Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar şimdi size son gelişmeleri aktarmaktan büyüüük bir mutluluk duyuyorum!
1 hafta önce göğüslerimde cıvıma gibi yumuşaklık olmuştu.Tabii ki bu cıvımanın "yeni dolgunluk" habercisi olduğunu biliyorduk.O yüzden moralimi bozmamıştım. Şimdi de yeni dolgunluk ve sertlik geldi.Hani bu göğsün içinde kaygan bi tabaka var ya , tutmak isteyince elden kaçıyor , işte o tabaka da sertleşti.Sanırım yağlar birikiyor
Ve sanırım başarıyoruzz
("göğüslerde cıvıma oluyormuş cesaret edemiyorum" diyenler için)
Arkadaşlar şimdi size son gelişmeleri aktarmaktan büyüüük bir mutluluk duyuyorum!
1 hafta önce göğüslerimde cıvıma gibi yumuşaklık olmuştu.Tabii ki bu cıvımanın "yeni dolgunluk" habercisi olduğunu biliyorduk.O yüzden moralimi bozmamıştım. Şimdi de yeni dolgunluk ve sertlik geldi.Hani bu göğsün içinde kaygan bi tabaka var ya , tutmak isteyince elden kaçıyor , işte o tabaka da sertleşti.Sanırım yağlar birikiyor
Ve sanırım başarıyoruzz
("göğüslerde cıvıma oluyormuş cesaret edemiyorum" diyenler için)
günde 8-10saat dinlebiliyorsan çok iyi bence işte sonuç önemli bundada hayel kırıklığına uğramaktan korkuyorum :18: denemediğim yöntem kalmadı bencede ek yöntemler kullanılsa fena olmaz.
Kesinlikle ilave bişeylerde tavsiye ederim canım.Bitkisel çaylar içerden takviye olduğu için işe yaradığını düşünüyorum bide çok basit bi hareket yapıyorum gün içinde gögüs kaslarımın gerildiğini hissediyorum mesela onuda deneyebilirsin.Ellerini birleştirip birbirini itiyorsun ya dene bence dolgunluk olmasa bile şekle girer çıkmadık candan ümit kesilmezmiş die boşuna dememişler
canım bu hareketi iyice açıklar mısın. daha önce de duydum ama tam anlamadım. böyle ellerinin avuçlarını yapıştırıyorsun (alkışlar gibi) birbirine doğru itiyorsun ,böyle mi acaba
kızlar işe yarıyor mu yaramıyor mu biliyorum hiç takip edemiyorum ama şu ara yine takmış durumdayım:/(( ama bi şarkıyı sürekli dinlemek bi de bende depresif bir etki bırakan bir şarkıysa mümkün değil.... acaba telkinin olduğu dosyayı ayrıca paylaşma durumu yok mu biz istediğimiz müzikle birlikte dinlesek...
arkadslar şu telkinin linkini atabilirmisiniz indirmem içinn
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.yaklaşık 5 gündür dinliyorum açıkçası 6 saate pek tamamlayamadım.tabi yanında başka kremde kullanıyorum.ama şu bi gerçek ki dinlemeye başladıktan sonra acayip bir şekilde fark göstermeye başladı ve ben bunun işe yarayacağına inanıyorum.bence 21 gün dinlemeye değer..sonuç memnun edecek gibi görünüyor.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.yaklaşık 5 gündür dinliyorum açıkçası 6 saate pek tamamlayamadım.tabi yanında başka kremde kullanıyorum.ama şu bi gerçek ki dinlemeye başladıktan sonra acayip bir şekilde fark göstermeye başladı ve ben bunun işe yarayacağına inanıyorum.bence 21 gün dinlemeye değer..sonuç memnun edecek gibi görünüyor.