Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar bugün ilk 21im bitiyor şimdilik pek gözle görülür büyüme almadı moralimi bozmuyorum hadi hayırlısı

canım masaj yapmayı denedin mi?ben de 2.21 in ortalarındayım hiç fark yoktu ama masaja başladım dolgunlaşmaya başladılar.dene istersen birşey kaybetmezsin sonuçta

cnm o site h harfi ile mi başlıyo

Evet hayatımdeğişti adlı site malesef link verilmiyor özel mesajlarda da linkler gitmiyor. O sitede bir çok telkin var yorumları da okuyun gerçekten güzel. Ama şu ana kadar ki en çok rağbet gören telkin bizimkisi bayanlar Teşekkürler Parfait

cnm ordan ücretlemi aldın . çünkü ben ordan indirmye çalışıyorum olmuyor. hadi indirmeyi bırak istediğin telkin mziğini dinleyemiyorsunb ile sadece sipariş ver diyor

Aynı gidiyoruz zaten :) Nasıl peki son durum?

Ben büyüdüklerine inanıyorum ya gerçekten. Kesinlikle üstler de büyüme var ve geçen gün dokunduğumda sol göğsümün yağlanmış olduğunu farkettim. Sağ göğsüm de sol göğsümün eski haline yaklaşmıştı (sağım küçük de benim ) Senin nasıl?

sureklı aynı soruyu soruyosun cnm nasıl yanı neye gore ılk sayfalarda zaten bılgı vermıs yapan kısı ogrenmek ıstedıgın sey tam olarak ne

evet cnm ünkü kimse buna cevap vermiyorum kanu sahibi de dahil olmak üzere
bunu kendim hazırladım diyor ama neye göre yapmış onu öğrenmk istiyorum

...

sureklı aynı soruyu soruyosun cnm nasıl yanı neye gore ılk sayfalarda zaten bılgı vermıs yapan kısı ogrenmek ıstedıgın sey tam olarak ne

evet cnm ünkü kimse buna cevap vermiyorum kanu sahibi de dahil olmak üzere
bunu kendim hazırladım diyor ama neye göre yapmış onu öğrenmk istiyorum

...

kılzar son zamanlarda sanki göğsümün orta kısımları dolmuş gibi birde sanki daha yuvarlaklaşmış :) telkinden umudumu kaybetmiştim ama şu an ki gelişmelerdne o kadar mutluyum ki:):):)

canım masaj yapmayı denedin mi?ben de 2.21 in ortalarındayım hiç fark yoktu ama masaja başladım dolgunlaşmaya başladılar.dene istersen birşey kaybetmezsin sonuçta

başlarında yapıyordum çörekotu yağıyla nez arkadaş kıllanma yapıyo bırak diyince bıraktım valla ama mersin yağıyla çörek otu yağını karıştırınca etkili oluyormuş en yakın zamanda mersin yağı bulucam canım bencede masajın etkiside olmalı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…