• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yaa bende açıkcası biraz umutsuzluğa kapıldım ama şöyle düşündüm bu kadar dinledm sanırım bugün de 19. günüm regl oldum olucam nezz sönmedi bnmkiler demişti bende devam edicem sönmezlerse 3. 4. 5. 21e kadar çıkarım sonraaaaaaa gelsin bomba gibi göğüsler :52: :52: :52: :52: bu arada masaj da yapıyorum bide ada çayı içiyorum :61:

arkadaşlar 1. 21 im bitti 1haftalık aradayım.
göğüslerimde yumuşama oldu,cıvık cıvık.:14::14:
elimi bi attım !bu da ne boyutları aynı..
olduğundan küçük değiller ama çok yumuşamışlarrrr
Allah'ım inşallah en kısa zamanda fazlasıyla dolgunluk gelir

kızlaar boşverin herşeyiii dantelli süngersizz sütyenleer bizi bekliyorr kocaman cüücüülerrleee ..pembelerii mavileriii kırmızılarıı siyahlarıı :32: çok güzel olcaklar , telkinle de löp löp yağ oluyor bir de güzel yuvarlak şekilli oluyorr.. :nazar::nazar: kimsenin umudu kırılmaasıın .. kiminin daha hızlı kiminin daha ağırdan milim milim yağlanıyor göğüsler.. nezcim sana kesinlikle katılıyorum.. söylenen araştırılan şeyler var ama ondan önemlisi yaşayıp gördüklerimiz deneyimlerimiz var.. hatta bir gun bir mağazada karşılaşcaz belki aramızdan bazılarımız belki aynı gun aynı magazadan sungersiz sütyen alıyor olcaz:8: :92:

Son düzenleme:
arkadaşlar 1. 21 im bitti 1haftalık aradayım.
göğüslerimde yumuşama oldu,cıvık cıvık.:14::14:
elimi bi attım !bu da ne boyutları aynı..
olduğundan küçük değiller ama çok yumuşamışlarrrr
Allah'ım inşallah en kısa zamanda fazlasıyla dolgunluk gelir

BILIYOSUN KI NORMAL BI DURUM BU CNM BI HAFTA SURUYO VE GECIYO SONUNDA DA DAHA FAZLA DOLGUNLUGUN OLUYO SAKIN MORALINI BOZMA BUNUN ICIN BENDE ARTIK OLMUYO UZUN ZAMANDIR NAZAR DEGMESIN :nazar:BI KAC DEFA OLUYO MUTLAKA AMA HERKESDE CNM:34:

BILIYOSUN KI NORMAL BI DURUM BU CNM BI HAFTA SURUYO VE GECIYO SONUNDA DA DAHA FAZLA DOLGUNLUGUN OLUYO SAKIN MORALINI BOZMA BUNUN ICIN BENDE ARTIK OLMUYO UZUN ZAMANDIR NAZAR DEGMESIN :nazar:BI KAC DEFA OLUYO MUTLAKA AMA HERKESDE CNM:34:

cnm ya hemen herkese yetişiyorsun,kendini parçalıyorsun adeta,moral bozmayalım diye:29:
evt cnm zaten en büyük tesellim herkeste olması...o yüzden çok garipsemedim . ama böyle elime cıvık cıvık gelince bi tuhaf oldum:53:
bi de hani bu göğüste yuvarlak bi tabaka varya;hani tutmaya çalışıyosun elden kaçıyo, sert bi şey; işte o da yumuşamış

cnm ya hemen herkese yetişiyorsun,kendini parçalıyorsun adeta,moral bozmayalım diye:29:
Evt cnm zaten en büyük tesellim herkeste olması...o yüzden çok garipsemedim . Ama böyle elime cıvık cıvık gelince bi tuhaf oldum:53:
Bi de hani bu göğüste yuvarlak bi tabaka varya;hani tutmaya çalışıyosun elden kaçıyo, sert bi şey; işte o da yumuşamış

ben kendım cook guzel bı sonuc aldıgım ıcın cnm ıstıyorum kı herkesde alsın aynı sonucu ama pes etmeden sabırla kararlı olarak:34: Bılıyorum cnm ıkı uc kez bende de oldu ama sonrasında daha da dolgunluk oldu merak etme ıstersen bı hafta dokunma bakma cnm :9:

kızlar cevap vermediniz bana ben yarım atlet giymek zarar verirmi gööğse demistim sütyen yerine giysek

büyümesine engel olur falan diyolardı hiç takmadım bu yasıma kadar ama dolgu sütyen yerine evde atlet takmaya basladım sizede bir sorayım dedim

Kızlar ben de iki gündür dinliyorum ama, göğüs uçlarında agrı var ve yumuşayıp dolgunlaştılar inanamadım...
Ki ben 6 saat dinleyemedm 3-4 saat dinledim ilk gün şimdi artırmaya çalışıyorum.. Denemeye değer ve inanıyorum işe yaricak.. O kadar yağ, ot denedik ve hiçbirinin yan etkisini düşünmeden, sonuç alan o kadar arkadaşımız olmasına rağmen buna mı şüphe duyuluyo.. Herkes özgür uygulayıp uygulamamakta o yüzden ilgilenen arkadaşlarımızın hevesini kırmayalım lütfen..

