• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Arkadaşlar şimdi size son gelişmeleri aktarmaktan büyüüük bir mutluluk duyuyorum!:61::61:
1 hafta önce göğüslerimde cıvıma gibi yumuşaklık olmuştu.Tabii ki bu cıvımanın "yeni dolgunluk" habercisi olduğunu biliyorduk.O yüzden moralimi bozmamıştım. Şimdi de yeni dolgunluk ve sertlik geldi.Hani bu göğsün içinde kaygan bi tabaka var ya , tutmak isteyince elden kaçıyor , işte o tabaka da sertleşti.Sanırım yağlar birikiyor:61::61:
Ve sanırım başarıyoruzz:65::65:
("göğüslerde cıvıma oluyormuş cesaret edemiyorum" diyenler için:34:)

Arkadaşlar şimdi size son gelişmeleri aktarmaktan büyüüük bir mutluluk duyuyorum!:61::61:
1 hafta önce göğüslerimde cıvıma gibi yumuşaklık olmuştu.Tabii ki bu cıvımanın "yeni dolgunluk" habercisi olduğunu biliyorduk.O yüzden moralimi bozmamıştım. Şimdi de yeni dolgunluk ve sertlik geldi.Hani bu göğsün içinde kaygan bi tabaka var ya , tutmak isteyince elden kaçıyor , işte o tabaka da sertleşti.Sanırım yağlar birikiyor:61::61:

ciddimisin çok sevindim inşallah bendeki yumuşamada dolgunluğun habercisidir kilo alınca yağlar kalçamda,belimde birikeceğine göğüslerimde birikse ne var sanki:46:bendende iyi haber gelir inş.

merak etme cnm 1 haftaya kadar senden de gelecek güzel haber.sen inan. haberlerini bekliyoruzz

Çok sevindim canım senin adına darısı başımıza inşallah :46: Bakalım benimkilerde senden ilham alırlar umarım :90:

günde 8-10saat dinlebiliyorsan çok iyi bence işte sonuç önemli bundada hayel kırıklığına uğramaktan korkuyorum :18: denemediğim yöntem kalmadı bencede ek yöntemler kullanılsa fena olmaz.

Kesinlikle ilave bişeylerde tavsiye ederim canım.Bitkisel çaylar içerden takviye olduğu için işe yaradığını düşünüyorum bide çok basit bi hareket yapıyorum gün içinde gögüs kaslarımın gerildiğini hissediyorum mesela onuda deneyebilirsin.Ellerini birleştirip birbirini itiyorsun ya dene bence dolgunluk olmasa bile şekle girer :21: çıkmadık candan ümit kesilmezmiş die boşuna dememişler :52::52:

Kesinlikle ilave bişeylerde tavsiye ederim canım.Bitkisel çaylar içerden takviye olduğu için işe yaradığını düşünüyorum bide çok basit bi hareket yapıyorum gün içinde gögüs kaslarımın gerildiğini hissediyorum mesela onuda deneyebilirsin.Ellerini birleştirip birbirini itiyorsun ya dene bence dolgunluk olmasa bile şekle girer :21: çıkmadık candan ümit kesilmezmiş die boşuna dememişler :52::52:

canım bu hareketi iyice açıklar mısın. daha önce de duydum ama tam anlamadım. böyle ellerinin avuçlarını yapıştırıyorsun (alkışlar gibi) birbirine doğru itiyorsun ,böyle mi acaba

canım bu hareketi iyice açıklar mısın. daha önce de duydum ama tam anlamadım. böyle ellerinin avuçlarını yapıştırıyorsun (alkışlar gibi) birbirine doğru itiyorsun ,böyle mi acaba

