Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar bu topik iyice amacından çıktı farklı şeyler yazılıp çiziliyo
Size tavsiyem iyice araştırmadan hiç bişeye kalkışmayın...
Ben çok araştırmıştım körükörüne aaa burda bir telkin var dinleyimde gögsüm büyüsün diye bakmadım olaya
Ben zihin gücüyle bi çok şeyin yapılabilceğine inanıyorum
Ben bundan olumsuz bi şekilde etkilenirsem bu sadece beni bağlar
Telkin dışında yaptıgınız tüm yöntemler yararlımı zararlımı nerden biliyosunuz?
Vücüdun hormon dengesiyle oynamak ne kadar doğru?
İstemeyen arkadaşlar yapmasın!!! kimse sorumluluk almaz burda tekrar uyarıyorum

Arkadaşlar iyi niyetle uyarmak için yazıyo onlarada şunu söylemek istiyorum
Zaten farkındalık var bu topikte yararı veya zararı olabilceği açık...

Bundan sonra isteyen sadece gelişmeleri ve yararlı bilgileri paylaşsın !

hayır burda çoğu kişi bunun farkında değil. iyi hazırlanmayan bi telkinin ya da başka amaçlarla hazırlanan bi telkinin ne kadar zarar verici oldugunu kimse bilmiyor. Bilipte devam etmek isteyenlere sözüm yok.ama burda bilmeyenlere de bunu anlatmak insanlık görevim oldugunu düşünüyorum
yoksa sizin göğsünüz büyümemiş beni ne kadar mutlu edebilirki aksine büyürse beni mutlueder çünkü bende bu konudan muzdaripim.ama bilmediğiniz bi telkin yüzünden sağlığınızla oynamayın diyorum.önlemini almak isteyen alır araştırır almak istemeyen devam eder.ama kimsede gelip burda bunları yazma paylaşma diyemez bana çünkü bunlar bilimsel olarak kanıtlanmış.
telkin zihin içinçok etkili bi silah ama doğru ve doğru şekilde kullanılırsa.

Herkese iyi günler..

hayır burda çoğu kişi bunun farkında değil. iyi hazırlanmayan bi telkinin ya da başka amaçlarla hazırlanan bi telkinin ne kadar zarar verici oldugunu kimse bilmiyor. Bilipte devam etmek isteyenlere sözüm yok.ama burda bilmeyenlere de bunu anlatmak insanlık görevim oldugunu düşünüyorum
yoksa sizin göğsünüz büyümemiş beni ne kadar mutlu edebilirki aksine büyürse beni mutlueder çünkü bende bu konudan muzdaripim.ama bilmediğiniz bi telkin yüzünden sağlığınızla oynamayın diyorum.önlemini almak isteyen alır araştırır almak istemeyen devam eder.ama kimsede gelip burda bunları yazma paylaşma diyemez bana çünkü bunlar bilimsel olarak kanıtlanmış.
telkin zihin içinçok etkili bi silah ama doğru ve doğru şekilde kullanılırsa.

Herkese iyi günler..

Ben yazma paylaşma mı dedim sana arkadaşım??
Yaz paylaş ama daha önce senden önce çok yazılıp çizildi bunlar
Oyüzden de herkes farkında

Kızlar bu topik iyice amacından çıktı farklı şeyler yazılıp çiziliyo
Size tavsiyem iyice araştırmadan hiç bişeye kalkışmayın...
Ben çok araştırmıştım körükörüne aaa burda bir telkin var dinleyimde gögsüm büyüsün diye bakmadım olaya
Ben zihin gücüyle bi çok şeyin yapılabilceğine inanıyorum
Ben bundan olumsuz bi şekilde etkilenirsem bu sadece beni bağlar
Vücüdun hormon dengesiyle oynamak ne kadar doğru?
İstemeyen arkadaşlar yapmasın!!! kimse sorumluluk almaz burda tekrar uyarıyorum

Arkadaşlar iyi niyetle uyarmak için yazıyo onlarada şunu söylemek istiyorum
Zaten farkındalık var bu topikte yararı veya zararı olabilceği açık...

Bundan sonra isteyen sadece gelişmeleri ve yararlı bilgileri paylaşsın !

