Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aynen bende masaj yaparken sıkılıp üşeniyorum onun için masaj kemeri aldım

evt duymuştum hevslenmiştm bnde ama kalp ritmini bozuyo ddiler vasgeçtm .
ama tabi bir de kullanana sormak lazım senn nasıl cnm öle bir prblem oldu mu?

evt duymuştum hevslenmiştm bnde ama kalp ritmini bozuyo ddiler vasgeçtm .
ama tabi bir de kullanana sormak lazım senn nasıl cnm öle bir prblem oldu mu?

evet uyarılarda kalp hastaları kullanmamalıdır yazıyor.ben daha 2 kez kullandım canım şimdilik sorunu cevaplamam yanlış olur.

kız c gibi olsa benimki 10 takla atarım valla hala büyütmeye mi çalışıyorsun sen bakim

ya ama bnm aslnda bu kçük die arştrmalrm hep o sütynsz yattığım gn başladı rahtsız edio die çkrwrmştm aa bi baktm dümdüz oldu .gtti bnmkiler yani snra takmaya başldm bu olyı işte .benm hikayem

yok tatlım ya saçmalama.kafaya takacak bir durumun olsa bari.ben intihar edeyim o zaman :84::84::84:

yok tatlım ya saçmalama.kafaya takacak bir durumun olsa bari.ben intihar edeyim o zaman :84::84::84:

Hakkaten. Bir arkadaşım da bana südyen takmayınca göğüslerim sarkıyo diye dert yakınmıştı. Ben de benimkiler sarkmıyo senin kadar ağır değiller tabi demiştim

Hakkaten. Bir arkadaşım da bana südyen takmayınca göğüslerim sarkıyo diye dert yakınmıştı. Ben de benimkiler sarkmıyo senin kadar ağır değiller tabi demiştim

güldüm buna bu arada telkinden galiba benim göğüsüme günde 1-2 defa bir şey batıyor ama çok fena acıyor.normalde acıya dayanıklıyım ama bu batınca nefesim kesiliyor.allahtan saniyelik bi olay.böyle bir şey yaşayan var mı.

Benim ergenlikteyken kalbim sıkışıyo gibi oluyodu ama bunu mu kastediyosun bilmiyorum.

ya byle olnca kndimi ktü hissttm bu ftoda klıp gibi duruo :86: bnm üçgnmsi ama grçi bu styenli şu anda o belliolmaz ama . ayy kndmi sapık gbi hssettm yk styenli yok ytrken falan .yanlş anlşlma olmasın yani bi tane fto buldm tm öle bnm ama nasıl eklnir blmiorum

Benim ergenlikteyken kalbim sıkışıyo gibi oluyodu ama bunu mu kastediyosun bilmiyorum.

yok canım göğüs derken memişlerimden bahsediyorum.arkadaşlar iğne batıyor gibi diyor ya bu şekilde mi onlarınki onu merak ettim.ama bana iğne değilde tornavida batırıyorlar sanki

ya bnm c gibi mi yoksa hafif daha mı az bilemdim byle drunca iyi de .sütyensiz yattığında dmdüz oluo bnm ya toparlayan bişey olmaynca sanırım ..

O C olan kaç beden tam bilemedim ama benimkiler de ona benziyor,benim bedenim 80A çıkıyor ama 80B beden sütyen kullanıyorum... Normalde bide sütyen kopçasını en sıkı olana takardım ama bu yeni aldığım 80B de en sona takıyorum anca tam oluyor yani

cnm sütyen hesplamlrı numarlrını biliyomsun yha

kızlar bişey sorcam ya bu iğneler batmalar falan sizlerde ne zaman başladı acaba? hemen ilk 21de mii ? :26:

gmse valla ben bir hafta önce alcaktım daha hala alamadım vitaminleri.. besinler de işe yarar diye düşünüyorum.. vitaminin artısı her gun alcagından emin olursun o gıdayıyemesen bile :)

İlk 21 de de olabiliyor o iğne batmaları felan canım benim ilk 21 de çok oluyordu iğne batmaları

:kızlar aslında göğüs ölçümüzü saptamak için meme üstünü ölçmemize gerek yok.bi siteden alıntı olarak size şunu sunmak isiyorum:

Göğüs çevrenizin ölçüsünü almak için mezurayı memelerinizin altından göğüs kafesine çepeçevre dolayın.
Mezuranın göğüslerin altından ve sırtınızda düz, yatay bir çizgi oluşturacak biçimde geçmesine özen gösterin.

Örneğin çevre ölçünüz 76 ise kullanmanız gereken sütyen 80 beden olmalıdır.
Sütyen bedenleri 5 cm’lik birimler halinde yükseldiğinden ana birimi geçen değerlerde bir üst bedene yuvarlanır.

Meme altı çevresi Sütyen bedeni

***70 cm. ve altı 70
***71-75 cm.arası 75
***76-80 cm. arası 80
***81-85 cm.arası 85
***86-90 cm arası 90
***91-95 cm.arası 95
***96-100 cm. arası 100

Sütyen cup (bone) ölçüsünü bulmak
Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez memelerinizin ucundan (üstünden) geçecek biçimde çevreleyin
. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi değerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır.
Bu aradaki fark cup ölçüsünü verir.yani meme ucu ölçüsünden sırt ölçüsünü çıkararak cupı buluyoruz

Fark Cup ölçüsü

***6.5 cm’den küçükse A
***6.5-13 cm. arası B
***14 – 19.5 cm. arası C
***19.5-26 cm. arası D
***26 cm’den büyükse DD

Örneğin meme altı çevrenizin 73 cm, meme üstü çevrenizin 86 cm olduğunu varsayalim.
İki ölçü arasındakı fark 11 cm olduğundan cup ölçünüz B olmalıdır. Dolayısı ile sütyen ölçünüz 75B’dir. Eğer sütyende cup belirtilmemişse B olarak düşünülebilir. Zaten kadınların çok büyük bir çoğunluğu B cup ölçüsünü kullanmaktadır.

"benim ki de 75 b çıktı kızlar":83:

Benim ilk 21de oldu canım.
Ben aldım bile içinde A E C vitaminleri de var bugün içtim hatta devam edicem güzel güzel büyüsün memişlerim ne lazımsa yapıyoruz artık ya büyüyüüüüünnn bi zahmeettt

cnm gayet normal merak etme buyume belırtısı bende hala oluyo

kızlar yenı dolgunlugum geldı 4 5 gundur agrım cokdu zaten anlamısdım beklıyodum bunu en son reglımdekı sıslık boyuutuna gerı geldı sonmustu regl bıtınce her ay aynı sey oluyo dıkkat edın regl sıslıgının buyumesı cok hos oluyo sonra sonuyo ve bı sure sonra gerı o boyuta gelıyo super bısey bu yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…