Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar telkinle birtlikte vitamn kullananlar var mı ve hangi ilacı kulanıosunuz bugn kas testi yaptırdım ve megadyn kullanmaya başladım gerçi önceende dönem dönem kulanıodum ama ilk kez göğüslerim için alıorum:)

ben elclone'un paylaştığı bilgilerden yola çıkıp a,c,e vitaminlerini kullanmaya karar verdim, vitamin kompleksi almak yerine tek tek kullanayım dedim vitaminleri. aldığım gün a vitamini yoktu eczanede şu an c ve e vitaminleri alıyorum a almayı unuttum, alınca ona da başlıycam

uyarısını yapan arkadaslara tesekkur edıyoruz ama artık lutfen olay tartısmaya donmesın ve normal akısında devam etsın ısteyen dınlesın ıstemeyen de dınlemesın ama lutfen polemık olmasın artık cok sıkıldım forma gırmek gelmıyo ıcımden yaa zararı varsa da yoksa herkesın kendını ılgılendırır uyarınızı bır kez yaptıysanız yeterlıdır sanırım burası tartısma alanı olmasın lutfen telkını dınleyen arkadaslar burda yenı gelısme varmı dıye okuyo kımse tartısma yazısı okumak zorunda degıl o yuzden bu konu rıca edıyorum burda kapansın :KK37: ZARARI OLUR DIYEN DINLEMESIN OLMAZ DIYENDE DINLESIN AMA BEN HIC BI ZARARINI DA GORMEDIM 5 AYLIK BI SURECDE BUNUDA BELIRTEYIM HERKESIN TERCIHINE KALMIS ARTIK (BENDE YAPTIM UYARIMI MADEM OYLE)

canım beni bi sen anlıyosun.. :KK50: çok üzüldüm yani.. ben sadece yardımcı olmaya çalışıyodum ama tartışmanın içinde buldum kendimi, tartışanlardan biri olarak adlediyorum belki de :KK5: aynen benim de foruma girmek gelmiyordu içimden..neyse herkes insani görevi olan uyarılarını yaptıgına göre artık sadece gelişmeleri ve bilgileri paylaşabiliriz..bu arada dolgunlugum geri geldi ve forumun ilk sayfalarında yazmşsn ya lif lif yağlar oluşuyor diye ben de aynı durum var :81: 3 gunum kaldı 1. 21 in bitmesine.. şimdilik çok bir gelişme yok ama asıl etkiler 2 de başlıyordu değil mii ??

Son düzenleme:
valla o kadar çok konuşuluyor ki zararlı etkileri bu da bir telkin bu da bir kodlama şu anda bizi uyarmaya çalışan arkadaşların yaptıkları da bilinçaltımızı kodluyor; 'bu telkinin zararlı etkileri olabilir' diye biz artık bu telkini düşününce ya da dinlerken hatta dinlemezken bile bu etki altına girmiş bulunmaktayız, uyarmak isteyen bir kere yazar, alan alır mesajı. bunun dışında, bu telkin 3 dakika sürüyor, telkin içeriği de yazılı, biz de bu sözlerde yazanlara bağlı olarak bazı etkiler görüyoruz mesela sık karnımız acıkıyor, yediğim gıdalar göğüslerime yönleniyor ibaresi olduğundan dolayı, göğüslerimizde yanma, soğuma, kaşıntı gibi etkiler oluyor kan akışı göğüslerime yönleniyor ibaresinden ötürü, göğüslerimizi büyüsün büyümesin sevmeye başladık, bu yönde bir cümle olduğundan dolayı... şimdi eğer ki biz bu etkileri görmemiş olsaydık göğüslerimiz büyümeye başlamasaydı şüpheler oluşurdu dediğiniz gibi; ya biz ne dinledik göğüslerimiz de büyümüyor ne oluyor diye, ama bu etkileri görüyoruz demek ki bu cümleler gerçekten geçiyor telkinde ve 3 dakikalık telkine bunların dışında ne sokabilir, sığdırabilir hazırlayan arkadaş?? biraz düşününce, bunu da görebiliriz, 10 dk.lık müzik olurdu da verilen içerik 3 dk tutardı o zaman şüphe uyandırırdı...

