• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yoksa ben mi yanlış görüyorum en altta hiç yok gibi minicik var di mi, zaten o aa belli, en üstteki aa olamayacak kadar büyük b görünen de b olamayacak kadar büyük zaten en alttakini görene kadar şaşırdım b bu kadar büyük olur mu diye

artık patlama olmuyo çünkü sulu değil jel kıvamında çok gelişmeler oldu estetiktete artık kafayı yemek üzere olduğum için araştırmaktan biliyorum maleseeefff.. fotolarda çok kötü ne onlar öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz biri kaldırsın onlarııııı canımız yanıyorrr :84:

di mi bi zde ulaşamdığımız için mundar diyoruz:9::9:

pembe boyundan bağlı di mii ben de bayıldım ona ama c daha uygun sanki bana, hani ikisinin arası olsa c+ gibi, o olur :21:

o pembe olan zaten rüya gibi olduğu için onu hiç düşünemem. onun üstündeki kırmızılı c bile harika bana göre

normalde c'yi hayal etmek bile insanın içini gıcıklandırırken bi altta d'yi görünce yaa şimdi bu da var yani, neden olmasın diyo insan :52:

kırmızı olan ne oluyo sımdı ben ondan azcık daha buyuk ıstıyorum pembe bence fazla buyuk ben 80 d ıstıyorum

kızlar bence c harika yaa :69: ama e+ çok iğrenç. bir arkadaşımız sormuştu ya acaba beyinimiz telkini kodlarda büyümeye devam eder mi diye.e+ için allah korusun diyorum :52: :52: :52:

son ihtimal silikon düşünen arkadaşlar . şimdi araştırdım . bi silikon yaptırdığın zaman sürekli o kalmıyormuş tabii ki. değiştirmek gerekiyormuş. o kadar para biriktirip silikon taktıracaksın. sonra değiştirmek için tekrar para biriktireceksin. devamlı böyle. değişitrmek için paran yoksa. göğüsler eskisinden daha kötü durumda deforme olmuş olacak. :43:
belki bilenlerniz vardır ama ben yeni öğrendm paylaşmak istedim ..boşverin silikonu derim saygılarrrrrrr:42:

Son düzenleme:
kırmızı olan ne oluyo sımdı ben ondan azcık daha buyuk ıstıyorum pembe bence fazla buyuk ben 80 d ıstıyorum

valla ben de aslında bu ölçülerden pek anlamıyorum. bunlar hep 75in bedenlerimi 75a 75b 75 c falan diye mi. yoksa değişiyormu. kafam karışık

Sanırım oldu şimdi :) Teşekkürler canım :71:
Yalnız kızlar ben cupu anladımda şimdi tam olarak hangi ölçüyü istediğimi anlamadım. Kırmızıdan biraz daha büyük istiyorum pembe büyük bana. Bedeni noluyo tam olarak hangi harf :))

Back