Kesinlikle katılıyorum.:81: Ayrıca biz bunu dinlerken göğüslerimize yararlı olacağına inanarak dinliyoruz. Bu yüzden başka bir etki edeceğini sanmıyorum etse bile geçer gider. Bence aklınıza olumsuz şeyler sokmayın iyi düşünün ki iyi olsun.
Ayrıca çok araştırdım telkinleri ve etkilerini. Vücut değişime direnç gösterdiği için bazen baş ağrısına hatta mide bulantısına sebep olabiliyormuş. Ama onlar da geçiyormuş. Bunlardan dolayı da dinlemekten vazgeçmeyin derim ben. İlaç kullanmaktan, bıçak altına yatmaktan daha iyidir çünkü bu durumda her şey bizim elimizde.

Kızlar öncelikle telkin hakkında bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.
Ama ben dinlemeye kararlıyım dinledim de artık ilk 21 bitti 1 hafta aram da dolmak üzere..
Ben işe yaradığına inanıyorum.. Benim fikrim bu yani 2. 21e de geçiçem inşallah. Gelişme var mı derseniz evet var çok da memnunum bundan dinleyip dinlememek tamamen size kalmış bizde olan neyse onu söylüyoruz sadece :)

Ben büyüdüklerine inanıyorum ya gerçekten. Kesinlikle üstler de büyüme var ve geçen gün dokunduğumda sol göğsümün yağlanmış olduğunu farkettim. Sağ göğsüm de sol göğsümün eski haline yaklaşmıştı (sağım küçük de benim :KK1:) Senin nasıl?

Canım bence de büyüyolar.
Bu 1 hafta arada ağrılarım oldu. (Şuanda oluyo hatta )Koltuk altıma doğru falan. Sol göğsümde daha çok oldu ama. (Benim de sol göğsüm küçük:KK1: Ama onda da var dolgunluk) Yanları altı falan doldu içi bi lömbürleşti böyle :KK9: Yağlanmış mı bilmiyorum ben anlayamıyorum onu =))

Veeeeeeeeeeee acaba bana mı öyle geliyo diye ölçtüm 1.5 cm büyümüüşşşşşşşş kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK52::KK52: :KK19::KK64::KK66::KK62::KK62:

Kızlar öncelikle telkin hakkında bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.
Ama ben dinlemeye kararlıyım dinledim de artık ilk 21 bitti 1 hafta aram da dolmak üzere..
Ben işe yaradığına inanıyorum.. Benim fikrim bu yani 2. 21e de geçiçem inşallah. Gelişme var mı derseniz evet var çok da memnunum bundan dinleyip dinlememek tamamen size kalmış bizde olan neyse onu söylüyoruz sadece :)

Canım bence de büyüyolar.
Bu 1 hafta arada ağrılarım oldu. (Şuanda oluyo hatta )Koltuk altıma doğru falan. Sol göğsümde daha çok oldu ama. (Benim de sol göğsüm küçük:KK1: Ama onda da var dolgunluk) Yanları altı falan doldu içi bi lömbürleşti böyle :KK9: Yağlanmış mı bilmiyorum ben anlayamıyorum onu =))

Veeeeeeeeeeee acaba bana mı öyle geliyo diye ölçtüm 1.5 cm büyümüüşşşşşşşş kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK52::KK52: :KK19::KK64::KK66::KK62::KK62:

Çok güzel ya tebrikleeeer :KK19::KK19::KK19::KK19: darısı diğer dinleyicilerin başına :KK64::KK64::KK64::92::92::92:

uyarısını yapan arkadaslara tesekkur edıyoruz ama artık lutfen olay tartısmaya donmesın ve normal akısında devam etsın ısteyen dınlesın ıstemeyen de dınlemesın ama lutfen polemık olmasın artık cok sıkıldım forma gırmek gelmıyo ıcımden yaa zararı varsa da yoksa herkesın kendını ılgılendırır uyarınızı bır kez yaptıysanız yeterlıdır sanırım burası tartısma alanı olmasın lutfen telkını dınleyen arkadaslar burda yenı gelısme varmı dıye okuyo kımse tartısma yazısı okumak zorunda degıl o yuzden bu konu rıca edıyorum burda kapansın :KK37: ZARARI OLUR DIYEN DINLEMESIN OLMAZ DIYENDE DINLESIN AMA BEN HIC BI ZARARINI DA GORMEDIM 5 AYLIK BI SURECDE BUNUDA BELIRTEYIM HERKESIN TERCIHINE KALMIS ARTIK (BENDE YAPTIM UYARIMI MADEM OYLE)

Ben yazma paylaşma mı dedim sana arkadaşım??
Yaz paylaş ama daha önce senden önce çok yazılıp çizildi bunlar
Oyüzden de herkes farkında

Öncelikle bana karşı bu uslupla konuşamazsın lütfen biraz daha dikkatli ol ben saygı çerçevesini aşmadım 'lütfen' sende aşma..
Ben burda kimseye bırakın telkini dinlemeyin demiyorum.Eğer ilk yazdıklarımı düzgün bir şekilde okursan anlarsın.

