• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Arkadaslar ben indiremedim telkinli dosyayi...baska türlü nasil olu???

kendim kendi sesimle kayda alsamda olur mu?:27:

İlk linkten indirebilirsin link açılınca aşağıda slow download seçeneği var ona tıkla o şekilde kaydet... Telkini herkez yapamaz canmım yani sen sesini kayda alsan da telkin gibi olmaz :34:

ya şöyle oldu bende tatlımm.. baya bi yağlanma olmuştu toparlanmıştı falan.. sonra sönükleşti.. sönunce de o dolgunluk gelmiyor ele :50: bende bu şekilde yanii canım..

He anladım tatlım.. Ama moralini bozma çünkü benim de ilk 2 hafta içinde şişti dolgunluk oldu ama gitti sonra sönükler şuan 20. günüme giricem ve sönükler hala 2mizdede gidişat aynı görünüyo sadece sende değil yani moralini bozma :):54:

He anladım tatlım.. Ama moralini bozma çünkü benim de ilk 2 hafta içinde şişti dolgunluk oldu ama gitti sonra sönükler şuan 20. günüme giricem ve sönükler hala 2mizdede gidişat aynı görünüyo sadece sende değil yani moralini bozma :):54:

tamam o zaman :) hepimizin buyusun de mujdeleri paylaşalım burda, o gunler de gelsinn :81::81:

sadece müzik zaten canım ama altında telkin var bizim duyamadığımz onu bilinçaltı algılıyo.

:53: bak bunu bilmiyordum canim,,,yani diyorsun dinle o fon müzigini o kadar......veeee bekle büyümesini Insallah.:52:

alti saat toplam günde degil mi?

peki dinlerken birseye dikkat etmelimiyiz?

:53: bak bunu bilmiyordum canim,,,yani diyorsun dinle o fon müzigini o kadar......veeee bekle büyümesini Insallah.:52:

alti saat toplam günde degil mi?

peki dinlerken birseye dikkat etmelimiyiz?

6 - 8 saat ideal canım. Rahat olması açısından uyurken dinleyebilirsin daha kolay süreyi doldurursun sesini duy yeter. 21 gün boyunca dinlemen gerek bunun dışında bişey yok :)

kızlar demekki herkeste aynı şeyler oluyor önce dolgunlaşıyor sonra yumuşuyor sonra tekrar yağlanmaya başlıyor sabırlı olalım ozaman işe yaramasa niye bunlar yaşansın dimi ama etkisi var işte:66:

Amiiiinn :31: Bu arada bişey sorcam ben geçen yine müziği açıp yattım. Sabah baktım ki pikemin altında o şekilde ses duyulmuyo yani nerdeyse. 1 gün daha katmalımıyım :44:

canım bazen bende de oluyor. yatarken açıyorum müziği sabah uyandığımda bakıyorum ki tlf almş başını gitmiş. acaba kaç saat dinledim ? diye sorular oluşuyor kafamda. ne olur ne olmaz diye 1 saat ya da hiç dinlememişimdir diye sayıyorum kendimi. gün içinde 5-6 saati dolduruyorum tekrar. ama böyle riskli oluyor içim rahat etmiyor diye gece dinlemektan vazgeçtim. hem gece çektiğim eziyete yazık. bi de gündüz yine uğraşıyorum . ne gerek var dedim.

sen istersen bi kaç gün 6 saati geç mesela 8 saat yap. kaçırdığın saatleri yakala

canım bazen bende de oluyor. yatarken açıyorum müziği sabah uyandığımda bakıyorum ki tlf almş başını gitmiş. acaba kaç saat dinledim ? diye sorular oluşuyor kafamda. ne olur ne olmaz diye 1 saat ya da hiç dinlememişimdir diye sayıyorum kendimi. gün içinde 5-6 saati dolduruyorum tekrar. ama böyle riskli oluyor içim rahat etmiyor diye gece dinlemektan vazgeçtim. hem gece çektiğim eziyete yazık. bi de gündüz yine uğraşıyorum . ne gerek var dedim.

sen istersen bi kaç gün 6 saati geç mesela 8 saat yap. kaçırdığın saatleri yakala