ben kendım cook guzel bı sonuc aldıgım ıcın cnm ıstıyorum kı herkesde alsın aynı sonucu ama pes etmeden sabırla kararlı olarak:34: Bılıyorum cnm ıkı uc kez bende de oldu ama sonrasında daha da dolgunluk oldu merak etme ıstersen bı hafta dokunma bakma cnm :9:

bence de ben bi süre göğüslerimle görüşmeyeyim:6:

devam et cnm senın adına cok sevındım sonuc almayada basladın artık 3.21den sonra hele bı gorsen nasıl acılıyo fark:62:evet cnm telkınden tabıkı benımde ılk zamanlarda fark ettıgım degısıklerden bırısı olmusdu bu yururken sallanması falan:1: yaa demekkı bızım gogusumuzde sıfır yag mevcutmus dıyorum bazenn:37:sadece gogus tabakası varmıs:9: tum belırtılerı takıp et gecmısdekı cnm hepsı oluyo zamanla emın ol cnm benım ıkı gundur yıne dolgunlastı :66:bu kez regl oncesı dıye sanırım her gecen gun bıraz daha buyuyo yaaa:52:

Bende senin adına çok seviniyorum canm yaa :) acaba diyorum 3.21 de çok fazla bi fark olmazsa gene, 4.21 mi yapsam ben :D

Canım böyle yapmamalısın telkin için demiyorum ona inanıp inanmamak sana kalmış hepimiz kötü dönemler geçirebiliriz ama hayattan koparak başına gelen kötü şeyleri iyiye çeviremezsin bunu söylemek bana düşmez yine ama şunun şurasında kaç gün kaldıki ramazanın bitmesine orucuna devam et bence hem Kadir geceside dua edip ruhunu dinlendirmek sığınmak varken neden herşeyi bırakıyorsun ki belki de yaşadıklarından dolayı telkinede inancın kalmadı ama böyle bi yere varamazsın canım kendini toparla olurmu :70:

toparlanacağım inşallah... biraz dalgaya vuracak olursam hayatımda sendemi brütüs dediği olaylar oldu 2 gün içinde....

bi baktım o çok güvendiğim en yakınlarım en uzağmdakilermiş.... neye uğradığımı şaşırdım... çok kırıldım insanlara...

ahh bu insanlara insanın ailesi olunca daha bi üzücü... Anladım ki insanın tek güvenebileceği Rabbiymiş..... saol canım ilgilnediğin için....

bu psikoloji ile telkşn kulağımda inşallah faydasını görürüz.....

bugün inanılmaz bir ağrı var iki göğsümdede koltukaltlarımda ağrıyorlar.
çok mutluyum. inanıyorum ve başarıyorum :66::65:

ağrı benimde var ablamla beraber dinliyoruz o dinlemekten gına geldi diyo ama benim göğsümün yanları acıyo :D güzel bir gelişme bu

bende senin adına çok seviniyorum canm yaa :) acaba diyorum 3.21 de çok fazla bi fark olmazsa gene, 4.21 mi yapsam ben :d

cnm 3.kez de dınle sonra soyle aylarca bı ara ver kendı halıne bırak o zamankı gelısmeyı bı gor derım ben cunku dınlemeyı bıtırdıkden sonrakı zamanda cok onemlı:34:

Merhaba kızlar, o yazıyı okuyunca benim de moralim bozuldu ilk başta. Ama sonra düşündüm ki insanlar moralle kanseri bile yenebiliyorsa, insan beyni buna bile kadirse memişlerimizi kalıcı olarak büyütmeye de kadirdir.

İleride zarar verebileceğine gelince, yediğimiz domatese bile laf ediliyor artık. Hormonlu vs diye. Zaten artık her şey zararlı :66: Zarar görceksem de memişlerim büyüsün en azından :66: Hem telkindeki cümleler hep güzel şeyler, tek korkum memelerimin eşek kadar olup hala büyümeye devam etmesi, ama beynimiz istemedikten sonra olmaz öyle bi şey diyorum :66: Bir de her bir haltın oraya yönlenmesi beni korkutmuyor değil :66: Ama istemediğimiz bir şeyin olcağını sanmıyorum. Olursa da başka bir telkinle düzeltiriz :60:

Ya en zararsız ilaçta bile ne olur ne olmaz diye 10larca yan etki yazılıyor. Yani gerçekten de her şeyin zarar verme olasılığı var ama çoğu çok düşük ihtimal.

İlk 21'im bitti, bu kadar çabanın üstüne kesmem ben bunu öyle kolay. Ve ileride aklımda kalır hep yapsa mıydım diye. O yüzden sallayın hacılaaaar, telkine aynen devam :64:

Silikona da hiç niyetim yok :63: Benim memüşlerim bıngıl bıngıl olmalı, balon gibi değil :66: Erkeklerin çoğu silikonlu göğüs sevmez, küçük göğsü tercih eder. Hatta küçük göğse bayılanlar da var. Silikon yaptırmayın derim ben. :64:

kızlar ben telkini bazen annemin yanında açıyorum yemek yerken felan.annem bilmiyordu ilk başta normal müzik sanıyordu.birden durdu kızım benim göğüslerime birseyler oldu sızlıyorlar dedi.beni aldı bir gülme :27: annem kızıyor 'ben ne diyorum sen gülüyorsun' diye:53:....sonradan söyledim de benim yanımda dinleme benimkiler bana yetiyor da artıyor dedi :52: :52: :52:

Back