vermiş oIdugun topiğe baktım ve okudum hepsini gercekten cok faydaIı biIgiIer payIaşıImış... eIbette ciddi bir konu yanIış hazırIanan bir teIkin kötü sonucIar getirebiIir... ama burda herkes sadece göğüsIerinin değişikIiğinden bahsetmiş yani aksi bi durum oIsaydı ortaya cıkardı şimdiye kadar diye düşünüyorum... benim fikrim bu.. herkesin kendi tercihi:97:
biliyomusunuz ben bıktım artıkktam araştırıp inanmışken olumsuz bişey duymaktan, herkes faydalarını görürken ciddi anlamda ,heves kırıcı şeyler duymaktan bıktım.. yapayım mı yapmayım mı derken zaten birçok arkadaş başladı ve bitirdi bazılarımız.. bence başlayanlar artık devam etsin, yeni başlayacak olanlar da geçmiş sayfaları da okusun pozitif ve negatif yorumları değerlendirsin.. bunu yaparken de ortaya atılan lafları değil de deney, istatistik, biyoloji gibi guvenilebilir bilimsel tezlerle gelen yazıları baz alsın.. negatif yorumlar ,saçma sapan dalga geçen yorumları tenzih ederek söylüyorum, bizim moralimizi bozmak için değil farkındayım.. ama ben artık bu yola baş koydum riskleri de göze aldım.. ve bu cesareti göstermiş ve bi kere başlamışken bu tarz yorumlar çok moral bozuyor.. :26: tabi ki burası açık bir forum herkes istedigi yorumu yapabilir istedigini yazabilir. en dogal hakkımız.. ancak sanırım ben bundan sonra bazı yorumları okumuycam
bu arada 25. kareyi bu topicte anlatmıştım.. 25. kare ve bilinçaltına gönderilen mesajlar hakkında birkaç yazım olmuştu.. sonradan bir daha benim yazdıklarım yazılmış .. şu son atılan linki söylemiyorum.. ama o konuyu da bir hayli araştırmışlıgım var.. yani yanlış anlaşılmasın ben bişey bilmeden araştırmadan körü körüne inanıp da butun riskleri göze alıyorum demiyorum. zaten 25. kare ve diğer şeyler hakkında yeteri kadar bilgim oldugu için ben telkini dinlemeyi uygun buldum.. şahsen.. içine sinmeyen varsa birçok yöntem var forumda, onları inceleyebilr içinize sineni uygulayabilirsiniz, kalıcı değiller gerçi ama en azından şansınızı denemiş olursunuz:103:
yanlış anlamadıysam arkadaşımız , 50 lira normalde bu şeyler fln demiş , merak ettiğim , kendisi 50 liraya yapıp bize mi sundu yani , cidden anlamadığım için soruyorum yanlış anlamayın
sizin ümidinizi kırıcı şeyler söylemek istemem ama bunun 1-2 ayda doğurabilecek sonucu olmayadabilir belki 4-5 yıl sonra çıkacak sonuçları. Ayrıca 2-3 defa sordum burda bu telkinin işe yaradığına emin olanlar dinleyenler kaç yaşında diye ergenliği geçmişler mi diye.ben şöyle düşünüyorum ya olumlu sonuç alanlar ya ergenlik çağını tamamlamamış yada bunun yanında hayıt civanperçemi ve masaj yolunu da birlikte deniyorlar ve bende etkiside masaj vs den dolayı.
Ama tabi herkesin kendi tercihi..
Internette gördüğünüz okudugunuz her şeye inanmamak gerekir
bende hayıt kullanıyorum ve arada masaj yapıyorum ama bu telkin bambaşka bir şey. Hele hele 6 saat dinlemek...
Aman diyim bukadar gözünüz kara olmasın...
