cnm bunu yapan arkadas zaten telkın konusunda bılgılı deneyımlı bırı ıste bu japonların buldugu melodı varya ondan sızı kurtarayım falan demısdı ve bı kac gun sonra bunu hazırladı paylastı yanı olay bu nasıl yanı neye gore derken daha acık yaz cnm:44evet cnm ünkü kimse buna cevap vermiyorum kanu sahibi de dahil olmak üzere
bunu kendim hazırladım diyor ama neye göre yapmış onu öğrenmk istiyorum
...
kılzar son zamanlarda sanki göğsümün orta kısımları dolmuş gibi birde sanki daha yuvarlaklaşmış :) telkinden umudumu kaybetmiştim ama şu an ki gelişmelerdne o kadar mutluyum ki:):):)
merhaba...
Baya alakasız bir soru olacak fakat özel mesaj gönderemediğim için buradan yazmaya mecbur kaldım.
Acaba ders çalışmayla ilgili hazırda olan bir telkininiz var mı ? Eğer varsa link verebilirseniz çok memnun kalacağım :) Sınavlar yaklaşıyor ders çalışmak lazım haliyle :)
Parfait, çabaların için çok teşekkürler. Ben bu subliminal mesajlara inanıyorum, ve dediğin programında biliyorum. Fakat bir sorum var daha önce bu işle ilgilendin mi? Yani bu şarkının altına gizlenen mesajlar çok tehlikeli amatör bir insanın yapması kötü sonuçlar doğurabiliyor yani benim edindiğim bilgiler bu şekilde. Bende bu tarz kötü sonuçlardan korktuğum için bu programı kullanmadım, yoksa bende kendime telkin yapmayı düşünmedim değil hani
işte bu yüzden titiz davranıyorum arkadaşlar.neden sürekli aynı soruyu soruyorsun diyorsunuz.sonuçta bu konuyu açan hiç tanımadığımz biri en azından benim için. bu amatörlerin yapabileceği iş değil hatta profesyoneller bile başka amaca yönelik telkin yapıp bize bu şekilde aksettirebiilir.
Bu yüzden hemen inanıp güvenesim gelmiyor çok ciddi bi konu çünkü
şu topiğe bi bakın derim ben;
http://www.kadinlarkulubu.com/bunla...ltina-gizli-mesaj-yerlestirmelutfen-okuu.html
ben burda yırttım kendimi resmen
çarşaf çarşaf anlattım bu dediklerini telkin konusunda avrupanın en iyileriyle calısmıs biri olarak
ama kimse tınlamadı ...
neyse sonuc alanlar riskleri de goze alıyor demektir canım herkesin kendi secimi bunu hatırlatıp uyarark biz gorevimiizi yapıyoruz
ben 6 sene calıstım bu konuda ve ben bile kendi hazırladıgım telkinlere tam anlamıyla guvenemiyorum.. sizler hiç tanımadıgınız birinin yaptıgı telkinlere iyi cesaret guveniyosunuz kızlar...
ekleyen arkadası tenzih ederim elbbete yardımcı olmaktır niyeti lafım yok.. ama dedigim gibi bu hassas bir iş, ben olsam asla alın telkin yaptım diye ekleyecek cesareti bulamam en ufak bi sorun olsa ilerde vebali bana
beyninizi etkileyen frekanslar soz konusu burda ciddi bir iş bu... reklamda orda burda da var bu olay tamam ama kimse o reklamlara 6-8 saat boyunca ozellikle de uykuda beyin dinlenme konumundayken maruz kalmıyor
bunları goz ardı etmeyin lutfen ve en ufak bir rahatszlık duydugunuzda ( fizyolojik yada psikolojik) bırakın dinlemeyi
işte bu yüzden titiz davranıyorum arkadaşlar.neden sürekli aynı soruyu soruyorsun diyorsunuz.sonuçta bu konuyu açan hiç tanımadığımz biri en azından benim için. Bu amatörlerin yapabileceği iş değil hatta profesyoneller bile başka amaca yönelik telkin yapıp bize bu şekilde aksettirebiilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/bunla...ltina-gizli-mesaj-yerlestirmelutfen-okuu.html
cnm sana sormamın nedenı demek ıstedıgını anlamadım sorunu daha genıs kapsamlı sor acık sekılde dıye dedım neye gore yapmıs ne demek dıye yanı yoksa sureklı aynı seyı soyluyon anlamında degıl yanı
e peki şimdi bıraksak etkisi de bitermi telkinin. Yani yada bir süre sonra geçer mi beyinden:26::26:
işte bu yüzden titiz davranıyorum arkadaşlar.neden sürekli aynı soruyu soruyorsun diyorsunuz.sonuçta bu konuyu açan hiç tanımadığımz biri en azından benim için. bu amatörlerin yapabileceği iş değil hatta profesyoneller bile başka amaca yönelik telkin yapıp bize bu şekilde aksettirebiilir.
tatlım hayatım değişti sitesinde olması lazım, oraya bir bak istersen
kimsenin amacı moral bozmak degil sevgili arkadasım
ki ben burada telkinlerin ne kadar etkili olduklarını kendi gozlerimle gordugumu de soyledim..
ama işin ciddi boyutlarınıda anlattım mecburum bu benim insanlık gorevim 6 yılımı buna verdim
madem o kadar cok biliyorsunuz... madem bu kadar arastırdınız koru korune gitmiyorsunuz... kendi telkininizi kendiniz yapın o zaman
bu kadar cok guveniyosanız bilginize yeteginize hazırlayın bize o zaman bende ellerinizden oper ve arkadaslarla birlikte icimiz rahat ede ede dinlerdik
benim hocam bile kendi hazırladıgı telkine garanti veremiyor
istediginiz kadar sıkılın yani burda bole bi topic var ve ben bildiklerimi duymayana bilmeyene anlatmak zorundayımmmm
tamam kendi cesaretniz kırılmasın diye ornekleme yapıyosunu konusuyosunuz ama sizin yazdıklarınızdan cesaret alanları da unutmayın
illa da telkin diye yırtıcaksanız kendinizi sesinizi mp3 e kaydedip ordan olumlamaları dinleyin cok cok daha guvenli!
sonuc almıs olabilirsiniz ama ne malum içerikten gogusle alakalı seyler yanısıra baska seylerde olmadıgı? aynı zamanda baska yerlerden de etki altında kalmadıgınız?
frekansların uygun boyutta oldugu ve beyninize zarar vermedigi? 6-8 saat gibi bir zaman diliminde surekli dinlemede zarar vermeyecegi?
yazmıyım suraya diyorum ama tutamıyorum kendimi
insanların iyiligini dusunurken bole ters yorumlar gelmesi ne kadar uzucu... sonrada insanlık olmus diyolar.. olur tabi yardım etme hevesi dahi bırakmıyosunuz insanda
neyse herkes kendi işine baksın banane artık yani cidden bi laf vardı lanet olsun icimdeki insan sevgisine diye
hakiketen o raddeye gelebiliomus isler kendinden baskasını dusunmıceksin su dunyada
başlarında yapıyordum çörekotu yağıyla nez arkadaş kıllanma yapıyo bırak diyince bıraktım valla ama mersin yağıyla çörek otu yağını karıştırınca etkili oluyormuş en yakın zamanda mersin yağı bulucam canım bencede masajın etkiside olmalı:44: