Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

merhaba kızlar, 2. 21im bitti, 1 hafta ara da bitti, ama tatile gideceğim ve orda dinleyemem, döndüğümde de 3 hafta ara vermiş olacağım. Bu kadar ara vermek olur mu acaba?? Ne yapsam bilemedim :44::44:
ben ıkıncıden sonra 20 gun ara verdım bısey olmaz cnm hatta verılen arada etkı dahada artıyo ılk 21den sonra bı hafta daha ıyı ama ıkıncıden sonra cok fark etmıyo yanı :KK34:
nezciiim çok güzel bişi bu 75 i dolduracak kadar büytmen:KK52::KK52::KK52::KK52: Sayende umutlanıorumm :) bişi merak ediorum 3. Den snra geklişmelerin arttı mıı yoksa 3. Telkini dinlerken dasha mı hızlı gelişiodu

cnm sankı dınleme bıttıkden sonra buyume daha hızlandı gercı bu ara durakladı ama agrılar devam edıyo tabı koltuk altında gogusde falan yanı bıde hanı dıyosunuz ya ıste aynı anda basladık bende nıye etkısı az oldu dıye herkesın gogus yapısı farklı farklı o yuzden mesela bazılarının koltuk altından baslıyo yada ıcı cok genıs oluyo bazısının az bı dolgunlukla daha buyuk gorunuyo ıcı dar oldugu ıcın enı yanı bu kısıden kısıye degısıyo bıde su var gelen her yenı dolgunluk her yere esıt dagılıyo mesela benım ust ve koltuk altı yan kısım yanı baya doldu hepsı dırek ortada olsa daha buyuk gorunur o yuzden takmayın zaman ıstıyo sadece kızlar:KK76:

bende 18 yasındayım . bu hayıt bı yan etkısı var mı gercekten yararlı geliyomuuuuuuuuuu :)

Öncelikle hoşgeldin aramıza :KK71: Ben de sana yazacaktım ama internet gitti yazamadım. 18 yaşındayım diye belki daha da büyürler daha vakti var diyordum ama büyüyünce de bir şey değişmiyormuş bunu söyleyecektim. :) Evet hayıtın yararı var buna da. Ama bazıları içmeyi bırakınca eski haline dönüyor demişler. Ben yine de kullanıyorum çünkü bir çok şeye yararı var. İnternetten bir araştır istersen. Ama en iyi yöntem telkin. :KK34:

Öncelikle hoşgeldin aramıza :KK71: Ben de sana yazacaktım ama internet gitti yazamadım. 18 yaşındayım diye belki daha da büyürler daha vakti var diyordum ama büyüyünce de bir şey değişmiyormuş bunu söyleyecektim. :) Evet hayıtın yararı var buna da. Ama bazıları içmeyi bırakınca eski haline dönüyor demişler. Ben yine de kullanıyorum çünkü bir çok şeye yararı var. İnternetten bir araştır istersen. Ama en iyi yöntem telkin. :KK34:

Hoş buldumm :KK16: Evet baktım kadınlar uzerinde gercekten baya yararı varmıs adet sancısı,duzensızlıgı vs vs.. östrojen hrmonunu artıyrmus :) bnımde korkum braktıktan snra eskı halıne donmesii :S

Hoş buldumm :KK16: Evet baktım kadınlar uzerinde gercekten baya yararı varmıs adet sancısı,duzensızlıgı vs vs.. östrojen hrmonunu artıyrmus :) bnımde korkum braktıktan snra eskı halıne donmesii :S

Telkin işe yarıyor ve geri dönen de olmamış. Hem sadece telkinlerle ilgili bir site vardı ben oradan da bazı telkinler indirdim. Bir çok üyesi var sitenin ve dinleyen insanlar geri dönüşün olmadığını söylüyorlar. :KK66: O yüzden hayıtı adet için ve hormonlarım için içiyorum artık :KK66::KK66:

Hayıt kıllanmanın önüne geçer aslında tüyleri azaltır ama niye bazı kişilerde tüylenmeye sebep oluyor yaa :18: Bende de var biraz tüy sorunu daha da artsın istemiyorum. :KK59:

NOZZPLUS ile ameliyatsız, ağrısız dolgun göğüsler! kızlar bir sitede bunu okudum ama ne kadar doğru kullanan varsa yazabilirmi lütfen..

