- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
ben ıkıncıden sonra 20 gun ara verdım bısey olmaz cnm hatta verılen arada etkı dahada artıyo ılk 21den sonra bı hafta daha ıyı ama ıkıncıden sonra cok fark etmıyo yanımerhaba kızlar, 2. 21im bitti, 1 hafta ara da bitti, ama tatile gideceğim ve orda dinleyemem, döndüğümde de 3 hafta ara vermiş olacağım. Bu kadar ara vermek olur mu acaba?? Ne yapsam bilemedim :44::44:
nezciiim çok güzel bişi bu 75 i dolduracak kadar büytmen Sayende umutlanıorumm :) bişi merak ediorum 3. Den snra geklişmelerin arttı mıı yoksa 3. Telkini dinlerken dasha mı hızlı gelişiodu
cnm sankı dınleme bıttıkden sonra buyume daha hızlandı gercı bu ara durakladı ama agrılar devam edıyo tabı koltuk altında gogusde falan yanı bıde hanı dıyosunuz ya ıste aynı anda basladık bende nıye etkısı az oldu dıye herkesın gogus yapısı farklı farklı o yuzden mesela bazılarının koltuk altından baslıyo yada ıcı cok genıs oluyo bazısının az bı dolgunlukla daha buyuk gorunuyo ıcı dar oldugu ıcın enı yanı bu kısıden kısıye degısıyo bıde su var gelen her yenı dolgunluk her yere esıt dagılıyo mesela benım ust ve koltuk altı yan kısım yanı baya doldu hepsı dırek ortada olsa daha buyuk gorunur o yuzden takmayın zaman ıstıyo sadece kızlar