Selamlar... Nasılsınız bakalım? Ben ne zamandır giremiyodum hemen giriyim yazıyım gelişmelerimi dedim. Ama tabi bunlara gelişme denirse
Benim ilk21m iki gün sonra bitiyor. Cıvıma olcak diyolar ama bilmiyorum zaten cıvık cıvık değil mi yahu
Bana büyüdüler gibi geliyo en azından sağ göğsüm sola yetişti gibi. Bi de bu arada ağrılarım başladı gün içinde oluyo. Dinlerken zaten hemen bi ağrı giriyo ama inşallah psikolojik değildir.
BlackStars senden alıntı yaptım çünkü biz aynı gidiyoduk
Bi de dün ablam moralimi bozdu aaa sende de hiç yokmuş diye, hırs yaptım resmen, beyin gücümle büyütmeyi düşünüyorum şimdi
Hem düşündüm onun genetiğinde varsa belki bende de vardır. Çünkü o ergenlikte çok kiloluydu ben çok zayıftım. Şimdi ben normal oldum o zayıf ama göğüsler aynı kaldı tabi onda. Bende de küçük kaldı
Şimdi kilo mu alsam bilemiyorum hep popoya gidiyo çünkü
8 yaşındaki kız kardeşimin göğüsleri çıkmaya başladıartık onunkiler bile beni geçer
Kızlar inanın daha önce göğüslerimi hiç böyle görmemiştimZaten telkinin dolgunluğu var , regl dönemimde yakın, o yüzden sanki bi "koca memelik" patlaması yaşıyorum.
Sabahları sanki daha büyük oluyor. Hani uyurken insanın vücut organları şişer ya sanırım o yüzden daha bi şişmiş oluyor. Sabahları daha bir hoşuma gidiyor o yüzden..
Böyle anlattım diye göğüslerim 85 beden oldu diye düşünmeyin. Göğüslerim hala küçük göğüs kategorisinde tabii ki. malum öyle birden mucize olmuyor. Ama asla eskisi gibi değil.çok şükür inşallah hayırlı uğurlu olu r hepimiz için
Bu arada bende ek olarak "5 tibet hareketi"ni uyguluyorum. Bide göğüsleri dik tutan bi şınav hareketi var akşamları onları yapıyorum. yaptıktan sonra ağrılarım artıyor sanki etkisi oluyor gibi. Neyse gelişmeler oldukça yazıyorum.Şimdilik durum çok güzel
Ayyyyyy hadi gözün aydınnnnn canımmmm :124: Tabiiki mucize olmaz hemen ama gelişmeleri bi kere gördün mü artık gerisi gelirrrrrrr
Ya benim de biraz umudum kırıldı dolgunluk gelmedi diye ama inşallah dolgunluk olur yine :/
kızlar birşey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim.
benim kaburga kemiklerimde ağrımaya başladı. acaba bu göğrsüm büyüdüğü için olabilir mi ?
sizdede oldu mu ?
kızlar birşey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim.
benim kaburga kemiklerimde ağrımaya başladı. acaba bu göğrsüm büyüdüğü için olabilir mi ?
sizdede oldu mu ?
evet bende oldu cnm genısleme oluyo sanırım telkınde de oldu daha oncesınde de buyutmek ıcın yaptıgım masaj vb seylerı yaparkende olmusdu cok kotu bı agrı
Benim de ağrı oluyo canım. Baya giriyo birden.
Bi de 2 gündür kulağım çınlıyo benim alakası yoktur diyodum da birden burda yazıldığını anımsadım çok önceki sayfalarda yanlış hatırlamıyosam :44:
ay iyi bari.
evet çok fena bir ağrı kaburgalarımdaki.
resmen genişliyolar gibi.
büyüyorlar demek
kızlar bi süredir aklıma bir şey geliyor.
Bugün de kimse bir şey yazmamış topiğimiz garip kalmasın diye yazmak istedim
hani telkinle göğüslerimizi büyütüyoruz beyin gücümüzle.inancımızla.
ergenlik dönemindeki gibi bir aşama kaydediyoruz. buraya kadar herşey yolunda...
beynimiz bu düşünceyi artık kodlayacak ve bilinç altımıza yerleşecek. peki bilinç altımızdan bu inanç ne zaman gider.
yoksa devamlı olarak yağlar göğüslerimize mi gider.
kızlar bi süredir aklıma bir şey geliyor.
Bugün de kimse bir şey yazmamış topiğimiz garip kalmasın diye yazmak istedim
hani telkinle göğüslerimizi büyütüyoruz beyin gücümüzle.inancımızla.
ergenlik dönemindeki gibi bir aşama kaydediyoruz. buraya kadar herşey yolunda...
beynimiz bu düşünceyi artık kodlayacak ve bilinç altımıza yerleşecek. peki bilinç altımızdan bu inanç ne zaman gider.
yoksa devamlı olarak yağlar göğüslerimize mi gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?