ben hayıttan biraz sonuç aldım ikisini birden denesek sanırım daha ii olur gibime geliyor bide bir bitki araştırıyorum puararia mirifica adında bu konuda mucize olduğu söyleniyo taylantta yetişiyo onuda getirtmeyiş düşünüyorum...
sonuç alan çok kişi var ebnde sonuç aldım ama malesefki istediğim ölçüde diil ama bu kadarıda yoktu önceden bu da bir gerçek yani
Evet o bitkiyi ben de araştırdım ama bulamam sanırım onu. Hayıt düşünüyorum bende=)
Demekki seninki inatçı canım ama gelişme aldığına göre umutsuz vaka değilsin :)
-Şu göğüs cup örnekleri için teşekkürler canım bende C den biraz daha az olsun istiyorum. ama tam C bana çok olur taşıyamam onları
Şey nez12yimi diyosun acaba o ismine özel bi telkin daha dinlemiş bu telkinle birlikte karışık dinliyomuş. büyüdükten gelişme aldıktan sonra da sadece bu telkini dinlemiş :44:
burda bende bulamadım almanyada kardeşim var erkek kardeşimaraştırdı buldu sanırım ekim gibi gelecek...tabi hep kapsül bende biraz kapsülden tırsıyorum ama kullanıcam ve sonuçları paylaşıcam...
olmuşken en ideali olsun istiyorumm ama tabiki fizik yapısı önemli benim omuzlarım geniş D yi bile taşırım
yok tatlım isme özel telkin dinleyen benim, karışık dinlemiştim sonra bunu tek dinlemeye başladım şimdi 2. 21deyim. nez12 önce japonların göğüs büyüten melodisini dinlemişti 3 cm büyüme elde etmişti ama o sönmüştü, o bu telkine başlayınca başka bişey dinlemedi 3 21 tamamladı
göğüs cuplarını resimli olarak paylaşmak istedimm
AA Eki Görüntüle 252781
B Eki Görüntüle 252784
C Eki Görüntüle 252783
D Eki Görüntüle 252786
E Eki Görüntüle 252787
E+ Eki Görüntüle 252788
benim istediğim C CUP
bir yenilik daha var estetik düşünenlere artık sadece göğüs kısmını uyuşturarak amelişyatlar başlamış buda güzel bir haber bence...
Evet o bitkiyi ben de araştırdım ama bulamam sanırım onu. Hayıt düşünüyorum bende=)
Demekki seninki inatçı canım ama gelişme aldığına göre umutsuz vaka değilsin :)
-Şu göğüs cup örnekleri için teşekkürler canım bende C den biraz daha az olsun istiyorum. ama tam C bana çok olur taşıyamam onları
estetik ameliyatı olmak sorun değil ki anacım fiyatından haber ver
sanırım hayıtta aynı görevi görüyor oda kadınlık hormonunu yükseltiyo ben günde bir kez kullanab
ildim ramazandan yinede biraz fark oldu aslında iki kullanmak lazım bu telkinle birlikte işe yararmı acaba diyorum.. yoksa kapsül kullanmam eğer işe yararsa daha sağlıklı olur bence..
hayır canım yaaben ondan pek etki görmediğim için bu telkini dinlemeye başladım, asıl etkiyi bundan görüyorum
ay c ye ulaşırsan sen bana gönder ben taşırım onlarııııııı oyyyyy gözüm gibi bakarım
kızlar o fotolarda kayma olduğunu anladınız di mi aa en alttaki, en üstteki a'dan başlıyor b,c,d,e,e+ diye gidiyor
Sana kalmış imkanın var nasılsa :)
Olsun önemi yok ozaman canım özel yada değil etikisi olsun da:)) dinlemeye devammmmm ozamaaaann :124:
Hahaha :)) fazla mal göz çıkarmaz tabi büyüsünlerde gönderirim ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?