Ben gün içinde pek dinleyemiyorum dışarı falan çıkmam gerekiyo mecbur gece dinliyodum ama dediğin gibi problem olabiliyo. 2 günüm kaldı zaten onu da fazladan dinliyim en iyisi :)

arkadaşlar gece sabaha kadar dinleyin bence...gelişmeler çok iyi... bugün acayip bir şişkinlik oldu göğüslerimde bu arada hergün rezene içiyorum akşamları yatmadan önce içinede 5 damla çörek otu yağı damlatıyorum.sizede tavsiye ederim.Benim işimin yoğunluğu nedeniyle gündüzleri hiç bir şey yapamıyorum.geceleri yatmadan önce rezene içip kulaklığımıda takıp yatıyorum.inş.hepimiz güzel sonuçlar alacağız...

arkadaşlar gece sabaha kadar dinleyin bence...gelişmeler çok iyi... bugün acayip bir şişkinlik oldu göğüslerimde bu arada hergün rezene içiyorum akşamları yatmadan önce içinede 5 damla çörek otu yağı damlatıyorum.sizede tavsiye ederim.Benim işimin yoğunluğu nedeniyle gündüzleri hiç bir şey yapamıyorum.geceleri yatmadan önce rezene içip kulaklığımıda takıp yatıyorum.inş.hepimiz güzel sonuçlar alacağız...

Ben de içerden takviye yapmayı düşünüyorum aslında :) Senin kaçıncı günün peki ?

Yeni başlayanlar, hep burdaydım diyenler hepinize merhabaaaa :)
Son yorumlarınızı okudum 6 saati edemeyenler, dinlemekten sıkılanlar var. Hep aynı müzik bi de 6 saat süren dinlemeler kolay değil tabi :) :9:
Ama uyurken dinlerseniz 6 saati çok kolay doldurursunuz ister aynı müzik ister farklı ne farkeder uyurken nasılsa duymıcaz :9:
Ev işi yaparken tv izlerken başka müzik dinlerken de alttan telkini açabilirsiniz ben de ilk başta zorlanıyodum ay yeteeeeeeeeer diyodum ama şu memişlerim hatırına katlanıyodum:9: Şimdilerde iyice alıştım müziğe duymuyorum bile . Yine fena olursanız yazın buraya birbirimizi sürükler dinleriz :34:
Kaçıncı gününüzde olduğunuzu gelişmeleri vs buraya yazarsanız daha çekilir bi hale getiririz bence hem de kimde ne etki yapmış öğrenmiş oluruz o yüzden yazmayı ihmal etmeyin kızlar :34:

Benim ilk 2 hafta içinde dolgunluk oldu sonra puff gitti şuanda dinlerken de ağrı girip duruyo inceden inceden ama ben de senin gibi müjde vermeyi bekliyorum 4 gözle :65:

Selamlar... Nasılsınız bakalım? Ben ne zamandır giremiyodum hemen giriyim yazıyım gelişmelerimi dedim. Ama tabi bunlara gelişme denirse :75:
Benim ilk21m iki gün sonra bitiyor. Cıvıma olcak diyolar ama bilmiyorum zaten cıvık cıvık değil mi yahu:9:
Bana büyüdüler gibi geliyo en azından sağ göğsüm sola yetişti gibi. Bi de bu arada ağrılarım başladı gün içinde oluyo. Dinlerken zaten hemen bi ağrı giriyo ama inşallah psikolojik değildir.:9:
BlackStars senden alıntı yaptım çünkü biz aynı gidiyoduk :29:
Bi de dün ablam moralimi bozdu aaa sende de hiç yokmuş diye, hırs yaptım resmen, beyin gücümle büyütmeyi düşünüyorum şimdi:62:
Hem düşündüm onun genetiğinde varsa belki bende de vardır. Çünkü o ergenlikte çok kiloluydu ben çok zayıftım. Şimdi ben normal oldum o zayıf ama göğüsler aynı kaldı tabi onda. Bende de küçük kaldı:9:
Şimdi kilo mu alsam bilemiyorum hep popoya gidiyo çünkü:52:

Back