Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

adet bitimi ile son buluyor canım şişkinlik

İçime de kurt düştü şimdi ya şişkinlik oluyoda farketmiyomuydum acaba diye :18: Bi de bi arada sönme cıvıma oluyomuş ama ne zaman oluyo onu hatırlayamadım 1 hafta aradan sonramıydı yoksa regl bitincemi neydi bi sönme oluyomuş daha sonra dolgunluk yine geliyomuş bilen varsa söyleyebilirmi :26:

Olsun canım sen dinleyebildiğin kadar dinle sonradan üstüne ekleme yaparsın artık etki ediyo nasılsa :)

Hep ek yapıyorum zaten bu 2. 21 de yahu off 3. 21 i sabırsızlıkla bekliyorum valla şimdi güzel göründükleri için gözüme diyorum kim bilir 3 te nasıl olurlar Bugün sanki sağ göğsüm daha şişkin duruyor neyse ben gidiyorumm

Son düzenleme:

1. 21 den sonra ara verdiğinde oluyor canım sonra 2. 21 de dolgunluk geliyor

bende cıvıma felan olmadı ama evet cıvıma oluyormuş 1 hafta sonra daha fazla dolgunluk geliyormuş.onun için canını sıkma yumuşarsa bile hatta sevin herşey yolunda diye

Son düzenleme:
1. 21 den sonra ara verdiğinde oluyor canım sonra 2. 21 de dolgunluk geliyor

Benim ara regle denk geldi de sönme falan olmadı aksine bi şişlik var yarın da 2. 21e başlıyorum bakalım nolcak halim teşekkürleerrr canımm

bende cıvıma felan olmadı ama evet cıvıma oluyormuş 1 hafta sonra daha fazla dolgunluk geliyormuş.onun için canını sıkma yumuşarsa bile hatta sevin herşey yolunda diye

Dolgunluk temelli gelsin de geçici olarak gitse de olur Teşekkür ederim canım sanada inşaallah istediğimiz gibi olurlar

ne güzel haberrr darısı başımıza telkin dnlemeye devamm

elclone bu vtamin faln bahsetmişsin ya öncelikle teşkkrler . ben netten bu vtaminlern olduğu besinleri araştrdım .bunlara ağrlık vermayi düşünüyorm .hap olrak vitamin almak istemiyrum . inş bölede faydası olr .

ya bu arada bn öle dolgunluk falan görmedm 2.21deyim .bi ara oldu regldnmiş sanırım gittii acaba diorum buraya çok bakamıorum snra büyüyo die dşünmürum dinleyip geçiyorum ondan mı oldu byle blmiyorum . ama hala etki görmedğim halde dinlyorum bnmki de iyi umutmuşş :84: :84:

Hemen yeni gelişmeleri aktarmak istiyorumm! Bugün baktım bi baktım kii göğüs uçlarım büymüş ve pembeden kahveye dönmüşşş! sizce bu nasıl bir gelişme??

Hemen yeni gelişmeleri aktarmak istiyorumm! Bugün baktım bi baktım kii göğüs uçlarım büymüş ve pembeden kahveye dönmüşşş! sizce bu nasıl bir gelişme??

bence süper bir gelişme canım.çünkü eczacı bir arkadaş göğüsler büyümeden önce kahverengi halkaların renkleri koyulaşır bu hormonlarla alakalıdır demişti.kutluyorum onun için seni

hayır moral bozmak yok kızlar benimde yoktu bir değişiklik masajla takviye yapınca dolgunlaştı biraz tavsiye ederim.ben 2.21 in arasında büyüme olur diye ümit ediyorum o da olmazsa 3.21 de olur diye ümit edeceğim ne demişler umut fakirin ekmeğidir bizde göğüs fukaraları olaraktan umudumuzu yitirmeden devam

bnde mi masj yapsam acba ondada sıklıyorm yaaa heheh .ben hayıt çayına da başlmayı düşünüyürm bklım artık geç etki edio herhalde bnm . ama olsunda bn bklemye razıyım 3.21i ve snrasındaki gelişmleri

ya bide gece dinliyorum çoğnluk tamamlymadğm için duymuyo muym acaba gce kendmden geçip gndüz dinleğmdede kaptyrm ya mesela telkini snki hla açkmış gibi byle sessiz sessiz telkin gelio kulağıma ama etki yok pff nsee dvamm :82:

aynen bende masaj yaparken sıkılıp üşeniyorum onun için masaj kemeri aldım

bence süper bir gelişme canım.çünkü eczacı bir arkadaş göğüsler büyümeden önce kahverengi halkaların renkleri koyulaşır bu hormonlarla alakalıdır demişti.kutluyorum onun için seni

Yaşasın yaşasınn!!! Göğüslerim büyüyorrrrr!!!

Son düzenleme:
Acaba benden başka böyle olan olmuş mudur?? Yoksa herkesin çoktan rengi döndü ve büyüdü mü

benimki zaten kahverengi olduğu için anlamam çok zor.seninki açık renkmiş ya ondan daha kolay anlamışsındır ama diğer arkadaşlara da sormak lazım dikkatlerini çekmiş mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…