• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Arkadaşlar şimdi size son gelişmeleri aktarmaktan büyüüük bir mutluluk duyuyorum!:61::61:
1 hafta önce göğüslerimde cıvıma gibi yumuşaklık olmuştu.Tabii ki bu cıvımanın "yeni dolgunluk" habercisi olduğunu biliyorduk.O yüzden moralimi bozmamıştım. Şimdi de yeni dolgunluk ve sertlik geldi.Hani bu göğsün içinde kaygan bi tabaka var ya , tutmak isteyince elden kaçıyor , işte o tabaka da sertleşti.Sanırım yağlar birikiyor:61::61:
Ve sanırım başarıyoruzz:65::65:me
("göğüslerde cıvıma oluyormuş cesaret edemiyorum" diyenler için:34:)

Oooo canım senin adına çok sevindimmm darısı başımıza :)
Yalnız şu cıvıma olayını anlamıyorum ya bende olmuyo yada farkedemiyorum şu cıvıklığı =)
Bu arada ben de son durumu söyliyim 19. günüme giriyorum kızlar. Göğüslerimde arada ağrı oluyo arada hassaslaşıyo özellikle dikkatimi vererek dinlediğimde. Ama dolgunluk yok yani gitti daha da gelemedi :) Bu günlerde olanlar ya da bu günleri geçirenlerde ne gibi gelişmeler olduğunu yazarlarsa sevinirim =)

ben yaklaşık bir yıldır araştırıyorum piyasadaki tüm ürünlerin yan etkileri oluyor.açıkçası bu konularda iyice araştırma yapmadan bi ürün kullanmayı doğru bulmuyorum.eczacı bir arkadaşım bizzat kendisinin de kullandığı (bana en canlı örnek kendisi olmuştur ve şuan kullanmayı bıraktı.)şuan piyasada bulunan fakat pahalı bir ürün önerdi.kullanmaya başladığım andan itibaren pek etkisi yoktu yaklaşık 10 gün sonra etkisini görmeye başladım ama çok pahalı bir ürün olduğu için sürekli kullanmayı düşünmüyorum.telkin bence krem kullanmama gerek kalmadan amacıma ulaşmamı sağlayacak gibi görünüyor.telkinde diğer arkadaşlarda görülen tüm etkiler yani ağrıları bende hissediyorum.fakat bunların uzun süreceğine inanmıyorum. geceleri kulaklıkla uyurken dinliyorum bence daha etkili.

Kac saat dinliyorsun canim?

Oooo canım senin adına çok sevindimmm darısı başımıza :)
Yalnız şu cıvıma olayını anlamıyorum ya bende olmuyo yada farkedemiyorum şu cıvıklığı =)
Bu arada ben de son durumu söyliyim 19. günüme giriyorum kızlar. Göğüslerimde arada ağrı oluyo arada hassaslaşıyo özellikle dikkatimi vererek dinlediğimde. Ama dolgunluk yok yani gitti daha da gelemedi :) Bu günlerde olanlar ya da bu günleri geçirenlerde ne gibi gelişmeler olduğunu yazarlarsa sevinirim =)

cnm inşallah darısı sizin de başınıza. ben de senin geçtiğin o yoldan geçtığım için cvp vermek isterim.benim ilk 21 bitene kadar pek bi gelişme hatta ağrı bile yoktu, göğüslerim aynı duruyordu..
. 1 haftalık arada ne olduysa oldu. ağrılar şiddetlendi, ağrılar şiddetlendikten sonra yumuşama oldu, 1hafta sonra da dolgunluk geldi.sert sert oldular.koltuk altından gelen ağrılarım hala devam ediyor.. sen de ara verdiğinde daha çok etkili olur eminim. seninde zaten ara vermene pek birşey kalmamış. hadi hayırlısı

2.21'deydim ama bazı sebeplerden dolayı aksadı ve bugun yenıden başladım.Bazen aksatıp dinlesemde etkilerini gördüm göğüslerim eskisi kadar küçük değil :34: bugünden sonra hiç aksatmıycam haydi bismillah :64:

cnm inşallah darısı sizin de başınıza. ben de senin geçtiğin o yoldan geçtığım için cvp vermek isterim.benim ilk 21 bitene kadar pek bi gelişme hatta ağrı bile yoktu, göğüslerim aynı duruyordu..
. 1 haftalık arada ne olduysa oldu. ağrılar şiddetlendi, ağrılar şiddetlendikten sonra yumuşama oldu, 1hafta sonra da dolgunluk geldi.sert sert oldular.koltuk altından gelen ağrılarım hala devam ediyor.. sen de ara verdiğinde daha çok etkili olur eminim. seninde zaten ara vermene pek birşey kalmamış. hadi hayırlısı

Canım benimde yumuşaklık gitti yani daha sert gelmeye başladı :61: dolgunluk olarak sanki hafif bişey var ama alttan mı geliyor benim dolgunluk anlamadım :44: :23:

9 gün dinlemişken telefonum bozulduğu ve iş yerim müsaid olmadığı için bırakmıştım

teli yaptırdım bu seferde bayram tatilinde memlekete gittik büyüklerin yanında kulaklıkla olmuyodu geceleride tüm kuzenler sohbet muhabbet....

