ömür boyu böyle giderse balon bizim göğüslerimizin yanında halt eder valla
yani belki "şimdi büyüsün de o zaman çaresine bakarız" diyoruz ama. "göğüs küçültme yöntemlerini" mi deneriz. yada tersine bi TELKİN mi almamız gerekir acaba?.çözümü nasıl buluruz.
aslında telkin cümlelerinde "göğüslerimiz beynimizin istediği kadar büyüyeceğine" dair sözler var öyle değil mi? hedefimizden ötesine gitmez sanırım
(ASLA HİÇ BİRİNİZİ UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLEMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM. BEN NE DÜŞÜNÜRSEM DÜŞÜNEYİM TELKİNDEN VAZGEÇMEYİP YOLUMA DEVAM EDECEĞİM. bunlar sadece aklıma düşenler . sizinle paylaşmak istedim.)
kızlar 3.21 in 11. günündeyim göğüs ölçüm 80AA iken 80A oldu ama hala belirgin bir yol katetmedim gün geçtikçe umudum kırılıo açıkçasıbi yerde yanlış mı yaptım hala beynim kodlayamadı mı die düşünüorum :S belkide içten içe büyümelerini istemorumdurr kaffam çok karıştıı
80aa mı??daha büyütmek mi istiyosun göğüslerini. gerçi 80aa çok büyük sayılmaz ama bizden iyi durumdasın..
senin göğüslerin 80aa dan 80 a ya mı düştü. küçüldü mü yani. ve sen 3. yüde bitirmek üzeresin.
peki bu güne kadar herangi bi büyüme katetmişmydin
hmm ben de aa daha büyük zannettim . evet o zaman çok az bir büyüme olmuş. peki regl dönemine yakın bi patlama yaşıyormusun
arkadaşlar kesin belirgin bir sonuç alan yokmu ona göre başlasak bu telkii yapan arkadaş denemişmi mesela...
cnm içerden destek vermek sana kalmş. çünkü hiç desteksiz büyüten bi arkadaşıömız var. 70 ken 75 olmuş göğüsleri. masaj bile yapmamış. sadece telkinle... ama desteğin zararı olmaz ben ce . yapmak isteyen yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?