hadi ya bu kötü haber işte. o zaman benim c dediğim d miymiş.. tühhh
pembe boyundan bağlı di mii ben de bayıldım ona ama c daha uygun sanki bana, hani ikisinin arası olsa c+ gibi, o olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya bu kötü haber işte. o zaman benim c dediğim d miymiş.. tühhh
hemen indirip deniyeceğimm çok merak ettim:))
artık patlama olmuyo çünkü sulu değil jel kıvamında çok gelişmeler oldu estetiktete artık kafayı yemek üzere olduğum için araştırmaktan biliyorum maleseeefff.. fotolarda çok kötü ne onlar öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz biri kaldırsın onlarııııı canımız yanıyorrr :84:
pembe boyundan bağlı di mii ben de bayıldım ona ama c daha uygun sanki bana, hani ikisinin arası olsa c+ gibi, o olur
kızlar o fotolarda kayma olduğunu anladınız di mi aa en alttaki, en üstteki a'dan başlıyor b,c,d,e,e+ diye gidiyor
kırmızı olan ne oluyo sımdı ben ondan azcık daha buyuk ıstıyorum pembe bence fazla buyuk ben 80 d ıstıyorum
kırmızı olan ne oluyo sımdı ben ondan azcık daha buyuk ıstıyorum pembe bence fazla buyuk ben 80 d ıstıyorum
valla ben de aslında bu ölçülerden pek anlamıyorum. bunlar hep 75in bedenlerimi 75a 75b 75 c falan diye mi. yoksa değişiyormu. kafam karışık