kızlar bu telkini dinleyip de arkadaşların uyarılarını okuyan ve aklında soru işareti uyananlar lütfen olumlamalar yapsın; 'zihin sağlığım yerinde, beynim işlevlerini tam ve sağlıklı olarak yerine getiriyor' gibi, çünkü gerçekten ben bu uyarıların artık bilinçaltımıza kodlandığına inanıyorum, acaba.. olmuş mudur.. soruları bu olumsuz etkileri kendimize çekmemize yeterli.. o yüzden eğer dinlediysek yanlış birşey olmadığına güvenelim, inanalım, olumlu düşünelim, beyin işlevlerini destekleyen gıdalar mesela ceviz, balık yağı, bazı vitaminler, protein tüketelim, çünkü dinledik artık ve yapacağımız en iyi şey olumlu düşünüp öyle inanmak.

nilimm çok teşekkürler , dediklerin çok faydalı ve kesinlikle dogru.. hemen olumlama yapacagım :78: ben zaten inanıyorum ve sağlıklıyım ve sağlıklı olacagıma da inanıyorum .. vitaminlerime de başlayım daha güzel daha sağlıklı olcak inşallah herşey.. :KK75:

canım beni bi sen anlıyosun.. :KK50: çok üzüldüm yani.. ben sadece yardımcı olmaya çalışıyodum ama tartışmanın içinde buldum kendimi, tartışanlardan biri olarak adlediyorum belki de :2: aynen benim de foruma girmek gelmiyordu içimden..neyse herkes insani görevi olan uyarılarını yaptıgına göre artık sadece gelişmeleri ve bilgileri paylaşabiliriz..bu arada dolgunlugum geri geldi ve forumun ilk sayfalarında yazmşsn ya lif lif yağlar oluşuyor diye ben de aynı durum var :81: 3 gunum kaldı 1. 21 in bitmesine.. şimdilik çok bir gelişme yok ama asıl etkiler 2 de başlıyordu değil mii ??

evet cnm senı cok ıyı anlıyorum ben bosver herkesın yazdıgı ortada uzme kendını senın uslubun gayet kıbar :KK16: aynen oyle cnm artık bız ısımıze bakalım evet cnm o lıf lıf belırtı ılk 21de oluyo ıkıncıde de gelısmeler devam edıyo belırtıler falan ama 3. 21 bıttıkden sonra cok daha super oluyo cnm hersey merak etme:KK34:

evet cnm senı cok ıyı anlıyorum ben bosver herkesın yazdıgı ortada uzme kendını senın uslubun gayet kıbar :KK16: aynen oyle cnm artık bız ısımıze bakalım evet cnm o lıf lıf belırtı ılk 21de oluyo ıkıncıde de gelısmeler devam edıyo belırtıler falan ama 3. 21 bıttıkden sonra cok daha super oluyo cnm hersey merak etme:KK34:

ayy yine neşemi yerine getirdin yaa :21: çok tatlısın sen , pozitif oluşuna bayılıyorum :nazar: :109:

ayy yine neşemi yerine getirdin yaa :21: çok tatlısın sen , pozitif oluşuna bayılıyorum :nazar: :109:

ben gerceklerı dıyorum cnm benım:KK16:bu aralarda ıgne batmaları oluyo bazende oyle agrı oluyokı sankı ıcınde yara varda acıyo sureklı gıbı:KK9:ıkı aydır dınlemıyorum cnm
gelısmeler guzel yanı karıncalar da hala devam edıyo gezınmeye:KK9:bı bes ay daha gecseydı :KK76:

ben gerceklerı dıyorum cnm benım:KK16:bu aralarda ıgne batmaları oluyo bazende oyle agrı oluyokı sankı ıcınde yara varda acıyo sureklı gıbı:KK9:ıkı aydır dınlemıyorum cnm
gelısmeler guzel yanı karıncalar da hala devam edıyo gezınmeye:KK9:bı bes ay daha gecseydı :KK76:

ya benim hiç iğne veya batma olmuyor, ağrı da olmuyor.. :26: ağrıyomuki acaba diye zorluyorum kendimi ama ı-ııh yokk .. diğer butun gelişmeler normal seyrediyor gerçi.. :26:

ya benim hiç iğne veya batma olmuyor, ağrı da olmuyor.. :26: ağrıyomuki acaba diye zorluyorum kendimi ama ı-ııh yokk .. diğer butun gelişmeler normal seyrediyor gerçi.. :26:

cnm valla zamana baglı olan bısey benımde ılk gunlerım sızınle aynıydı yanı her belırtının bı zamanı var ve o zamana gelınce oluyo yanı herbırı:KK9: o yuzden sabırlı ol cnm her 21de baska bıseyle tanısıyosun:KK1:

cnm valla zamana baglı olan bısey benımde ılk gunlerım sızınle aynıydı yanı her belırtının bı zamanı var ve o zamana gelınce oluyo yanı herbırı:KK9: o yuzden sabırlı ol cnm her 21de baska bıseyle tanısıyosun:KK1:

tamam o zamaannn.. açtım yine telkinimi dinliyorum :78: teşekkürler cevapların için tatlım , öpüyorum çok :KK54:

benim canım çok sıkkın, 1. 21i bitirdim ve çoğu etkileri gördüm 1 hafta 10 gün ara verdim şimdi 2. 21in 3. günündeyim ama göğüslerimde hiç bir değişiklik yok. Yani hafif bi dolma filan olsa neyse dicem ama yok en ufak bi şey yok..

