Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

8 yaşındaki kız kardeşimin göğüsleri çıkmaya başladı artık onunkiler bile beni geçer

Evet canım ben de seni merak ediyodum napıyo gelişme gördümü diye :13: Canım o bana da oluyo kulaklıkla dinlediğim zaman hemen ağrı giriyo. Arada da dinlemediğim zaman giriyo yine. Cıvımayı bende çözemedim henüz
Ya benim arkadaşım da diyo bana moralim bozuluyo heeeeeepp. Üstümü çıkartıyodum yanında aaaaaaaaa o nee içi bombooooş göğsün var sanıyodum sadece sütyenmiş demezmi Sanki kıyamet koptu öyle bi söyledi ki Arada yine söyler sanki dolgun taş gibi göğüsler oluşturmak elimde de kendim bezelye göğüsü tercih ediyorum. Ben de hırs yaptım o yüzden büyümesi farz oldu artık :95:
Tatlm ben de kilo alsam direk belden aşağıya gidiyo yani bu yıl 8 kilo aldım ben bi gramı memişime gitmedi.

Kızlar inanın daha önce göğüslerimi hiç böyle görmemiştim Zaten telkinin dolgunluğu var , regl dönemimde yakın, o yüzden sanki bi "koca memelik" patlaması yaşıyorum.
Sabahları sanki daha büyük oluyor. Hani uyurken insanın vücut organları şişer ya sanırım o yüzden daha bi şişmiş oluyor. Sabahları daha bir hoşuma gidiyor o yüzden..
Böyle anlattım diye göğüslerim 85 beden oldu diye düşünmeyin. Göğüslerim hala küçük göğüs kategorisinde tabii ki. malum öyle birden mucize olmuyor. Ama asla eskisi gibi değil.çok şükür inşallah hayırlı uğurlu olu r hepimiz için
Bu arada bende ek olarak "5 tibet hareketi"ni uyguluyorum. Bide göğüsleri dik tutan bi şınav hareketi var akşamları onları yapıyorum. yaptıktan sonra ağrılarım artıyor sanki etkisi oluyor gibi. Neyse gelişmeler oldukça yazıyorum.Şimdilik durum çok güzel

Son düzenleme:

Ayyyyyy hadi gözün aydınnnnn canımmmm :124: Tabiiki mucize olmaz hemen ama gelişmeleri bi kere gördün mü artık gerisi gelirrrrrrr
Ya benim de biraz umudum kırıldı dolgunluk gelmedi diye ama inşallah dolgunluk olur yine :/

kırılmasın cnm umudun.
İNAN benim ilk 21 bitene kadar hiç bi etki olmadı, ağrım bile yoktu
HATTA burdaki arkadaşlar ağrılarından bahsederken bana hayal gibi geliyordu.
ONUN üzerine bir de göğüslerim iyice yumuşadı
ama nedense umudumu kaybetmedim. ve ilk 21 bittikten sonra ağrılarım birden geldi peşine de dolgunluk geldi
Sanırım sabır ve inanç çok önemli.OLacak inşallah. önemli olan hayırlı olması Allah'ın izniyle
senin de güzel haberlerin gelecektir yaknda inşallah cnm

kızlar birşey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim.
benim kaburga kemiklerimde ağrımaya başladı. acaba bu göğrsüm büyüdüğü için olabilir mi ?
sizdede oldu mu ?

yok cnm ücretli değil indir sen!

bu arada benim kaburgalarımda falan herangi bişi olmamştı

benim kaburga kemiklerimde ağrımaya başladı. acaba bu göğrsüm büyüdüğü için olabilir mi ?
sizdede oldu mu ?

evet bende oldu cnm genısleme oluyo sanırım telkınde de oldu daha oncesınde de buyutmek ıcın yaptıgım masaj vb seylerı yaparkende olmusdu cok kotu bı agrı

sizdede oldu mu ?

Benim de ağrı oluyo canım. Baya giriyo birden.
Bi de 2 gündür kulağım çınlıyo benim alakası yoktur diyodum da birden burda yazıldığını anımsadım çok önceki sayfalarda yanlış hatırlamıyosam :44:

evet bende oldu cnm genısleme oluyo sanırım telkınde de oldu daha oncesınde de buyutmek ıcın yaptıgım masaj vb seylerı yaparkende olmusdu cok kotu bı agrı

ay iyi bari.
evet çok fena bir ağrı kaburgalarımdaki.
resmen genişliyolar gibi.
büyüyorlar demek

benimde çınlıyor canım.
sanırım müziği çok dinlediğimiz için.

kızlar benim sırtım felaket ağrıyor.özellikle iki gündür ağrılar şiddetlendi.sonucunu sizler kadar bende merak ediyorum.bu kadar ağrılara katlanmamız umarım değer.bu arada bende cıvıma hiç olmadı sebebi sanırım takviye olarak kullandığım krem olabilir...

kızlar bi süredir aklıma bir şey geliyor.
Bugün de kimse bir şey yazmamış topiğimiz garip kalmasın diye yazmak istedim
hani telkinle göğüslerimizi büyütüyoruz beyin gücümüzle.inancımızla.
ergenlik dönemindeki gibi bir aşama kaydediyoruz. buraya kadar herşey yolunda...
beynimiz bu düşünceyi artık kodlayacak ve bilinç altımıza yerleşecek. peki bilinç altımızdan bu inanç ne zaman gider.
yoksa devamlı olarak yağlar göğüslerimize mi gider.

Devamlı gittiğini düşünsene balon gibi olurlar kız

güzel düşünmüssün ama bir büyüsün önce istediğimiz boyuta gelince onunda bi çözümü bulunur elbet yerlerinde sabit kalsınlar telkini buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…