Benim ilk 21de oldu canım.
Ben aldım bile içinde A E C vitaminleri de var bugün içtim hatta devam edicem güzel güzel büyüsün memişlerim ne lazımsa yapıyoruz artık ya büyüyüüüüünnn bi zahmeettt
ilk 21 bitti bitecek hala agrım olmadıne guzel bu azimle buyurler tabii kii :81: ben de alayım artık yarın, fiyatları uygun mu ?
:kızlar aslında göğüs ölçümüzü saptamak için meme üstünü ölçmemize gerek yok.bi siteden alıntı olarak size şunu sunmak isiyorum:
Göğüs çevrenizin ölçüsünü almak için mezurayı memelerinizin altından göğüs kafesine çepeçevre dolayın.
Mezuranın göğüslerin altından ve sırtınızda düz, yatay bir çizgi oluşturacak biçimde geçmesine özen gösterin.
Örneğin çevre ölçünüz 76 ise kullanmanız gereken sütyen 80 beden olmalıdır.
Sütyen bedenleri 5 cmlik birimler halinde yükseldiğinden ana birimi geçen değerlerde bir üst bedene yuvarlanır.
Meme altı çevresi Sütyen bedeni
***70 cm. ve altı 70
***71-75 cm.arası 75
***76-80 cm. arası 80
***81-85 cm.arası 85
***86-90 cm arası 90
***91-95 cm.arası 95
***96-100 cm. arası 100
Sütyen cup (bone) ölçüsünü bulmak
Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez memelerinizin ucundan (üstünden) geçecek biçimde çevreleyin
. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi değerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır.
Bu aradaki fark cup ölçüsünü verir.yani meme ucu ölçüsünden sırt ölçüsünü çıkararak cupı buluyoruz
Fark Cup ölçüsü
***6.5 cmden küçükse A
***6.5-13 cm. arası B
***14 19.5 cm. arası C
***19.5-26 cm. arası D
***26 cmden büyükse DD
Örneğin meme altı çevrenizin 73 cm, meme üstü çevrenizin 86 cm olduğunu varsayalim.
İki ölçü arasındakı fark 11 cm olduğundan cup ölçünüz B olmalıdır. Dolayısı ile sütyen ölçünüz 75Bdir. Eğer sütyende cup belirtilmemişse B olarak düşünülebilir. Zaten kadınların çok büyük bir çoğunluğu B cup ölçüsünü kullanmaktadır.
"benim ki de 75 b çıktı kızlar":83:
Benim de 75 b çıktı ama ben dolgusuz 75 b yi dolduramıyorum.
Benim de olmuyodu canım ama ne zaman dikkatlice kendimi verdim işte o zaman ağrı geldi daha da gitmek bilmediMarkasına göre değişiyo ama uygun olanı da var ben de uygun bişey aldım zaten =)
tamam canımm kendimi vereyim ben dee iyice.. ağrıyı hiç bu kadar istedigim olmamıştııay hadi ağrıycak inşallah
Mesela benim de 70b takmam lazım buna göre. Ama 70 olmuyo çünkü yanlardan da dolgun benimki. 75b takıyorum ben de ama dolguluyla anca oluyo dolgusuz olmuyo ki anlamadım ben bu hesaplamayı..
:)) Ay ben de aynı senin gibiydim ya ağrısın diye uğraşıyodum :))
Cümleleri okuya okuya göğüslere baka baka ağrıyı getirttim sanada gelirler inşallah biraz beddua gibi göründü ama
Bna 70 sırttan hiç olmuyo yani mümkün değilGeçende satıcı sana 70 olur dedi olmaz dedim olur dedi olmaz dedim. Denedim kapatamadı kadın ya
ayy koptumm ya ilahiaa evet göğüslere de bakayım doğru ya.. cümleleri okudugumda bi sefer agrı girmişti birden ama kısa sürdü belki de yine olur.. benim göğüslerim hariç heryerim agrıyor omuzlarım belim agrıyor göğüsler son derece sakin bu arada aldıgım boş sütyen bir buyuk geldii bir buyuk geldii annem de ben de koptuk 75 b ama sırf dantel sünger münger hiçbişi yok.. 65 bedenden başlıyomş 70 75 diye gidiyor.. bunun olması için altının 73-77 , üstünün 90-91,5 olması lazım.. 17 cm farkkk lazım benim sırt ölçüme göre takip etcem gelişmeleri üzerinde neyse odaklanayımm benn
ayy koptumm ya ilahiaa evet göğüslere de bakayım doğru ya.. cümleleri okudugumda bi sefer agrı girmişti birden ama kısa sürdü belki de yine olur.. benim göğüslerim hariç heryerim agrıyor omuzlarım belim agrıyor göğüsler son derece sakin bu arada aldıgım boş sütyen bir buyuk geldii bir buyuk geldii annem de ben de koptuk 75 b ama sırf dantel sünger münger hiçbişi yok.. 65 bedenden başlıyomş 70 75 diye gidiyor.. bunun olması için altının 73-77 , üstünün 90-91,5 olması lazım.. 17 cm farkkk lazım benim sırt ölçüme göre takip etcem gelişmeleri üzerinde neyse odaklanayımm benn
Bu hesaplama dolgusuz sütyen için oluyo dimi
Mesela benim de 70b takmam lazım buna göre. Ama 70 olmuyo çünkü yanlardan da dolgun benimki. 75b takıyorum ben de ama dolguluyla anca oluyo dolgusuz olmuyo ki anlamadım ben bu hesaplamayı..
cnm gayet normal merak etme buyume belırtısı bende hala oluyo
kızlar yenı dolgunlugum geldı 4 5 gundur agrım cokdu zaten anlamısdım beklıyodum bunu en son reglımdekı sıslık boyuutuna gerı geldı sonmustu regl bıtınce her ay aynı sey oluyo dıkkat edın regl sıslıgının buyumesı cok hos oluyo sonra sonuyo ve bı sure sonra gerı o boyuta gelıyo super bısey bu yaa
Benim göğüs altım 72 göğüs ölçüm 83 yani 75b oluyor dimi.kalıptan kalıba fark var ama kızlar.kullandığım sütyenler dolgulu 75b normalde.annem bana hediye 75b almış o kadar sıkıyorki giyemiyorum.küçücük bir şey görsenizama benim 75b olan 2-3 sütyenim de çok büyük mesela:26:
dolgulu tak tatlım
Ben dolgulu sevmiyorum ama çok az dolgulu takıyorum. Bi de tellerini çıkarıyorum.