Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

adet bitimi ile son buluyor canım şişkinlik

İçime de kurt düştü şimdi ya şişkinlik oluyoda farketmiyomuydum acaba diye :18: Bi de bi arada sönme cıvıma oluyomuş ama ne zaman oluyo onu hatırlayamadım 1 hafta aradan sonramıydı yoksa regl bitincemi neydi bi sönme oluyomuş daha sonra dolgunluk yine geliyomuş bilen varsa söyleyebilirmi :26:

Olsun canım sen dinleyebildiğin kadar dinle sonradan üstüne ekleme yaparsın artık etki ediyo nasılsa :)

Hep ek yapıyorum zaten bu 2. 21 de yahu off :KK61: 3. 21 i sabırsızlıkla bekliyorum valla şimdi güzel göründükleri için gözüme diyorum kim bilir 3 te nasıl olurlar :KK9: Bugün sanki sağ göğsüm daha şişkin duruyor :KK76: neyse ben gidiyorumm :KK61::KK3:

Son düzenleme:
İçime de kurt düştü şimdi ya şişkinlik oluyoda farketmiyomuydum acaba diye :18: Bi de bi arada sönme cıvıma oluyomuş ama ne zaman oluyo onu hatırlayamadım 1 hafta aradan sonramıydı yoksa regl bitincemi neydi bi sönme oluyomuş daha sonra dolgunluk yine geliyomuş bilen varsa söyleyebilirmi :26:

1. 21 den sonra ara verdiğinde oluyor canım sonra 2. 21 de dolgunluk geliyor :KK34:

bende cıvıma felan olmadı ama evet cıvıma oluyormuş 1 hafta sonra daha fazla dolgunluk geliyormuş.onun için canını sıkma yumuşarsa bile :KK34: hatta sevin herşey yolunda diye :KK64:

Son düzenleme:
1. 21 den sonra ara verdiğinde oluyor canım sonra 2. 21 de dolgunluk geliyor :KK34:

Benim ara regle denk geldi de sönme falan olmadı aksine bi şişlik var yarın da 2. 21e başlıyorum bakalım nolcak halim teşekkürleerrr canımm :KK54:

bende cıvıma felan olmadı ama evet cıvıma oluyormuş 1 hafta sonra daha fazla dolgunluk geliyormuş.onun için canını sıkma yumuşarsa bile :KK34: hatta sevin herşey yolunda diye :KK64:

Dolgunluk temelli gelsin de geçici olarak gitse de olur :KK9: Teşekkür ederim canım sanada inşaallah istediğimiz gibi olurlar:KK54:

slm kızlar.
ben nez le birlikte bu yola başladım ve devam ettim. 3. yüde temmuz sonu bitirdim diye hatırlıyorum. herşey harika. bu ay reglimde özellikle hiç bi sütyenime sığmadılar :KK70: reglim bitti biraz dolgunluğu geçti ama löp löp elime geliyorlar. devam edin ve lütfen kafanızı takmayın, akışına bırakın gerçekten oluyor :)))

ne güzel haberrr darısı başımıza telkin dnlemeye devamm :KK24:

elclone bu vtamin faln bahsetmişsin ya öncelikle teşkkrler . ben netten bu vtaminlern olduğu besinleri araştrdım .bunlara ağrlık vermayi düşünüyorm .hap olrak vitamin almak istemiyrum . inş bölede faydası olr .:KK31:

ya bu arada bn öle dolgunluk falan görmedm 2.21deyim .bi ara oldu regldnmiş sanırım gittii :KK50: acaba diorum buraya çok bakamıorum snra büyüyo die dşünmürum dinleyip geçiyorum ondan mı oldu byle blmiyorum . ama hala etki görmedğim halde dinlyorum bnmki de iyi umutmuşş :KK53: :84: :84:

