kızlar bugün ilk 21im bitiyor şimdilik pek gözle görülür büyüme almadı moralimi bozmuyorum hadi hayırlısı
cnm o site h harfi ile mi başlıyo
Kızlar şu sönme cıvıklaşma olayı ne zamandı 1 hafta aradamıydı regl sonrasımıydı:18:
Noldu seninki de mi öyle oldu ??
Evet hayatımdeğişti adlı site malesef link verilmiyor özel mesajlarda da linkler gitmiyor. O sitede bir çok telkin var yorumları da okuyun gerçekten güzel. Ama şu ana kadar ki en çok rağbet gören telkin bizimkisi bayanlarTeşekkürler Parfait
cnm ordan ücretlemi aldın . çünkü ben ordan indirmye çalışıyorum olmuyor. hadi indirmeyi bırak istediğin telkin mziğini dinleyemiyorsunb ile sadece sipariş ver diyor
Ücretsiz indirdim. O sipariş dedikleri kişiye özel hazırlanan telkin cdleri.
Ücretsiz indirdim. O sipariş dedikleri kişiye özel hazırlanan telkin cdleri.
Regl olcmda stres yaptım sönüp giderler diyeŞuan yerli yerindeler çünkü :)
ay cnm kusura bakma ismine hiç bakmamışım. seni biliyorum zaten
Ben de aradayım şuan ama iyi gözüküyolar :)
Aynı gidiyoruz zaten :) Nasıl peki son durum?
bunu hazırlayan kişi neye göre hazırlamış bu ses dosyasını ?
sureklı aynı soruyu soruyosun cnm nasıl yanı neye gore ılk sayfalarda zaten bılgı vermıs yapan kısı ogrenmek ıstedıgın sey tam olarak ne
sureklı aynı soruyu soruyosun cnm nasıl yanı neye gore ılk sayfalarda zaten bılgı vermıs yapan kısı ogrenmek ıstedıgın sey tam olarak ne
canım masaj yapmayı denedin mi?ben de 2.21 in ortalarındayım hiç fark yoktu ama masaja başladım dolgunlaşmaya başladılar.dene istersen birşey kaybetmezsin sonuçta