'Ben bundan olumsuz bi şekilde etkilenirsem bu sadece beni bağlar' demişsin evet çok doğru ama bu forumda senden başka insanlarda var ve bunun farkında olmayan insanlarda var.oyüzden o kişileri bilgilendirmek benim görevim her ne kadar diyorsun ya 'senden önce de konuşuldu bu konular' diye.

Ayrıca bu sinirini de anlamış değilim eğer bu telkini yapmak istiyorsan yap ben sana engel olmuyorum ki sadece bazı kişiler bilgilendirmek istiyorum oyüzden bana karşı çıkmana gerek yok sana bişey yapmıyorum :)

Ve burdaki bireylerde çok şükür özgürler neye nasılinanacaklarını çok iyi biliyorlar ister onlarda telkin yaparlar ister yapmazlar ben sadece araştırdıklarımı söylüyorum

son olarak..;

Telkin dışında yaptıgınız tüm yöntemler yararlımı zararlımı nerden biliyosunuz? demişsin ;

biz burda 'bu topikteki telkini' konuşuyoruz.konumuz 'bu telkin' yani

Son düzenleme:
Öncelikle bana karşı bu uslupla konuşamazsın lütfen biraz daha dikkatli ol ben saygı çerçevesini aşmadım 'lütfen' sende aşma..
Ben burda kimseye bırakın telkini dinlemeyin demiyorum.Eğer ilk yazdıklarımı düzgün bir şekilde okursan anlarsın.

'Ben bundan olumsuz bi şekilde etkilenirsem bu sadece beni bağlar' demişsin evet çok doğru ama bu forumda senden başka insanlarda var ve bunun farkında olmayan insanlarda var.oyüzden o kişileri bilgilendirmek benim görevim her ne kadar diyorsun ya 'senden önce de konuşuldu bu konular' diye.

Ayrıca bu sinirini de anlamış değilim eğer bu telkini yapmak istiyorsan yap ben sana engel olmuyorum ki sadece bazı kişiler bilgilendirmek istiyorum oyüzden bana karşı çıkmana gerek yok sana bişey yapmıyorum :)

Ve burdaki bireylerde çok şükür özgürler neye nasılinanacaklarını çok iyi biliyorlar ister onlarda telkin yaparlar ister yapmazlar ben sadece araştırdıklarımı söylüyorum

son olarak..;

biz burda 'bu topikteki telkini' konuşuyoruz.konumuz 'bu telkin' yani

Uslubumda bi saygızılık göremedim ben
Amacım saygızılık yapmakta değil zaten
Evet bu topik telkin dinleyenlerin topiği

Sen de git kendine bir topik aç telkinin zararları diye orda tartış konunu
Burayı dağıtmana gerek yok umarım anlamışsındır beni:)

Ayrıca telkin dışında ki yöntemlerde konuşuldu burda
Onlarla ilgilide uyarmak lazım...

Son düzenleme:
senin o arkadaşın nsl memnun mu?
aslında doktora,takılacak protezlerin boyutuna,markasına göre fiyat değişiklik gösterebiliyor.
ben de 11 yaşında regl oldum. demek o yüzden bööle kalmışlar göğüslerim.
aslında ben 17 yaşıma kadar göğüslerimden yana bi sıkıntım olmamıştı. hep ideal boyutta olduklarını düşünürdüm.
ve 17 yaşında 1 haftada 7 kilo verdim. o günden sonra küçüldüler sanki.şimdi eskisinden daha fazla kilo aldım ama göğüslerim o gün bu gündür göğüslerim böyle.onlar büyümedi

arkadaşım memnun :) erken adet olmayla alakası olduğunu düşünmüorum benim ki 200 yıl önce yaşamış bi atamın genleriii:p:KK70:

Uslubumda bi saygızılık göremedim ben
Amacım saygızılık yapmakta değil zaten
Evet bu topik telkin dinleyenlerin topiği

Sen de git kendine bir topik aç telkinin zararları diye orda tartış konunu
Burayı dağıtmana gerek yok umarım anlamışsındır beni:)

Bence de neden uzatılıyor madem bu konu bazılarını rahatsız ediyor.
Ben bi kaç bilimsel şey yazdım 'inanlar' grubu birden karşı çıkmaya başladı.
İster bazıları 'bilimsel yazıları' okur araştırır ya da 'inananlar grubu da ' bilimsel olanları okumazlar ve bu topicteki telkinlerine devam ederler.
Umarım 'inananlar' bu mesajımıda alıntı yapıp uzatmazlar.

