• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben hayıttan biraz sonuç aldım ikisini birden denesek sanırım daha ii olur gibime geliyor bide bir bitki araştırıyorum puararia mirifica adında bu konuda mucize olduğu söyleniyo taylantta yetişiyo onuda getirtmeyiş düşünüyorum...

Evet o bitkiyi ben de araştırdım ama bulamam sanırım onu. Hayıt düşünüyorum bende=)

sonuç alan çok kişi var ebnde sonuç aldım ama malesefki istediğim ölçüde diil ama bu kadarıda yoktu önceden bu da bir gerçek yani

Demekki seninki inatçı canım ama gelişme aldığına göre umutsuz vaka değilsin :)

-Şu göğüs cup örnekleri için teşekkürler canım bende C den biraz daha az olsun istiyorum. ama tam C bana çok olur taşıyamam onları :9:

Evet o bitkiyi ben de araştırdım ama bulamam sanırım onu. Hayıt düşünüyorum bende=)

-Şu göğüs cup örnekleri için teşekkürler canım bende C den biraz daha az olsun istiyorum. ama tam C bana çok olur taşıyamam onları :9:

burda bende bulamadım almanyada kardeşim var erkek kardeşim :D araştırdı buldu sanırım ekim gibi gelecek...tabi hep kapsül bende biraz kapsülden tırsıyorum ama kullanıcam ve sonuçları paylaşıcam...

[/QUOTE]

olmuşken en ideali olsun istiyorumm ama tabiki fizik yapısı önemli benim omuzlarım geniş D yi bile taşırım:D

Şey nez12yimi diyosun acaba o ismine özel bi telkin daha dinlemiş bu telkinle birlikte karışık dinliyomuş. büyüdükten gelişme aldıktan sonra da sadece bu telkini dinlemiş :44:

yok tatlım isme özel telkin dinleyen benim, karışık dinlemiştim sonra bunu tek dinlemeye başladım şimdi 2. 21deyim. nez12 önce japonların göğüs büyüten melodisini dinlemişti 3 cm büyüme elde etmişti ama o sönmüştü, o bu telkine başlayınca başka bişey dinlemedi 3 21 tamamladı

Bu ürün ile meme 1 ile 3 kadeh büyüklügüne büyüme! Onlar, tam sıkı ve meme ve glandüler doku uyarılmasıyla iyi biçimlidir. Ayrıca, cilt ve saç güzelleştirmek ve bu kapsül kollajen ile vücut sağlar.
Pueraria Mirifica sağlık ve güzellik şu olumlu etkileri fito, zengin:
. Sıkılaştırıcı ve meme büyütme
. Cilt gençleştirme ve anti-aging etkisi
. Cilt sıkılaştırıcı görebilir
. Tüm vücut için enerji
. Döngüsünün uyarılması
. Adet ağrı azaltılması
. Sağlıklı görünümlü saç
Pueraria da fito de bir bütün olarak yarar, böylece tüm vücudu etkiler ve sadece birkaç vücut parçaları. Fitoöstrojenler endokrin sistemi vücudun kendi östrojen hormonu gibi benzer bir etkiye sahiptir, bu nedenle bu kapsül birkaç hafta içinde görülebilir bu şaşırtıcı etkisi vardır.
Fitoöstrojenler
Pueraria Mirifica ve fito vücutta doğal olarak oluşan çeşitli moleküller üzerinde "biyo-özdeş" östrojen vardır. Bu kimyasal yapılarına vücutta östrojen gibi aynı işlevi yerine getirmek için yeterli aynı olması demektir. Dioxymiroestrol miroestrol ve sağlığınız için bu ürünü çok iyi yapan Pueraria tesisi, aktif maddeler
Her kadın farklı bir östrojen seviyesi vardır ve bazıları için bu, menopoz döneminde kadınlarda örneğin normalden daha düşüktür. Vücutta çok az östrojen gibi kırışıklıkları gibi yaşlanma saçları ağaran ve meme sarkma yol açar.
Pueraria Mirifica ve fito burada yardımcı olabilir. Onlar sadece daha önce yaşlanma belirtilerini önlemek, ancak daha da kaybolabilir. Bu Pueraria gibi tamamen doğal ilaç bu kadar benzersiz kılan.
Bizim kapsül Pueraria Mirifica ovmak% 100 yapılmıştır.
Dozaj: yatmadan maksimum etki için en az dört aylık bir süre içinde elde etmek için önceki akşam kahvaltıdan sonra bir kapsül ve bir kapsül alınız. Biz göğüs büyütme sprey ile birlikte kapsül kullanmanızı öneririz.
DİKKAT: Eğer 18 ve altında / veya zaman bizim kapsül olarak alın hamile, emziren, ya da böyle yumurtalık, rahim ve / veya meme gibi bir kadın vücudunda tümör tanısı olsaydı!

burda bende bulamadım almanyada kardeşim var erkek kardeşim :D araştırdı buldu sanırım ekim gibi gelecek...tabi hep kapsül bende biraz kapsülden tırsıyorum ama kullanıcam ve sonuçları paylaşıcam...

