Kızlar ben yeni bişey uyguluyorum daha 3 gün oldu ve dolgunluk elde ettim
Ama burası telkin topiği olduğu için yazıp konuyu dağıtmak istemiyorum
Bende dinleyenlerdenim telkini ayrıca...!
Buraya yazmayacaktım ama sizlerinde çok uğraştığını ve çabaladığını biliyorum
Öğrenmek isteyen özelden ulaşsın :)
Ayrıca buraya üye omayıp takip edenler içinde bir yönlendirme yapmam lazım
Konumuz:Çemen
Bunu araştırabilirler
...
bende özelden msj atamıyorum o yuzden buradan yazıcam
tatlım çemenle ilgili bi uygulama sanırım. şöyle söylim geçen sene ben çörek otu yağıyla toz çemeni karıştırıp 5 dk masaj yapıp öle yatıyordum. sabah kalkıp yıkayıp çıkıyrdum. 1 hafta uygulayabildim. bigün işe geç kaldım die telaş yapıp çemeni iyice yıkayamadım öle kokulu kokulu gittim işe . üstelik yaz ayında öle kokulu kokulu gezdim iş yerinde. ne utanmıştım o gün :))) 1 hafta denedim onu baktım hiç bi değişiklik yok pes ettim. şuan telkin küç ve hayıt deniyrm telkinde 2.21deyim küç te 2.haftam hayıttada 3hafta falan oldu ama 1 cm bile değişiklik yok. çatlıcam artık yaaa((
Kızlar ben yeni bişey uyguluyorum daha 3 gün oldu ve dolgunluk elde ettim
Ama burası telkin topiği olduğu için yazıp konuyu dağıtmak istemiyorum
Bende dinleyenlerdenim telkini ayrıca...!
Buraya yazmayacaktım ama sizlerinde çok uğraştığını ve çabaladığını biliyorum
Öğrenmek isteyen özelden ulaşsın :)
Ayrıca buraya üye omayıp takip edenler içinde bir yönlendirme yapmam lazım
Konumuz:Çemen
Bunu araştırabilirler
...
Öff ya kendimi motive etmeye çalışıyorum ama inşallah bu yaptıklarımız işe yarar yaa bazen arkadaşlarım kalçalarından felan şikayet ediyor göğüslerine bakıyorum maşallaah benim 2 katım benimde kalçalarım çok güzel ana göğüs küçük hayat böyle heraldeee
benim de kalçalarımın maşallahı var. çoğu küçük memişli kızın kalçası süperdir :)
ve size bi müjde, erkeklerin çoğu kalçaya daha önem verir. doğurganlığı çağrıştırır çünkü bilinçaltlarında =)
canım su cetveli ve ifadeleri nasıl koyuyorsun :)
ama göğüs te dogurganlıgı çagrıştıyor.. bu benim bebegimi besleyebilir , yeterli süt verebilir düşüncesi oluşuyor bilinçaltında
kızlar aynı müziği 3 ay boyunca nasıl dinleyebiliyorsunuz bilmiyorum tebrik ederim yine de sizi. Ben de denemek istiyorum hatta üye olmadan önce ara ara denedim ama en fazla 10 gün dayanabiliyorum. Gece dinlemeye karar verdim ama çok kısık sesle dinlendiğinde yine de etki eder mi.. Gündüz dinlediğimde mesela telkin seslerini cızırtı halinde de olsa duyabiliyorum ama kısık sesle haliyle duyamıyorum. Biraz garip bir soru olacak ama ne bilimm 900 küsür sayfa oku oku bitmez mazur görün..
Bir de bir takip eden özetlerse sevinirim 3 ay kullanıp da net bir netice alan var mı, yarım beden bir beden büyüdü gibi...
Kızlar merhabaaaa
Ben telkinin 3. 21 ine başlıycam 33 gün ara verdim artık başlayabilirim 3.ye dimi?
oha çok ara vermişsin. niye öyle yaptın yav. biz senle aynı zamanda başlamıştık sanki di mi. benimki bitti bekliyorum
CiddenmiBirbirine yakındı sanırım bizim evet. Ben 2. 21 den sonra arayı bascaz baya diye hatırlıyodum boşa mı gitti şimdi ya
ıstersen bır hafta ıstersen ıkı hafta ara ver cnm sana kalmıs bısey yanı cokda uzatma arayı ama bı ay kadar mesela ama ıkı hafta tam karar yanıneeeezzzz!!!! Benim 2. 21 bitti nekadar sonra 3. 21'e başlıcam????????:26:
ceyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! Versek? :d
2 hafta dedim ya kız
nez naber :) gözle görülür büyüme oluyor mu hala? bir aydır banlıydım da