Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ilk 21 bitti bitecek hala agrım olmadı ne guzel bu azimle buyurler tabii kii :81: ben de alayım artık yarın, fiyatları uygun mu ?

ilk 21 bitti bitecek hala agrım olmadı ne guzel bu azimle buyurler tabii kii :81: ben de alayım artık yarın, fiyatları uygun mu ?

Benim de olmuyodu canım ama ne zaman dikkatlice kendimi verdim işte o zaman ağrı geldi daha da gitmek bilmedi Markasına göre değişiyo ama uygun olanı da var ben de uygun bişey aldım zaten =)

Benim de 75 b çıktı ama ben dolgusuz 75 b yi dolduramıyorum.

Benim de olmuyodu canım ama ne zaman dikkatlice kendimi verdim işte o zaman ağrı geldi daha da gitmek bilmedi Markasına göre değişiyo ama uygun olanı da var ben de uygun bişey aldım zaten =)

tamam canımm kendimi vereyim ben dee iyice.. ağrıyı hiç bu kadar istedigim olmamıştıı ay hadi ağrıycak inşallah

tamam canımm kendimi vereyim ben dee iyice.. ağrıyı hiç bu kadar istedigim olmamıştıı ay hadi ağrıycak inşallah

:)) Ay ben de aynı senin gibiydim ya ağrısın diye uğraşıyodum :))
Cümleleri okuya okuya göğüslere baka baka ağrıyı getirttim sanada gelirler inşallah biraz beddua gibi göründü ama

Mesela benim de 70b takmam lazım buna göre. Ama 70 olmuyo çünkü yanlardan da dolgun benimki. 75b takıyorum ben de ama dolguluyla anca oluyo dolgusuz olmuyo ki anlamadım ben bu hesaplamayı..

Bna 70 sırttan hiç olmuyo yani mümkün değil Geçende satıcı sana 70 olur dedi olmaz dedim olur dedi olmaz dedim. Denedim kapatamadı kadın ya

:)) Ay ben de aynı senin gibiydim ya ağrısın diye uğraşıyodum :))
Cümleleri okuya okuya göğüslere baka baka ağrıyı getirttim sanada gelirler inşallah biraz beddua gibi göründü ama

ayy koptumm ya ilahi aa evet göğüslere de bakayım doğru ya.. cümleleri okudugumda bi sefer agrı girmişti birden ama kısa sürdü belki de yine olur.. benim göğüslerim hariç heryerim agrıyor omuzlarım belim agrıyor göğüsler son derece sakin bu arada aldıgım boş sütyen bir buyuk geldii bir buyuk geldii annem de ben de koptuk 75 b ama sırf dantel sünger münger hiçbişi yok.. 65 bedenden başlıyomş 70 75 diye gidiyor.. bunun olması için altının 73-77 , üstünün 90-91,5 olması lazım.. 17 cm farkkk lazım benim sırt ölçüme göre takip etcem gelişmeleri üzerinde neyse odaklanayımm benn

Bna 70 sırttan hiç olmuyo yani mümkün değil Geçende satıcı sana 70 olur dedi olmaz dedim olur dedi olmaz dedim. Denedim kapatamadı kadın ya

En iyisi biz bildiğimizi giyelim belki bi gün çözeriz olayı

Bak tabii canım benmde ilkten olmuyodu taktım kafaya evde gizli saklı göğüslere baka baka ağrıttım Ama olmasa da kafana takma çünkü ağrısız büyütenler de varmış olumlu düşün yeterki :)
Aaaaa görüyomusun nasıl çıkmış sütyen ince sünger olsaymış bari Ama olsun ya arada giyip bakarsın dolduruyomu diye

canım sen o sütyeni de karşına koy her gün bak bende seni doldurup taşırmazsam bana da elclone demesinler de belki memişlerin gaza gelir ne güzel

Bu hesaplama dolgusuz sütyen için oluyo dimi

bilmiyorum ki cnm. ama muhtemelen dolgusuz içindir diye düşünüyorum. ama dolguluda da dolgusuzda da bedenler aynı olmuyor mu.
75b dolgusuz bi sütyenin dolgulu olanı da 75b.
ne bilim ya bıktım bu sütyen ölçülerin den.
artık dolgusuz 80 bedeni doldursunlar da kurtulayım.

Mesela benim de 70b takmam lazım buna göre. Ama 70 olmuyo çünkü yanlardan da dolgun benimki. 75b takıyorum ben de ama dolguluyla anca oluyo dolgusuz olmuyo ki anlamadım ben bu hesaplamayı..

meme altı ölçün kaç çıkıyo cnm senin 70in altında mı çıkıyo

Benim göğüs altım 72 göğüs ölçüm 83 yani 75b oluyor dimi.kalıptan kalıba fark var ama kızlar.kullandığım sütyenler dolgulu 75b normalde.annem bana hediye 75b almış o kadar sıkıyorki giyemiyorum.küçücük bir şey görseniz ama benim 75b olan 2-3 sütyenim de çok büyük mesela:26:

canım ne güzel mutlu oluyorsun.sevindim senin adına.bizde mutlu olsak artık yaa.vakit de geçmiyor anacım.3.21 i bitirmiş olsam bende keşke

hmm evet cnm ya sütyenden sütyene de fark var demişti bi site de doğru. ama o zaman bu ölçülerin ne anlamı kalıyor

benm göğüs alttan 80 üstten 85 üstten 96 yapmaya çalışıorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…