Herkese verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz...:)
Bu kadar bilgi bize yeter sağolun başka mesaj yazmanıza gerek yok

arkadaşım memnun :) erken adet olmayla alakası olduğunu düşünmüorum benim ki 200 yıl önce yaşamış bi atamın genleriii:p:KK70:

hep zatenn o ataların yüzünden. ah atalar ahh!!!
200yıl önce silikon yaptırmış olsalardı bizimde göğüslerimiz büyük olurdu

valla o kadar çok konuşuluyor ki zararlı etkileri bu da bir telkin bu da bir kodlama şu anda bizi uyarmaya çalışan arkadaşların yaptıkları da bilinçaltımızı kodluyor; 'bu telkinin zararlı etkileri olabilir' diye biz artık bu telkini düşününce ya da dinlerken hatta dinlemezken bile bu etki altına girmiş bulunmaktayız, uyarmak isteyen bir kere yazar, alan alır mesajı. bunun dışında, bu telkin 3 dakika sürüyor, telkin içeriği de yazılı, biz de bu sözlerde yazanlara bağlı olarak bazı etkiler görüyoruz mesela sık karnımız acıkıyor, yediğim gıdalar göğüslerime yönleniyor ibaresi olduğundan dolayı, göğüslerimizde yanma, soğuma, kaşıntı gibi etkiler oluyor kan akışı göğüslerime yönleniyor ibaresinden ötürü, göğüslerimizi büyüsün büyümesin sevmeye başladık, bu yönde bir cümle olduğundan dolayı... şimdi eğer ki biz bu etkileri görmemiş olsaydık göğüslerimiz büyümeye başlamasaydı şüpheler oluşurdu dediğiniz gibi; ya biz ne dinledik göğüslerimiz de büyümüyor ne oluyor diye, ama bu etkileri görüyoruz demek ki bu cümleler gerçekten geçiyor telkinde ve 3 dakikalık telkine bunların dışında ne sokabilir, sığdırabilir hazırlayan arkadaş?? biraz düşününce, bunu da görebiliriz, 10 dk.lık müzik olurdu da verilen içerik 3 dk tutardı o zaman şüphe uyandırırdı...

kızlar bu telkini dinleyip de arkadaşların uyarılarını okuyan ve aklında soru işareti uyananlar lütfen olumlamalar yapsın; 'zihin sağlığım yerinde, beynim işlevlerini tam ve sağlıklı olarak yerine getiriyor' gibi, çünkü gerçekten ben bu uyarıların artık bilinçaltımıza kodlandığına inanıyorum, acaba.. olmuş mudur.. soruları bu olumsuz etkileri kendimize çekmemize yeterli.. o yüzden eğer dinlediysek yanlış birşey olmadığına güvenelim, inanalım, olumlu düşünelim, beyin işlevlerini destekleyen gıdalar mesela ceviz, balık yağı, bazı vitaminler, protein tüketelim, çünkü dinledik artık ve yapacağımız en iyi şey olumlu düşünüp öyle inanmak.

Nılımm agzına saglık cnm arkadasım cok guzel yazmıssın:KK16: Sunuda eklemek ıstıyorum bana gore sartlar esıt madem oyle nasıl yuzde yuz zararı yok dıyemıyosak cunku bunun ıcın yıllar gecmesı gerek madem oyle zararı var demek ıcın de ıspat lazım hanı kım dınlemısde bı zararı olmus varmı kanıt?:KK61: Her neyse bu konu kapansın artık daha oncede dedıgım gıbı herkesın kendı kararına kalmıs olan bısey sonucda

Nılımm agzına saglık cnm arkadasım cok guzel yazmıssın:KK16: Sunuda eklemek ıstıyorum bana gore sartlar esıt madem oyle nasıl yuzde yuz zararı yok dıyemıyosak cunku bunun ıcın yıllar gecmesı gerek madem oyle zararı var demek ıcın de ıspat lazım hanı kım dınlemısde bı zararı olmus varmı kanıt?:KK61: Her neyse bu konu kapansın artık daha oncede dedıgım gıbı herkesın kendı kararına kalmıs olan bısey sonucda

