Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ömür boyu böyle giderse balon bizim göğüslerimizin yanında halt eder valla
yani belki "şimdi büyüsün de o zaman çaresine bakarız" diyoruz ama. "göğüs küçültme yöntemlerini" mi deneriz. yada tersine bi TELKİN mi almamız gerekir acaba?.çözümü nasıl buluruz.
aslında telkin cümlelerinde "göğüslerimiz beynimizin istediği kadar büyüyeceğine" dair sözler var öyle değil mi? hedefimizden ötesine gitmez sanırım
(ASLA HİÇ BİRİNİZİ UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLEMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM. BEN NE DÜŞÜNÜRSEM DÜŞÜNEYİM TELKİNDEN VAZGEÇMEYİP YOLUMA DEVAM EDECEĞİM. bunlar sadece aklıma düşenler . sizinle paylaşmak istedim.)

telkinin içinde 'göğüslerim istediğim boyutta, şükürler olsun' gibi bi cümle vardı sanırım.
yani bu telkini dinlerken önemli olan istediğimiz boyutu gözümüzde canlandırmak diye düşünüyorum. çünkü telkin cümlelerinin içindede bu geçiyor. yani bizim istediğimiz bir boyuta gelince büyüme duracaktır.

kızlar anahtar cümle bu;
* Zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor.

zaten burada bunu dinleyen bunca kişi bu cümlenin belirtilmiş olması rahatlığıyla dinliyor telkini, rahat olun :87:

kızlar 3.21 in 11. günündeyim göğüs ölçüm 80AA iken 80A oldu ama hala belirgin bir yol katetmedim gün geçtikçe umudum kırılıo açıkçası bi yerde yanlış mı yaptım hala beynim kodlayamadı mı die düşünüorum :S belkide içten içe büyümelerini istemorumdurr kaffam çok karıştıı

evet doğru o cümlenin rahatlığı var . o zaman istediğimiz boyuta geldikten sonra büyüme duruyor ve ondan sonra herangi bi etki olmuyor. demekki öyle.
hani benim aklıma şu gelmişti. devamlı böyle yadiklerimiz besinler büyüme hormonları göğüslere giderse yarın birgün hamile olduğumuzda bebişimize besin gitmezmi diye

80aa mı?? daha büyütmek mi istiyosun göğüslerini. gerçi 80aa çok büyük sayılmaz ama bizden iyi durumdasın..
senin göğüslerin 80aa dan 80 a ya mı düştü. küçüldü mü yani. ve sen 3. yüde bitirmek üzeresin.
peki bu güne kadar herangi bi büyüme katetmişmydin

80 benim sırt ölçüm yoksa elimde iki tane bezelyecik tek var A en küçük AA ise en en küçük yani azıcık bi büyütme kaydettim

hmm ben de aa daha büyük zannettim . evet o zaman çok az bir büyüme olmuş. peki regl dönemine yakın bi patlama yaşıyormusun

Kızlar bişey sorucam böyle dinleyerek büyütme yolundayız da acaba içerden de yardımcı olcak bişeyler denesek zararı olurmu ? Burda araştırdım bişeyler hayıt rezene adaçayı falan kullananlar var dolgunluk kalıcı olmuyomuş genelde ama biz içerek dolgunluğu yaparsak dinleyerekte onu kalıcı hale getirip yağlandıramazmıyız?

cnm içerden destek vermek sana kalmş. çünkü hiç desteksiz büyüten bi arkadaşıömız var. 70 ken 75 olmuş göğüsleri. masaj bile yapmamış. sadece telkinle... ama desteğin zararı olmaz ben ce . yapmak isteyen yapar

göğüs cuplarını resimli olarak paylaşmak istedimm
AA
B
C
D
E
E+

benim istediğim C CUP

Eklentiler

• $0000504-.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:

Şey nez12yimi diyosun acaba o ismine özel bi telkin daha dinlemiş bu telkinle birlikte karışık dinliyomuş. büyüdükten gelişme aldıktan sonra da sadece bu telkini dinlemiş :44:

ben hayıttan biraz sonuç aldım ikisini birden denesek sanırım daha ii olur gibime geliyor bide bir bitki araştırıyorum puararia mirifica adında bu konuda mucize olduğu söyleniyo taylantta yetişiyo onuda getirtmeyiş düşünüyorum...

sonuç alan çok kişi var ebnde sonuç aldım ama malesefki istediğim ölçüde diil ama bu kadarıda yoktu önceden bu da bir gerçek yani

ben hayıttan biraz sonuç aldım ikisini birden denesek sanırım daha ii olur gibime geliyor bide bir bitki araştırıyorum puararia mirifica adında bu konuda mucize olduğu söyleniyo taylantta yetişiyo onuda getirtmeyiş düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…