aynen bende masaj yaparken sıkılıp üşeniyorum onun için masaj kemeri aldım
evt duymuştum hevslenmiştm bnde ama kalp ritmini bozuyo ddiler vasgeçtm .
ama tabi bir de kullanana sormak lazım senn nasıl cnm öle bir prblem oldu mu?
ya bnm c gibi mi yoksa hafif daha mı az bilemdim byle drunca iyi de .sütyensiz yattığında dmdüz oluo bnm ya toparlayan bişey olmaynca sanırım ..
kız c gibi olsa benimki 10 takla atarım vallahala büyütmeye mi çalışıyorsun sen bakim
ya ama bnm aslnda bu kçük die arştrmalrm hep o sütynsz yattığım gn başladırahtsız edio die çkrwrmştm aa bi baktm dümdüz oldu .gtti bnmkiler yani snra takmaya başldm bu olyı işte .benm hikayem
yok tatlım ya saçmalama.kafaya takacak bir durumun olsa bari.ben intihar edeyim o zaman :84::84::84:
Hakkaten. Bir arkadaşım da bana südyen takmayınca göğüslerim sarkıyo diye dert yakınmıştı. Ben de benimkiler sarkmıyo senin kadar ağır değiller tabi demiştim
güldüm buna bu arada telkinden galiba benim göğüsüme günde 1-2 defa bir şey batıyor ama çok fena acıyor.normalde acıya dayanıklıyım ama bu batınca nefesim kesiliyor.allahtan saniyelik bi olay.böyle bir şey yaşayan var mı.
yok tatlım ya saçmalama.kafaya takacak bir durumun olsa bari.ben intihar edeyim o zaman :84::84::84:
Benim ergenlikteyken kalbim sıkışıyo gibi oluyodu ama bunu mu kastediyosun bilmiyorum.
yok canım göğüs derken memişlerimden bahsediyorum.arkadaşlar iğne batıyor gibi diyor ya bu şekilde mi onlarınki onu merak ettim.ama bana iğne değilde tornavida batırıyorlar sanki
ya bnm c gibi mi yoksa hafif daha mı az bilemdim byle drunca iyi de .sütyensiz yattığında dmdüz oluo bnm ya toparlayan bişey olmaynca sanırım ..
O C olan kaç beden tam bilemedim ama benimkiler de ona benziyor,benim bedenim 80A çıkıyor ama 80B beden sütyen kullanıyorum... Normalde bide sütyen kopçasını en sıkı olana takardım ama bu yeni aldığım 80B de en sona takıyorum anca tam oluyor yani
cnm sütyen hesplamlrı numarlrını biliyomsun yha
kızlar bişey sorcam ya bu iğneler batmalar falan sizlerde ne zaman başladı acaba? hemen ilk 21de mii ? :26:
gmse valla ben bir hafta önce alcaktım daha hala alamadım vitaminleri.. besinler de işe yarar diye düşünüyorum.. vitaminin artısı her gun alcagından emin olursun o gıdayıyemesen bile :)
kızlar bişey sorcam ya bu iğneler batmalar falan sizlerde ne zaman başladı acaba? hemen ilk 21de mii ? :26:
gmse valla ben bir hafta önce alcaktım daha hala alamadım vitaminleri.. besinler de işe yarar diye düşünüyorum.. vitaminin artısı her gun alcagından emin olursun o gıdayıyemesen bile :)
cnm gayet normal merak etme buyume belırtısı bende hala oluyogüldüm buna bu arada telkinden galiba benim göğüsüme günde 1-2 defa bir şey batıyor ama çok fena acıyor.normalde acıya dayanıklıyım ama bu batınca nefesim kesiliyor.allahtan saniyelik bi olay.böyle bir şey yaşayan var mı.