He anladım benim kullanmam imkansız ozaman bende hayıt kullanırsam sonuçlarını yazarım :)

olmuşken en ideali olsun istiyorumm ama tabiki fizik yapısı önemli benim omuzlarım geniş D yi bile taşırım:D

Tabi dinledikçe istediğin boyutta olur inşallah şöyle bi elimizden avucumuzdan taşsın :1:

yok tatlım isme özel telkin dinleyen benim, karışık dinlemiştim sonra bunu tek dinlemeye başladım şimdi 2. 21deyim. nez12 önce japonların göğüs büyüten melodisini dinlemişti 3 cm büyüme elde etmişti ama o sönmüştü, o bu telkine başlayınca başka bişey dinlemedi 3 21 tamamladı

Hay Allah karıştırmışım yahu aferdersin :)) :17: Peki en çok gelişme o özel telkindemi oluyo acaba :26:

sanırım hayıtta aynı görevi görüyor oda kadınlık hormonunu yükseltiyo ben günde bir kez kullanab
ildim ramazandan yinede biraz fark oldu aslında iki kullanmak lazım bu telkinle birlikte işe yararmı acaba diyorum.. yoksa kapsül kullanmam eğer işe yararsa daha sağlıklı olur bence..

Hay Allah karıştırmışım yahu aferdersin :)) :17: Peki en çok gelişme o özel telkindemi oluyo acaba :26:[/QUOTE]

hayır canım yaa :50: ben ondan pek etki görmediğim için bu telkini dinlemeye başladım, asıl etkiyi bundan görüyorum :51:

ay c ye ulaşırsan sen bana gönder ben taşırım onlarııııııı oyyyyy gözüm gibi bakarım

kızlar o fotolarda kayma olduğunu anladınız di mi aa en alttaki, en üstteki a'dan başlıyor b,c,d,e,e+ diye gidiyor

peki silikonda kalıcı oluyormu acaba? bi de birisi patlasa sonra mecbur tekrar yaptırmak lazım . biri büyük biri küçük olmaz. o anda da paramız olmaz sa kalırız öylr küçüklü büyüklü

online forumda sureklı bu sayfanın adı gecıyor gögsu küçük ne cok kişi varmıs benımkıde kocaman ımkan olsada yarısını size versem:/

sanırım hayıtta aynı görevi görüyor oda kadınlık hormonunu yükseltiyo ben günde bir kez kullanab
ildim ramazandan yinede biraz fark oldu aslında iki kullanmak lazım bu telkinle birlikte işe yararmı acaba diyorum.. yoksa kapsül kullanmam eğer işe yararsa daha sağlıklı olur bence..

Sana kalmış imkanın var nasılsa :)

hayır canım yaa :50: ben ondan pek etki görmediğim için bu telkini dinlemeye başladım, asıl etkiyi bundan görüyorum :51:

Olsun önemi yok ozaman canım özel yada değil etikisi olsun da:)) dinlemeye devammmmm ozamaaaann :124:

ay c ye ulaşırsan sen bana gönder ben taşırım onlarııııııı oyyyyy gözüm gibi bakarım

Hahaha :)) fazla mal göz çıkarmaz tabi büyüsünlerde gönderirim ablası :9:

artık patlama olmuyo çünkü sulu değil jel kıvamında çok gelişmeler oldu estetiktete artık kafayı yemek üzere olduğum için araştırmaktan biliyorum maleseeefff.. fotolarda çok kötü ne onlar öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz biri kaldırsın onlarııııı canımız yanıyorrr :84:

Sana kalmış imkanın var nasılsa :)

Olsun önemi yok ozaman canım özel yada değil etikisi olsun da:)) dinlemeye devammmmm ozamaaaann :124:

Hahaha :)) fazla mal göz çıkarmaz tabi büyüsünlerde gönderirim ablası :9:

keşke işe yarasa kızlar sizede yaparım bi güzellik isteyen olursa yeterki işe yarasın iiinşalllahhh

Back