Telkin işe yarıyor ve geri dönen de olmamış. Hem sadece telkinlerle ilgili bir site vardı ben oradan da bazı telkinler indirdim. Bir çok üyesi var sitenin ve dinleyen insanlar geri dönüşün olmadığını söylüyorlar. :KK66: O yüzden hayıtı adet için ve hormonlarım için içiyorum artık :KK66::KK66:

oo hadı bakalım ıns. buyuk buyuk olrlarda gerı dnusu olmazzzzz :KK66::KK66:

Sabır canım sende bu etkilerini,dolgunluğu görürsün inşaallaahh :KK61: aklıma türk filmini getirdin kız :KK9: darısı tüm küçük göğüslülerin başına :KK1:

Evet canım aynı zamanlarda başlamıştık ve inanarak dinliyorsun biliyorum ama her bünye aynı olmuyor canım sende etkilerini gördün yani çok şükür,seninde yine iyi bozma moralini daha 3. 21 var :KK70:

İnşallah sizlerinde büyür ve dolgunlukları artar,sütyensiz sadece tişörtle durduğunuzda yuvarlak yuvarlak dururlar :KK64: Allah'ııımmmmm dualarımızı kabul eyleeee (AMİİİİİİNNNN) :KK9:

bunu görmemişim şeker. ya büyür zaten de bende de hemen olsun :) amin diyoruzzzzzz oy oy. çatal istiyorummm çataaaaaaaaaaal:KK60:

kızlar 2 gündür dinliyorum ben ve , tabiki doğal olarak bi değişiklik yok henüz ama 10 dk dır göğüslerimden birine bi ağrı girdi şuan :S

cnm o site h harfi ile mi başlıyo

biliyorum telkinle alakası yok konumuzun ama yinede paylaşmak istedim içinde aynı maddeden bulunan kremlerin fiyatlarına bakın http://www.stherb.com.tr/ueruenlerimiz?page=shop.browse&category_id=6 burdan neden yurt dışından getirtmek istediğimi anlıcaksınız ben hemen arkadaşın yazdığından sipariş verdim gelişmeleride paylaşıcam sizinle fiyatıda uygun geldi umarım sperme gerek kalmaz :KK34::KK60:

ben o kremi kullanıyorum önce serumunu aldım daha etkili dediler ikinci olarakta nano kremini kullandım.dürüst olmak gerekirse işe yarıyor.telkinle beraber devam ediyorum ama çok pahalı...

kızlar ben bi sitede görmüştüm.göğüs estetiği doktoru diyor ki
"doğal yolla (yani krem ve yağlarla) göğüsleri büyütmenin hiç bir yolu yoktur. göğüs büyütücü diye hazırlanmış kremler ve yağların hepsinde kansorejen madde vardır. kansorejen madde olmadan büyütemez göğüsleri, eğer kullandığınız kremlerle veya yağlarla göğüsleriniz büyüyorsa işte o zaman korkun;zararlı madde vücudunuza girmiştir"
demişti.
o yüzden benim için göğüs büyütmenin 2 yolu var; 1 estetik 2 telkin.

NOZZPLUS ile ameliyatsız, ağrısız dolgun göğüsler! kızlar bir sitede bunu okudum ama ne kadar doğru kullanan varsa yazabilirmi lütfen..

canım sakın sakın alma.. aman diym bak alma ben tam 190 tl harcadım 1 cm bile büyütmedi para tuzağı sakın saakın alayım deme

kızlar bugün ilk 21im bitiyor şimdilik pek gözle görülür büyüme almadı moralimi bozmuyorum hadi hayırlısı:KK6:

X