Arkadaslar ben indiremedim telkinli dosyayi...baska türlü nasil olu???
kendim kendi sesimle kayda alsamda olur mu?
12. gun.. başta baya doldu.. şimdi cıvıma var sanırım söndü hepbende bu durumda arkadaşlar..
12. gun.. başta baya doldu.. şimdi cıvıma var sanırım söndü hepbende bu durumda arkadaşlar..
Moralini bozma etkilerini erken görmeye başlamışsın sende canımdinlemeye devammm
Şu cıvıma olayı nasıl oluyo canım ya normaldede yumuşak zaten :44:
ya şöyle oldu bende tatlımm.. baya bi yağlanma olmuştu toparlanmıştı falan.. sonra sönükleşti.. sönunce de o dolgunluk gelmiyor elebende bu şekilde yanii canım..
He anladım tatlım.. Ama moralini bozma çünkü benim de ilk 2 hafta içinde şişti dolgunluk oldu ama gitti sonra sönükler şuan 20. günüme giricem ve sönükler hala 2mizdede gidişat aynı görünüyo sadece sende değil yani moralini bozma :)
bende sadece fon müzik var...indirdim ilk linkten:26:
sadece müzik zaten canım ama altında telkin var bizim duyamadığımz onu bilinçaltı algılıyo.
bak bunu bilmiyordum canim,,,yani diyorsun dinle o fon müzigini o kadar......veeee bekle büyümesini Insallah.
alti saat toplam günde degil mi?
peki dinlerken birseye dikkat etmelimiyiz?
6 - 8 saat ideal canım. Rahat olması açısından uyurken dinleyebilirsin daha kolay süreyi doldurursun sesini duy yeter. 21 gün boyunca dinlemen gerek bunun dışında bişey yok :)
Sagol canim.
ben cep telefonuna yüklemeye calisacagim simdi....
AmiiiinnBu arada bişey sorcam ben geçen yine müziği açıp yattım. Sabah baktım ki pikemin altında o şekilde ses duyulmuyo yani nerdeyse. 1 gün daha katmalımıyım :44:
canım bazen bende de oluyor. yatarken açıyorum müziği sabah uyandığımda bakıyorum ki tlf almş başını gitmiş. acaba kaç saat dinledim ? diye sorular oluşuyor kafamda. ne olur ne olmaz diye 1 saat ya da hiç dinlememişimdir diye sayıyorum kendimi. gün içinde 5-6 saati dolduruyorum tekrar. ama böyle riskli oluyor içim rahat etmiyor diye gece dinlemektan vazgeçtim. hem gece çektiğim eziyete yazık. bi de gündüz yine uğraşıyorum . ne gerek var dedim.
sen istersen bi kaç gün 6 saati geç mesela 8 saat yap. kaçırdığın saatleri yakala
arkadaşlar gece sabaha kadar dinleyin bence...gelişmeler çok iyi... bugün acayip bir şişkinlik oldu göğüslerimde bu arada hergün rezene içiyorum akşamları yatmadan önce içinede 5 damla çörek otu yağı damlatıyorum.sizede tavsiye ederim.Benim işimin yoğunluğu nedeniyle gündüzleri hiç bir şey yapamıyorum.geceleri yatmadan önce rezene içip kulaklığımıda takıp yatıyorum.inş.hepimiz güzel sonuçlar alacağız...
Yeni başlayanlar, hep burdaydım diyenler hepinize merhabaaaa :)
Son yorumlarınızı okudum 6 saati edemeyenler, dinlemekten sıkılanlar var. Hep aynı müzik bi de 6 saat süren dinlemeler kolay değil tabi :)
Ama uyurken dinlerseniz 6 saati çok kolay doldurursunuz ister aynı müzik ister farklı ne farkeder uyurken nasılsa duymıcaz
Ev işi yaparken tv izlerken başka müzik dinlerken de alttan telkini açabilirsiniz ben de ilk başta zorlanıyodum ay yeteeeeeeeeer diyodum ama şu memişlerim hatırına katlanıyodumŞimdilerde iyice alıştım müziğe duymuyorum bile . Yine fena olursanız yazın buraya birbirimizi sürükler dinleriz
Kaçıncı gününüzde olduğunuzu gelişmeleri vs buraya yazarsanız daha çekilir bi hale getiririz bence hem de kimde ne etki yapmış öğrenmiş oluruz o yüzden yazmayı ihmal etmeyin kızlar
Benim ilk 2 hafta içinde dolgunluk oldu sonra puff gitti şuanda dinlerken de ağrı girip duruyo inceden inceden ama ben de senin gibi müjde vermeyi bekliyorum 4 gözle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?