bugün tekrar başlayacağım ama ilginçtir ki bölük pörcük dinlesemde olsada göğüslerim inmedi

9 gün dinledim 5 gün ara werdim tekrar bir hafta dinlemiştim 8 gündür dinleyemedim ama inmedi göğüslerim

arkadaşlar merhaba ben telkin dosyasını indirdim size sormak istiyorum bu dosya breast mp3 olarak indi bu değilmi yanlış değil değilmi böyle türk filimlerinde çalan fon müziği eşlinde birşey değilmi umarım yanlış yapmamışımdır.

arkadaşlar merhaba ben telkin dosyasını indirdim size sormak istiyorum bu dosya breast mp3 olarak indi bu değilmi yanlış değil değilmi böyle türk filimlerinde çalan fon müziği eşlinde birşey değilmi umarım yanlış yapmamışımdır.

Evet canım doğru dosya breast mp3 :34: Sanada hayırlı olsun bakalımm :1:

teşekürler de nasıl 6 sat dinleyeceğim bilemiyorum işyerinde dibnlesem sürekli telefone bakıyorum evde yatarken dinlesem bebeğim sesini duyamam diye korkuyorum dinlerken. nasıl olacak hiç bilmiyorum 6 saatten az olunca olmuyormuymuş be

teşekürler de nasıl 6 sat dinleyeceğim bilemiyorum işyerinde dibnlesem sürekli telefone bakıyorum evde yatarken dinlesem bebeğim sesini duyamam diye korkuyorum dinlerken. nasıl olacak hiç bilmiyorum 6 saatten az olunca olmuyormuymuş be

Yolda gidip gelirken,evde felan da kulaklığın tekini takıp dinleyebilirsin yani o zaman bir sorun olmaz bence...

Kız başka şarkı aç bir yandan onu dinle yani o zaman fazla sıkmaz :34: isyan etme :61: ne kadardır dinliyorsun?

bugün 13 gün oldu sanki ağrıma var ama işte aynı şarkıyı dinlemekten fenalık geliyo bi büyüse:51:bende bitane zilli kız var 4 yaşında o engel oluyo birazda canım yanında dinlememeye gayret ediyorum zor oluyo

uyurken dinle csanım en iyisi

Yeni başlayanlar, hep burdaydım diyenler hepinize merhabaaaa :)
Son yorumlarınızı okudum 6 saati edemeyenler, dinlemekten sıkılanlar var. Hep aynı müzik bi de 6 saat süren dinlemeler kolay değil tabi :) :9:
Ama uyurken dinlerseniz 6 saati çok kolay doldurursunuz ister aynı müzik ister farklı ne farkeder uyurken nasılsa duymıcaz :9:
Ev işi yaparken tv izlerken başka müzik dinlerken de alttan telkini açabilirsiniz ben de ilk başta zorlanıyodum ay yeteeeeeeeeer diyodum ama şu memişlerim hatırına katlanıyodum:9: Şimdilerde iyice alıştım müziğe duymuyorum bile . Yine fena olursanız yazın buraya birbirimizi sürükler dinleriz :34:
Kaçıncı gününüzde olduğunuzu gelişmeleri vs buraya yazarsanız daha çekilir bi hale getiririz bence hem de kimde ne etki yapmış öğrenmiş oluruz o yüzden yazmayı ihmal etmeyin kızlar :34:

Benim ilk 2 hafta içinde dolgunluk oldu sonra puff gitti şuanda dinlerken de ağrı girip duruyo inceden inceden ama ben de senin gibi müjde vermeyi bekliyorum 4 gözle :65:

Son düzenleme:
Yeni başlayanlar, hep burdaydım diyenler hepinize merhabaaaa :)
Son yorumlarınızı okudum 6 saati edemeyenler, dinlemekten sıkılanlar var. Hep aynı müzik bi de 6 saat süren dinlemeler kolay değil tabi :) :9:
Ama uyurken dinlerseniz 6 saati çok kolay doldurursunuz ister aynı müzik ister farklı ne farkeder uyurken nasılsa duymıcaz :9:
Ev işi yaparken tv izlerken başka müzik dinlerken de alttan telkini açabilirsiniz ben de ilk başta zorlanıyodum ay yeteeeeeeeeer diyodum ama şu memişlerim hatırına katlanıyodum:9: Şimdilerde iyice alıştım müziğe duymuyorum bile . Yine fena olursanız yazın buraya birbirimizi sürükler dinleriz :34:
Kaçıncı gününüzde olduğunuzu gelişmeleri vs buraya yazarsanız daha çekilir bi hale getiririz bence hem de kimde ne etki yapmış öğrenmiş oluruz o yüzden yazmayı ihmal etmeyin kızlar :34:

Benim ilk 2 hafta içinde dolgunluk oldu sonra puff gitti şuanda dinlerken de ağrı girip duruyo inceden inceden ama ben de senin gibi müjde vermeyi bekliyorum 4 gözle :65:

merak etme cnm sen de en kısa zaman da çok güzel haberler vereceksin inşallah hepimiz için hayırlı olur

Back