Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bende özelden msj atamıyorum o yuzden buradan yazıcam
tatlım çemenle ilgili bi uygulama sanırım. şöyle söylim geçen sene ben çörek otu yağıyla toz çemeni karıştırıp 5 dk masaj yapıp öle yatıyordum. sabah kalkıp yıkayıp çıkıyrdum. 1 hafta uygulayabildim. bigün işe geç kaldım die telaş yapıp çemeni iyice yıkayamadım öle kokulu kokulu gittim işe . üstelik yaz ayında öle kokulu kokulu gezdim iş yerinde. ne utanmıştım o gün :))) 1 hafta denedim onu baktım hiç bi değişiklik yok pes ettim. şuan telkin küç ve hayıt deniyrm telkinde 2.21deyim küç te 2.haftam hayıttada 3hafta falan oldu ama 1 cm bile değişiklik yok. çatlıcam artık yaaa ((

Ben zeytinyağyla yapıyorum
Demekki bünyeden bünyeye değişiyo ben daha ilk seferde dolgunluk gördüm
Zaten hiç bi zaman gelip buraya yazmadım
Cidden gelişme olmasa yazmazdım da:)

Üzüldüm canım senin adına kaç beden kullanıyosun ve yaşın kaç?

bende özelden msj atamıyorum. banada yazabilir misin

benim de kalçalarımın maşallahı var. çoğu küçük memişli kızın kalçası süperdir :)

ve size bi müjde, erkeklerin çoğu kalçaya daha önem verir. doğurganlığı çağrıştırır çünkü bilinçaltlarında =)

canım su cetveli ve ifadeleri nasıl koyuyorsun :)

ama göğüs te dogurganlıgı çagrıştıyor.. bu benim bebegimi besleyebilir , yeterli süt verebilir düşüncesi oluşuyor bilinçaltında

kızlar aynı müziği 3 ay boyunca nasıl dinleyebiliyorsunuz bilmiyorum tebrik ederim yine de sizi. Ben de denemek istiyorum hatta üye olmadan önce ara ara denedim ama en fazla 10 gün dayanabiliyorum. Gece dinlemeye karar verdim ama çok kısık sesle dinlendiğinde yine de etki eder mi.. Gündüz dinlediğimde mesela telkin seslerini cızırtı halinde de olsa duyabiliyorum ama kısık sesle haliyle duyamıyorum. Biraz garip bir soru olacak ama ne bilimm 900 küsür sayfa oku oku bitmez mazur görün..
Bir de bir takip eden özetlerse sevinirim 3 ay kullanıp da net bir netice alan var mı, yarım beden bir beden büyüdü gibi...

ama göğüs te dogurganlıgı çagrıştıyor.. bu benim bebegimi besleyebilir , yeterli süt verebilir düşüncesi oluşuyor bilinçaltında

valla bilmiom, ben kalça için okudum öyle bi şeyi. ayrıca hepimiz erkeklerin derdini bilioz, en çok kalçayı seksi bulmaları çok doğal hahahahaa

nez var 3 ay yapıp 1 beden büyüyen, hala devam ediyormuş büyüme. onun biteli aylar oldu. ben de 3 ay yaptım ve yavaş yavaş çatal oluşuyor gibi hissediyorum ama kesin bir şey söyleyemiyorum daha, bakalım. ben inanıyorum olacağına.

uyurken dinliyordum ben, aşırı kısık değilse duyulur. sabah gürültüden daha az duyulur tabii de gece duyulur bence.

Son düzenleme:
Kızlar merhabaaaa
Ben telkinin 3. 21 ine başlıycam 33 gün ara verdim artık başlayabilirim 3.ye dimi?

oha çok ara vermişsin. niye öyle yaptın yav. biz senle aynı zamanda başlamıştık sanki di mi. benimki bitti bekliyorum

oha çok ara vermişsin. niye öyle yaptın yav. biz senle aynı zamanda başlamıştık sanki di mi. benimki bitti bekliyorum

Ciddenmi Birbirine yakındı sanırım bizim evet. Ben 2. 21 den sonra arayı bascaz baya diye hatırlıyodum boşa mı gitti şimdi ya

Ciddenmi Birbirine yakındı sanırım bizim evet. Ben 2. 21 den sonra arayı bascaz baya diye hatırlıyodum boşa mı gitti şimdi ya

2 hafta ara veriyoduk ikincide. neyse bi şey olmaz herhalde yani sanırsam belki :)

ceyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! versek?

2 hafta dedim ya kız

nez naber :) gözle görülür büyüme oluyor mu hala? bir aydır banlıydım da

nez naber :) gözle görülür büyüme oluyor mu hala? bir aydır banlıydım da

evet cnm yaa yoksun bayadır bır ay mı cokmus yaa nıye banlıyolar kı senıyaa gozle gorulur az az oluyo da sutyenle cok ıyı oluyo cnm desteklıyle falan hele acayıp yanı resımdekıler gıbı oluyo nerdeyse ama normal halı oyle olsa super olacak ıste sutyensız

yaa ben bi telkin buldum internette. hem de paylaşan kişi başarı yüzdelerini falan yazmıştı, aşırı yüksekti. zaten hipnoz sertifikası falan olan biriydi. ama telkinler ingilizce :/ Adama mail atasım geldi içindeki sözleri yazsan da onlarla Türkçe telkin hazırlasam olmaz mı diye ahahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…