- 29 Mart 2011
- 522
- 2
adet bitimi ile son buluyor canım şişkinlik
Olsun canım sen dinleyebildiğin kadar dinle sonradan üstüne ekleme yaparsın artık etki ediyo nasılsa :)
İçime de kurt düştü şimdi ya şişkinlik oluyoda farketmiyomuydum acaba diye :18: Bi de bi arada sönme cıvıma oluyomuş ama ne zaman oluyo onu hatırlayamadım 1 hafta aradan sonramıydı yoksa regl bitincemi neydi bi sönme oluyomuş daha sonra dolgunluk yine geliyomuş bilen varsa söyleyebilirmi :26:
İçime de kurt düştü şimdi ya şişkinlik oluyoda farketmiyomuydum acaba diye :18: Bi de bi arada sönme cıvıma oluyomuş ama ne zaman oluyo onu hatırlayamadım 1 hafta aradan sonramıydı yoksa regl bitincemi neydi bi sönme oluyomuş daha sonra dolgunluk yine geliyomuş bilen varsa söyleyebilirmi :26:
1. 21 den sonra ara verdiğinde oluyor canım sonra 2. 21 de dolgunluk geliyor
bende cıvıma felan olmadı ama evet cıvıma oluyormuş 1 hafta sonra daha fazla dolgunluk geliyormuş.onun için canını sıkma yumuşarsa bilehatta sevin herşey yolunda diye
slm kızlar.
ben nez le birlikte bu yola başladım ve devam ettim. 3. yüde temmuz sonu bitirdim diye hatırlıyorum. herşey harika. bu ay reglimde özellikle hiç bi sütyenime sığmadılarreglim bitti biraz dolgunluğu geçti ama löp löp elime geliyorlar. devam edin ve lütfen kafanızı takmayın, akışına bırakın gerçekten oluyor :)))
Dolgunluk temelli gelsin de geçici olarak gitse de olurTeşekkür ederim canım sanada inşaallah istediğimiz gibi olurlar
Hemen yeni gelişmeleri aktarmak istiyorumm! Bugün baktım bi baktım kii göğüs uçlarım büymüş ve pembeden kahveye dönmüşşş! sizce bu nasıl bir gelişme??
ya bu arada bn öle dolgunluk falan görmedm 2.21deyim .bi ara oldu regldnmiş sanırım gittiiacaba diorum buraya çok bakamıorum snra büyüyo die dşünmürum dinleyip geçiyorum ondan mı oldu byle blmiyorum . ama hala etki görmedğim halde dinlyorum bnmki de iyi umutmuşş :84: :84:
hayır moral bozmak yok kızlarbenimde yoktu bir değişiklik masajla takviye yapınca dolgunlaştı biraz tavsiye ederim.ben 2.21 in arasında büyüme olur diye ümit ediyorum o da olmazsa 3.21 de olur diye ümit edeceğim ne demişler umut fakirin ekmeğidir bizde göğüs fukaraları olaraktan umudumuzu yitirmeden devam
bnde mi masj yapsam acba ondada sıklıyorm yaaa heheh .ben hayıt çayına da başlmayı düşünüyürm bklım artık geç etki edio herhalde bnm . ama olsunda bn bklemye razıyım 3.21i ve snrasındaki gelişmleri
bence süper bir gelişme canım.çünkü eczacı bir arkadaş göğüsler büyümeden önce kahverengi halkaların renkleri koyulaşır bu hormonlarla alakalıdır demişti.kutluyorum onun için seni
mesajı düzenleyemedim bende yeniden hazrlamaya karar verdim umarım bu sefer başarırım:)
AA Eki Görüntüle 252823
A Eki Görüntüle 252825
B Eki Görüntüle 252824
C Eki Görüntüle 252827
D Eki Görüntüle 252828
E Eki Görüntüle 252829
E+ Eki Görüntüle 252830
Acaba benden başka böyle olan olmuş mudur?? Yoksa herkesin çoktan rengi döndü ve büyüdü mü