Arkadaşlar şimdi size son gelişmeleri aktarmaktan büyüüük bir mutluluk duyuyorum!
1 hafta önce göğüslerimde cıvıma gibi yumuşaklık olmuştu.Tabii ki bu cıvımanın "yeni dolgunluk" habercisi olduğunu biliyorduk.O yüzden moralimi bozmamıştım. Şimdi de yeni dolgunluk ve sertlik geldi.Hani bu göğsün içinde kaygan bi tabaka var ya , tutmak isteyince elden kaçıyor , işte o tabaka da sertleşti.Sanırım yağlar birikiyor
Ve sanırım başarıyoruzzme
("göğüslerde cıvıma oluyormuş cesaret edemiyorum" diyenler için)
ben yaklaşık bir yıldır araştırıyorum piyasadaki tüm ürünlerin yan etkileri oluyor.açıkçası bu konularda iyice araştırma yapmadan bi ürün kullanmayı doğru bulmuyorum.eczacı bir arkadaşım bizzat kendisinin de kullandığı (bana en canlı örnek kendisi olmuştur ve şuan kullanmayı bıraktı.)şuan piyasada bulunan fakat pahalı bir ürün önerdi.kullanmaya başladığım andan itibaren pek etkisi yoktu yaklaşık 10 gün sonra etkisini görmeye başladım ama çok pahalı bir ürün olduğu için sürekli kullanmayı düşünmüyorum.telkin bence krem kullanmama gerek kalmadan amacıma ulaşmamı sağlayacak gibi görünüyor.telkinde diğer arkadaşlarda görülen tüm etkiler yani ağrıları bende hissediyorum.fakat bunların uzun süreceğine inanmıyorum. geceleri kulaklıkla uyurken dinliyorum bence daha etkili.
nerelerdesiniz kızlar kimseden ses yok
Oooo canım senin adına çok sevindimmm darısı başımıza :)
Yalnız şu cıvıma olayını anlamıyorum ya bende olmuyo yada farkedemiyorum şu cıvıklığı =)
Bu arada ben de son durumu söyliyim 19. günüme giriyorum kızlar. Göğüslerimde arada ağrı oluyo arada hassaslaşıyo özellikle dikkatimi vererek dinlediğimde. Ama dolgunluk yok yani gitti daha da gelemedi :) Bu günlerde olanlar ya da bu günleri geçirenlerde ne gibi gelişmeler olduğunu yazarlarsa sevinirim =)
cnm inşallah darısı sizin de başınıza. ben de senin geçtiğin o yoldan geçtığım için cvp vermek isterim.benim ilk 21 bitene kadar pek bi gelişme hatta ağrı bile yoktu, göğüslerim aynı duruyordu..
. 1 haftalık arada ne olduysa oldu. ağrılar şiddetlendi, ağrılar şiddetlendikten sonra yumuşama oldu, 1hafta sonra da dolgunluk geldi.sert sert oldular.koltuk altından gelen ağrılarım hala devam ediyor.. sen de ara verdiğinde daha çok etkili olur eminim. seninde zaten ara vermene pek birşey kalmamış. hadi hayırlısı
arkadaşlar merhaba ben telkin dosyasını indirdim size sormak istiyorum bu dosya breast mp3 olarak indi bu değilmi yanlış değil değilmi böyle türk filimlerinde çalan fon müziği eşlinde birşey değilmi umarım yanlış yapmamışımdır.
teşekürler de nasıl 6 sat dinleyeceğim bilemiyorum işyerinde dibnlesem sürekli telefone bakıyorum evde yatarken dinlesem bebeğim sesini duyamam diye korkuyorum dinlerken. nasıl olacak hiç bilmiyorum 6 saatten az olunca olmuyormuymuş be
kızlar bıktım dinlemekten6saati zar zor tamamlıyorum valla bi faydasını görsem offf offff hiç isyan etmiyecem
Kız başka şarkı aç bir yandan onu dinle yani o zaman fazla sıkmazisyan etme ne kadardır dinliyorsun?
teşekürler de nasıl 6 sat dinleyeceğim bilemiyorum işyerinde dibnlesem sürekli telefone bakıyorum evde yatarken dinlesem bebeğim sesini duyamam diye korkuyorum dinlerken. nasıl olacak hiç bilmiyorum 6 saatten az olunca olmuyormuymuş be
cnm inşallah darısı sizin de başınıza. ben de senin geçtiğin o yoldan geçtığım için cvp vermek isterim.benim ilk 21 bitene kadar pek bi gelişme hatta ağrı bile yoktu, göğüslerim aynı duruyordu..
. 1 haftalık arada ne olduysa oldu. ağrılar şiddetlendi, ağrılar şiddetlendikten sonra yumuşama oldu, 1hafta sonra da dolgunluk geldi.sert sert oldular.koltuk altından gelen ağrılarım hala devam ediyor.. sen de ara verdiğinde daha çok etkili olur eminim. seninde zaten ara vermene pek birşey kalmamış. hadi hayırlısı
Yeni başlayanlar, hep burdaydım diyenler hepinize merhabaaaa :)
Son yorumlarınızı okudum 6 saati edemeyenler, dinlemekten sıkılanlar var. Hep aynı müzik bi de 6 saat süren dinlemeler kolay değil tabi :)
Ama uyurken dinlerseniz 6 saati çok kolay doldurursunuz ister aynı müzik ister farklı ne farkeder uyurken nasılsa duymıcaz
Ev işi yaparken tv izlerken başka müzik dinlerken de alttan telkini açabilirsiniz ben de ilk başta zorlanıyodum ay yeteeeeeeeeer diyodum ama şu memişlerim hatırına katlanıyodumŞimdilerde iyice alıştım müziğe duymuyorum bile . Yine fena olursanız yazın buraya birbirimizi sürükler dinleriz
Kaçıncı gününüzde olduğunuzu gelişmeleri vs buraya yazarsanız daha çekilir bi hale getiririz bence hem de kimde ne etki yapmış öğrenmiş oluruz o yüzden yazmayı ihmal etmeyin kızlar
Benim ilk 2 hafta içinde dolgunluk oldu sonra puff gitti şuanda dinlerken de ağrı girip duruyo inceden inceden ama ben de senin gibi müjde vermeyi bekliyorum 4 gözle
merak etme cnm sen de en kısa zaman da çok güzel haberler vereceksin inşallah hepimiz için hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?