benim canım çok sıkkın, 1. 21i bitirdim ve çoğu etkileri gördüm 1 hafta 10 gün ara verdim şimdi 2. 21in 3. günündeyim ama göğüslerimde hiç bir değişiklik yok. Yani hafif bi dolma filan olsa neyse dicem ama yok en ufak bi şey yok..

sıkma canını sen.. çoğu etkileri görduysen dolmayı da görürsün.. kimi daha erken göruyor kimi daha geç .. 2. 21 bittikten sonra asıl dolgunluk olmuş arkadaşlarda.. ama en önemliisi 3. 21 den sonra.. hep olumlu düşün..herkes geçti bu yollardan inançla ve karşılgını buldu :21:

slm kızlar.
ben nez le birlikte bu yola başladım ve devam ettim. 3. yüde temmuz sonu bitirdim diye hatırlıyorum. herşey harika. bu ay reglimde özellikle hiç bi sütyenime sığmadılar :KK70: reglim bitti biraz dolgunluğu geçti ama löp löp elime geliyorlar. devam edin ve lütfen kafanızı takmayın, akışına bırakın gerçekten oluyor :)))

sağol canım benim inancım tam zaten telkinden şüphem yok.ben de 1.21 i yarım yamalak yaptım.2-3 saat ancak dinledim.ondan etkisi olmadı bence.2.21 bitsin arada anlıcam herşeyi.reglin yakınmı canım senin 1,5 cm onla alakalı değil dimi

Reglm 2. günümdeyim canım ama buraya daha öncede yazmıştım regl öncesi şişlik hiç olmuyo bende diye =)

kızlar breast nexus diye bi site var yabancı bi forum ingilizcesi iyi olanlar inceleyebilir onlarda bizim gibi masaj telkin falan deniyor orda da var yani bu telkin hipnoz olayı yalnız değiliz

slm kızlar.
Ben nez le birlikte bu yola başladım ve devam ettim. 3. Yüde temmuz sonu bitirdim diye hatırlıyorum. Herşey harika. Bu ay reglimde özellikle hiç bi sütyenime sığmadılar :d reglim bitti biraz dolgunluğu geçti ama löp löp elime geliyorlar. Devam edin ve lütfen kafanızı takmayın, akışına bırakın gerçekten oluyor :)))
senın adına coook sevındım cnm bende aynen aynı durumdayım dınleme bıtelı ıkı ay oldu ama etkısı de dolgunlukda devam edıyo yanı :KK52: Ayy regl zamanı kocaaaman oluyolar demı benımde gectı etkısı ama olsun gerı aynı sevıyeye gelıyo o ay bıtmeden cnm benım hep oyle oldu cunku:KK34:gelen hıc bı dolgunluk bos degıl mutlaka fazlasıyla gerı gelıyo :KK76:regl sıslıgı de dahıl:KK61:

Yaa ben bu ara pek doğru düzgün dinleyemedim ve bugünde anca bir iki saat dinleyebilirim çünkü dışarı çıkacağım ve telefonum tamirde olduğu için sadece bilgisayardan dinleyebiliyorumm :85: ama şu an dinliyorum ve kollarımda,omuzlarıma doğru felan kaşıntılar oluyor karıncalar dolanıyor yinee :KK9:

oooo çok sevindim senin adına canım.o zaman darısı başıma diyorum :KK64:

Teşekkür ederim canımm aminn aminnn :)) Peki normalde regl öncesi şişlik yaşayanlarda ne zaman gidiyo o şişkinlik?

Yaa ben bu ara pek doğru düzgün dinleyemedim ve bugünde anca bir iki saat dinleyebilirim çünkü dışarı çıkacağım ve telefonum tamirde olduğu için sadece bilgisayardan dinleyebiliyorumm :85: ama şu an dinliyorum ve kollarımda,omuzlarıma doğru felan kaşıntılar oluyor karıncalar dolanıyor yinee :KK9:

Olsun canım sen dinleyebildiğin kadar dinle sonradan üstüne ekleme yaparsın artık etki ediyo nasılsa :)

X