yaa bence de kapansın artık bu konu:KK47:nezcim benim sana sorum var.ben telkini 1.21 de geceleri dinleyemiyorum uyuyamıyorum diye gündüzleri 2-3 saat dinleyebildim.ama 2.21 de uyuyamasamda inat ettim gece 6 saat açık bıraktım.yani düzenli dinledim 1 gün felan dinleyememişimdir en fazla.1hafta kaldı 2.21 in bitmesine bir değişiklik yok:KK43:masaj yaptığım için dolgunluk oldu sadece:nazar:sence 1.21 i saymayıp, 2.21i 1.21 mi kabul etsem.yoksa 3.21 i yapınca bıraksam mı.hani uzmanlar bir telkini en fazla 3 ay dinleyin diyor ya onun için soruyorum:KK37:sence napim.arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa sizde el atın derdime :KK34: nez'e diye başladım soruya ama:26:

yaa bence de kapansın artık bu konu:KK47:nezcim benim sana sorum var.ben telkini 1.21 de geceleri dinleyemiyorum uyuyamıyorum diye gündüzleri 2-3 saat dinleyebildim.ama 2.21 de uyuyamasamda inat ettim gece 6 saat açık bıraktım.yani düzenli dinledim 1 gün felan dinleyememişimdir en fazla.1hafta kaldı 2.21 in bitmesine bir değişiklik yok:KK43:masaj yaptığım için dolgunluk oldu sadece:nazar:sence 1.21 i saymayıp, 2.21i 1.21 mi kabul etsem.yoksa 3.21 i yapınca bıraksam mı.hani uzmanlar bir telkini en fazla 3 ay dinleyin diyor ya onun için soruyorum:KK37:sence napim.arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa sizde el atın derdime :KK34: Nez'e diye başladım soruya ama:26:

valla bılmıyorum kı cnm duruma gore kendın karar verırsın onu dınleme bıttıkden sonra bakarsın kı etkısı yok bı kez 21 daha yaparsın ama devam edıyosa gerek de olmaz bı kez daha dınlemene bence

valla bılmıyorum kı cnm duruma gore kendın karar verırsın onu dınleme bıttıkden sonra bakarsın kı etkısı yok bı kez 21 daha yaparsın ama devam edıyosa gerek de olmaz bı kez daha dınlemene bence

of büyüme başlasa biran önce benimde içim rahat edecek.umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama az kaldı.:KK43:

of büyüme başlasa biran önce benimde içim rahat edecek.umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama az kaldı.:KK43:

Canım inanç çok önemli ben kendimden biliyorum :) Çünkü ilk denememde konuyu çok takip edemeden yarım yamalak dinlemiştim 10 gün kadar öyle dinlemiştim bi ağrı sızı tepki yoktu bende bırakmıştım. Sonra iyice konuyla ilgili olduktan sonra karar verdm başlamaya ve bu sefer etkili oldu ve 1.5 cm =))
Dinlerken arada telkin cümlelerini aç oku dikkatini vererek sonra istediğin göğüs modelini hayal biraz sapıklık gibi oluyo ama resmine bak :KK9::KK9: Şekil oluşsun kafanda yani.
Bide bende bilgisayarın kulaklığıyla dinleyince daha etkili olduğunu hissediyorum direk cızz ediyo göğsülerim ağrı giriyo yani :KK1:
Ben bu şekilde etkisini daha fazla hissettim o yüzden söyliym dedim canım :KK16:

Canım inanç çok önemli ben kendimden biliyorum :) Çünkü ilk denememde konuyu çok takip edemeden yarım yamalak dinlemiştim 10 gün kadar öyle dinlemiştim bi ağrı sızı tepki yoktu bende bırakmıştım. Sonra iyice konuyla ilgili olduktan sonra karar verdm başlamaya ve bu sefer etkili oldu ve 1.5 cm =))
Dinlerken arada telkin cümlelerini aç oku dikkatini vererek sonra istediğin göğüs modelini hayal biraz sapıklık gibi oluyo ama resmine bak :KK9::KK9: Şekil oluşsun kafanda yani.
Bide bende bilgisayarın kulaklığıyla dinleyince daha etkili olduğunu hissediyorum direk cızz ediyo göğsülerim ağrı giriyo yani :KK1:
Ben bu şekilde etkisini daha fazla hissettim o yüzden söyliym dedim canım :KK16:

sağol canım benim inancım tam zaten telkinden şüphem yok.ben de 1.21 i yarım yamalak yaptım.2-3 saat ancak dinledim.ondan etkisi olmadı bence.2.21 bitsin arada anlıcam herşeyi.reglin yakınmı canım senin 1,5 cm onla alakalı değil dimi

X