Hemen yeni gelişmeleri aktarmak istiyorumm! Bugün baktım bi baktım kii göğüs uçlarım büymüş ve pembeden kahveye dönmüşşş! sizce bu nasıl bir gelişme??:KK76:

Hemen yeni gelişmeleri aktarmak istiyorumm! Bugün baktım bi baktım kii göğüs uçlarım büymüş ve pembeden kahveye dönmüşşş! sizce bu nasıl bir gelişme??:KK76:

bence süper bir gelişme canım.çünkü eczacı bir arkadaş göğüsler büyümeden önce kahverengi halkaların renkleri koyulaşır bu hormonlarla alakalıdır demişti.kutluyorum onun için seni :KK19::KK19::KK19:

ya bu arada bn öle dolgunluk falan görmedm 2.21deyim .bi ara oldu regldnmiş sanırım gittii :KK50: acaba diorum buraya çok bakamıorum snra büyüyo die dşünmürum dinleyip geçiyorum ondan mı oldu byle blmiyorum . ama hala etki görmedğim halde dinlyorum bnmki de iyi umutmuşş :KK53: :84: :84:

hayır moral bozmak yok kızlar :KK20::KK20::KK20: benimde yoktu bir değişiklik masajla takviye yapınca dolgunlaştı biraz tavsiye ederim.ben 2.21 in arasında büyüme olur diye ümit ediyorum o da olmazsa 3.21 de olur diye ümit edeceğim :KK9::KK9::KK9: ne demişler umut fakirin ekmeğidir :KK8: bizde göğüs fukaraları olaraktan umudumuzu yitirmeden devam :KK55::KK55:

hayır moral bozmak yok kızlar :KK20::KK20::KK20: benimde yoktu bir değişiklik masajla takviye yapınca dolgunlaştı biraz tavsiye ederim.ben 2.21 in arasında büyüme olur diye ümit ediyorum o da olmazsa 3.21 de olur diye ümit edeceğim :KK9::KK9::KK9: ne demişler umut fakirin ekmeğidir :KK8: bizde göğüs fukaraları olaraktan umudumuzu yitirmeden devam :KK55::KK55:

:KK34: bnde mi masj yapsam acba ondada sıklıyorm yaaa heheh .ben hayıt çayına da başlmayı düşünüyürm bklım artık geç etki edio herhalde bnm . ama olsunda bn bklemye razıyım 3.21i ve snrasındaki gelişmleri :KK62: :KK62:

ya bide gece dinliyorum çoğnluk tamamlymadğm için duymuyo muym acaba gce kendmden geçip :KK52: :KK52: gndüz dinleğmdede kaptyrm ya mesela telkini snki hla açkmış gibi byle sessiz sessiz telkin gelio kulağıma :KK51: ama etki yok pff nsee dvamm :82:

:KK34: bnde mi masj yapsam acba ondada sıklıyorm yaaa heheh .ben hayıt çayına da başlmayı düşünüyürm bklım artık geç etki edio herhalde bnm . ama olsunda bn bklemye razıyım 3.21i ve snrasındaki gelişmleri :KK62: :KK62:

aynen bende masaj yaparken sıkılıp üşeniyorum onun için masaj kemeri aldım :kk77:

:KK62:
bence süper bir gelişme canım.çünkü eczacı bir arkadaş göğüsler büyümeden önce kahverengi halkaların renkleri koyulaşır bu hormonlarla alakalıdır demişti.kutluyorum onun için seni :KK19::KK19::KK19:

Yaşasın yaşasınn!!! Göğüslerim büyüyorrrrr!!!:KK19::KK64::KK66::KK52:

Son düzenleme:
Acaba benden başka böyle olan olmuş mudur?? Yoksa herkesin çoktan rengi döndü ve büyüdü mü :KK9:

benimki zaten kahverengi olduğu için anlamam çok zor.seninki açık renkmiş ya ondan daha kolay anlamışsındır ama diğer arkadaşlara da sormak lazım dikkatlerini çekmiş mi.

X