Aynen öyle canım hani japonların selamlaşması var ya aynı onun gibi :90: önce nefes alıyorum iyice verirken birbirini iyice itiyorum (nefes alıp vermeninde önemli olduğunu okumuştum) 10 kez falan yapıyorum pc başında her biri 5-10 sn arası zaten bi kaç kez yaptıktan sonra göğüs kaslarının gerildiğini hissediyosun :21: aslında tibet gençlik pınarı hareketleride iyide yamuldum 1-2 denemede :60: zorladım biraz sanırım ama bu hareket iyi geliyo bence :36:

bende aynı zamanda arada ada çayı rezene içiyorum bide çörekotu yağıyla masaj yapıyorum mersin yağıyla karıştırınca daha etkiliymiş benim oturduğum semtte satılmıyo eminönüne gidince alıcam kızlar:6:

Bugün sol göğsüm arada arada ağrıdı ohh :66: ama daha dolgunluk olark pek bişey farkedemedim bakalım bir kaç güne inşallah olur :61:

kızlar işe yarıyor mu yaramıyor mu biliyorum hiç takip edemiyorum ama şu ara yine takmış durumdayım:/(( ama bi şarkıyı sürekli dinlemek bi de bende depresif bir etki bırakan bir şarkıysa mümkün değil.... acaba telkinin olduğu dosyayı ayrıca paylaşma durumu yok mu biz istediğimiz müzikle birlikte dinlesek...

kızlar işe yarıyor mu yaramıyor mu biliyorum hiç takip edemiyorum ama şu ara yine takmış durumdayım:/(( ama bi şarkıyı sürekli dinlemek bi de bende depresif bir etki bırakan bir şarkıysa mümkün değil.... acaba telkinin olduğu dosyayı ayrıca paylaşma durumu yok mu biz istediğimiz müzikle birlikte dinlesek...

Sen telkinli müziği hafif kısık sesle aç ve sonra başka şarkıda açarsın o zaman sıkılmazsın tabi tek dinleyemezsen :34: dene canım çoğu kişide işe yarıyor bende de işe yarıyor :66:

bıktım bu şarkıdan ya :14: söndüler bir de hevesim kaçtı.. bir an önce dolgunluk gelse de heveslensem tekrarr :14:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.yaklaşık 5 gündür dinliyorum açıkçası 6 saate pek tamamlayamadım.tabi yanında başka kremde kullanıyorum.ama şu bi gerçek ki dinlemeye başladıktan sonra acayip bir şekilde fark göstermeye başladı ve ben bunun işe yarayacağına inanıyorum.bence 21 gün dinlemeye değer..sonuç memnun edecek gibi görünüyor.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.yaklaşık 5 gündür dinliyorum açıkçası 6 saate pek tamamlayamadım.tabi yanında başka kremde kullanıyorum.ama şu bi gerçek ki dinlemeye başladıktan sonra acayip bir şekilde fark göstermeye başladı ve ben bunun işe yarayacağına inanıyorum.bence 21 gün dinlemeye değer..sonuç memnun edecek gibi görünüyor.

hangi kremi kullanıyorsun ? therma diye bir krem varmış , acaba ona mı başlasam diyordum telkine ek ..

Merhaba .. ben de araniza Yeni katildim bu see telkinin faydali olabilecegini dusunmuyordum. Daha once yag falan denedim biraz etkili oldular fakat bunu ilk defa burada duydum gelismeleri bildirirsen sevinirim canim.

ben yaklaşık bir yıldır araştırıyorum piyasadaki tüm ürünlerin yan etkileri oluyor.açıkçası bu konularda iyice araştırma yapmadan bi ürün kullanmayı doğru bulmuyorum.eczacı bir arkadaşım bizzat kendisinin de kullandığı (bana en canlı örnek kendisi olmuştur ve şuan kullanmayı bıraktı.)şuan piyasada bulunan fakat pahalı bir ürün önerdi.kullanmaya başladığım andan itibaren pek etkisi yoktu yaklaşık 10 gün sonra etkisini görmeye başladım ama çok pahalı bir ürün olduğu için sürekli kullanmayı düşünmüyorum.telkin bence krem kullanmama gerek kalmadan amacıma ulaşmamı sağlayacak gibi görünüyor.telkinde diğer arkadaşlarda görülen tüm etkiler yani ağrıları bende hissediyorum.fakat bunların uzun süreceğine inanmıyorum. geceleri kulaklıkla uyurken dinliyorum bence daha etkili.

Back