24 yasındayım cnm ve telkını dınlemek dısında hıc bırsey yapmadım ek olarak 5 aydır dokunmadım bıle cok fazla masaj soyle dursun yanı ne cay ne baska bısey hıc bısey yapmadım ve buyudu halada agrılar suruyo cnm yanlızca ıyı beslendım o kadarElbette rıskı vardır ama bız ıyı guzel dusunmek ısıtıyoruz ınsallahda oyle olacak yanı ergenlıgı gecelı yıllar oldu cnm tamamladım bıttı bıle yanı hem gogusun buyumesı bu kadarmı ımkansız yaa kımse ınanmıyo ergenlıkde nasıl buyuyosa bızımde aynen yarım kalan seyın tamamlandıgını dusunuyoruz Yapan arkadasla konusmuslugumuz var cnm hıc bılmıyoruz degıl anlattı zaten nasıl yaptıgını ozeldende konusduk bı sure hem oyle olsa cıkardı bıseyı aylardır yanlızca gogus buyutuyo yanı olan baska bısey yok bı degısıklık
Elclone cnm uzulme takmada kafanaAllahın ıznıyle ınsallah hıc bı sorunla karsılasmadan ıstedıgımız gıbı olacak hersey Olumsuz gelen yorumları okuma cnm sende moralın bozulmasın cunku zaten artık olan oldu yaptık dınledık bu saatten sonra yapacagımız hıc bısey yok ama dedıgım gıbı aylardır gordugum tek etkı goguslerımde buyume tek fark bu bunun dısında baskda bı sıkıntı yok ben yapan arkadasa guvenıyorum guven vermese zaten dınlemezdım ısteyen dınler ıstemeyende dınlemez herkesın kendı tercıhıne kalmıs olan bısey ama kullanılan krem hap vs.. Seylerden cok daha az zararlı bısey oldugunu dusunuyorum o kımyasallar nasıl zarar verıyo vucuda bunda en azından dısarıdan bı mudahale yok dıye dusunuyorum
tabiki herkesin kendi fikri ama sen güveniyorsan ben sana bir şey diyemem..etkisinin oldugunu söylüyorsun..
Ama şunu bilki psikolojik etkinin en az kimyasallar kadar etkili olacağını ve uzun süreli olumsuz etki bırakacağına inanıyorum.
ay bence devlet küçük göğüslü bayanların estetik masrafını karşılasın. hepimiz protez taktırıp kurtulalım:44::44:
çok şey istedin kuzum ya.ben sağlık sektöründe çalışıyorum devlet ilaçları bile öderken kırk takla attırıyor.senin dediğin hayal ötesi.yani ben hayal edemiyorum bile
bence bir bilim adamı müthiş bir iksir icat etsin sonra küçük göğüslü bayanlara hayrına dağıtsınhem doğal daha güzel.
bbiliyorum cnm hayal olduğunu. çünkü burda konuşulanlarla bi çözüm bulamıyoruz. benim de aklıma bu geliyor sadece..
çünkü estetiği araştırıyorum iyi bi protezin 15-20 yıl ömrü var bazılarının ömür boyu. haömilelikte emzirmede hiç bi zararı yok. pahalı olması dışında yapılmaması için hiç bi kötü yanı yok. tamam doğal değil belki ama kişinin kendini iyi hissetmesi için yeterli.
ah bi de devlet masrafları karşılasa tam süper olacak!!
doğru diyorsun.ömür boyu kullanılan protez çok pahalıdır.araştırmadım bu konuda bilgim yok gerçi.ama ilerde sarkma olmaz mı.sonuçta yabancı bir madde.zamanla yerçekimine karşı gelemez ve sarkarsa.yine estetik cerrahın kapısına koşturmasın bizi
arkadaşlar bu konu için gerilmeye tartışmaya gerek yok ki.açıklama yapan arkadaşlar sadece bizi insanlık adına uyarıyor.bizle dalga geçmiyor alay etmiyor.6 yılımı verdim dikkatli olun diyor kötü bir şey demiyor ki.dinleyip dinlememek herkesin kendi iradesine bağlı.kimse kimseye sen niye dinliyorsun yada sen niye dinlemiyorsun demiyor.belli ki bilgisi olan bir arkadaşımız.iyi niyetli olan arkadaşlarımıza ters cevaplar vermeyelim.dinlemek isteyen dinler.ben de dinliyorum.şimdi zararlı olabileceğini biliyorum ve yinede dinlemek istiyorum.çünkü çok istiyorum normal bir boyutta olmalarını.hatta hem korkuyorum hem dinliyorum :18: arkadaşımıza teşekkür ediyorum verdiği bilgiler için.
kızlar göğüs ameilyatları o kadar uçuk rakamlarda değil sorun bunu aileye anlatabilmek 18 yaşındayım ve acaip rahatsız oluorum bu durumdan göğüslerim resmen yok anneme anlatsam çocuğun olunca büyür abartııosun yok ne gerke var silikona kim görüo sanki gibi tepkiler alıorum bu da moralimi bozuo iş sahibi olp bu parayı biriktirmem içinse en az bi 5 yılım var tek umudum telkin ve şimdilik gelişmelerden acaip mutluyum
yani aslında uçuk rakamlar değil tabii ki. belki en fazla 6bin olabilir. hatta biriktirmeyi beklemeden kredi çekip anında bile yapılabilir
6000 bile değil bi arkadaşım 3000 e yapmıştı bi arkadaşımda dudak ve göğüs için 4000 denilmişti ama dediğim gibi ailem bu duruma karşı ben 11 yaşında adet gördüm o zaman küçük olması gelişmemesini fazla takmıodum 14-15 yaşıyken baya bi alay konusu olmuştum bu konu yüzünden bayaa bi ağlıodum annem buna bile umursamaz davranmıştı