arkadaşlar 1. 21 im bitti 1haftalık aradayım.
göğüslerimde yumuşama oldu,cıvık cıvık.
elimi bi attım !bu da ne boyutları aynı..
olduğundan küçük değiller ama çok yumuşamışlarrrr
Allah'ım inşallah en kısa zamanda fazlasıyla dolgunluk gelir
BILIYOSUN KI NORMAL BI DURUM BU CNM BI HAFTA SURUYO VE GECIYO SONUNDA DA DAHA FAZLA DOLGUNLUGUN OLUYO SAKIN MORALINI BOZMA BUNUN ICIN BENDE ARTIK OLMUYO UZUN ZAMANDIR NAZAR DEGMESINBI KAC DEFA OLUYO MUTLAKA AMA HERKESDE CNM
cnm ya hemen herkese yetişiyorsun,kendini parçalıyorsun adeta,moral bozmayalım diye
Evt cnm zaten en büyük tesellim herkeste olması...o yüzden çok garipsemedim . Ama böyle elime cıvık cıvık gelince bi tuhaf oldum
Bi de hani bu göğüste yuvarlak bi tabaka varya;hani tutmaya çalışıyosun elden kaçıyo, sert bi şey; işte o da yumuşamış
kızlar cevap vermediniz bana ben yarım atlet giymek zarar verirmi gööğse demistim sütyen yerine giysek
ben kendım cook guzel bı sonuc aldıgım ıcın cnm ıstıyorum kı herkesde alsın aynı sonucu ama pes etmeden sabırla kararlı olarakBılıyorum cnm ıkı uc kez bende de oldu ama sonrasında daha da dolgunluk oldu merak etme ıstersen bı hafta dokunma bakma cnm
devam et cnm senın adına cok sevındım sonuc almayada basladın artık 3.21den sonra hele bı gorsen nasıl acılıyo farkevet cnm telkınden tabıkı benımde ılk zamanlarda fark ettıgım degısıklerden bırısı olmusdu bu yururken sallanması falan yaa demekkı bızım gogusumuzde sıfır yag mevcutmus dıyorum bazenn sadece gogus tabakası varmıs tum belırtılerı takıp et gecmısdekı cnm hepsı oluyo zamanla emın ol cnm benım ıkı gundur yıne dolgunlastı bu kez regl oncesı dıye sanırım her gecen gun bıraz daha buyuyo yaaa
Canım böyle yapmamalısın telkin için demiyorum ona inanıp inanmamak sana kalmış hepimiz kötü dönemler geçirebiliriz ama hayattan koparak başına gelen kötü şeyleri iyiye çeviremezsin bunu söylemek bana düşmez yine ama şunun şurasında kaç gün kaldıki ramazanın bitmesine orucuna devam et bence hem Kadir geceside dua edip ruhunu dinlendirmek sığınmak varken neden herşeyi bırakıyorsun ki belki de yaşadıklarından dolayı telkinede inancın kalmadı ama böyle bi yere varamazsın canım kendini toparla olurmu
bende senin adına çok seviniyorum canm yaa :) acaba diyorum 3.21 de çok fazla bi fark olmazsa gene, 4.21 mi yapsam ben :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?