşayanınız varmı
göbeğim şişti ama memişlerde tık yok yani belirgin bişi yok yinede dinlemeye dewam :p:KK70:

ayred88 telkine baslayan bircok kisinin reglinde gecikme olmus, endiselenmeye gerek yok sanirim hormonlar devreye girdigi icin gecikmeler olabiliyor

ben ilk 21'i bitirdim cok sükür ve reglim yaklasik 4 gün kadar erken geldi

gögüslerimde dolgunluk hissediyorum, daha belirginlesti formu :KK51:

İlk 21 günü bitirdim sonuç eskiye göre daha dolgunlar.. Fakat ben 6 saatin altında hiç dinlemedim süremi hep doldurdum. 1 hafta sonra 2. telkine geçecegim..

İnanıyorum ki tam istedigim gibi olacaklar..

Telkine devam :KK1:

selam parfait
bu programı hala kullanıyorsan bunun bir de kilo almaya yarayanından yapman mümkün mü diye soracaktım :KK3:
temmuzda düğünüm var ve gelinliğin içinde yelken direği gibi görünmek istemiyorum :KK14:

Arkadaşım çok teşekkürler, yazılanları okudum ben de indirdim az önce ve ddinlemeye başladım :) Bu ısırgan ve çörekotuyla takviye yapsam dyorum nasıl olur ? Bi de bot uzatma için de bi dosya indirmiştim 2 telkin dosyası dinlesem bi zararı olur mu yksa ilk 21 gün birini dinleym snra diğerini mi ?

çörek otu işe yarıyormuş evet.bende aloe vera jeli aldım büyütme özelliğine sahipmiş oda :KK76: :KK1:

Şimdi bi şey dicem :KK43:
Dedğim gibi 2 gündür dinlemeye çalışıyrm, pc yi açık bırakym gece boyu ordan dinleym dedm ama 2 gündr uyku haram oldu bana.. Saatlerce yatakta döndüm, ilk gün pes etmedim uykuya dalana kadar çaldı bu ama aynısı 2. gün de oldu. 1.5 saat yatakta dönmenin sonucu kapattım ve rahatça uyudum. Napcam ben şimdi, neden böyle oldu ki :KK5:

Bir türlü başlayamadım şuna ya =(( kulaklıklamı dinliyorsunuz arkadaşlar siz ? öyle dahamı iyi olur acaba

X