ayyy videosunu izledim ameliyat felan kasıyor insanı ve 4bin tl kadar biriktirmen lazım biliyosun dimi
biliyorum cnm yaimkansız zaten o kadar biriktirmem ben hemen harcarım bnm bide öyle kötü huyum var hiç para biriktiremem ama başka çaremiz var mı ya kk daki tüm yöntemler ya geçici dolgunluk yapıyo ya hiç işe yaramıyo yaramadığı gibi kıl tüy kızarıklık saçma saçma bir sürü şey napcaz bilmiyorum artık ya biri daha büyütmüş sanırm şerbetçi otuyla fln onu da denicem son umut yksa daha da uğraşmam ya zamanımıza da yazık sonuçta
okadar para taşımayla su değirmeni dönmez hesabı birikmez canım:)valla tamamen karıştı benm aklım ben telkinin yanı sıra şerbetçiotuyla krem karışımı var kk dan okumuştum yapanlar olmuş gecen hafta 5 gün kullandım o karışımı felaket bi dolgunluk oldu gercekten sonra bıraktım vaktim olmadı tabi gitti dolgunluk 2 ay kadar uygulamak lazımmış kalıcı oluyomuş kullanan söyledi bende dün tekrardan başladım
benım telkınıme mıtelkine değl de nez in telkinine ihtiyacımm var şimdii devam edebilmek için.. benim bir arkadaşım da söylemişti bu bilinçaltını etkilemek çok tehlikleli yan etkisi olabilir bi gun farketcek kandırıldıgını sonuçta demiştii ama ben inanmak istememiştim.. sonuçta fight club dahil bir çok holywood filminden tutun, reklamlara hatta çizgifilmlere kadar 25. kare teknigiyle bilinçaltımıza birsürü mesaj gönderiliyor sonuçta.. bu en azından işime yarar bırakayım da cicişler byusun demiştim kendimce.. ayy bilemedim şimdii:26:
evet cnm etkısını gordum hala da goruyorum hıcde gecıcı olacagını da sanmıyorum kım denemısde buyumemıs veya gerı kuculmuskı bılmıyorum ama ben ınanıyorum cnmbilemiyorum kızlar ya aynen dediğnz gibi çelişkili olmaya başladı bu telkin işi gerçi faydasını görenler vardı nezz fln ama ben devam etmicem galiba sizde öyle 2.21de dolgunlk kalmadı flnn diyince ........... of ya yine umutlarımız söndü regl sonrası göğüslerimzin söndüğü gibi
neezz geel de bişilerrr dee nolurr.. ben hala inanıyorum gerçi buyuyenlerin hep kalmış sonuçtaa ve birsürüü bizim farkedemedgimiz yöntemlerle bilinçaltımıza her an mesajlar gönderiliyor.. aklınız hayaliniz dururgöğüs buyutcekse ben de bu telkinle göndereyim , onca şeyin yanında bunun bi zararı olmaz olsa hepsinin olur zaten diyorumm..
geldım cnm ne deyım kı buyuyolar ıste bı aydır dınlemıyorum hıc bısey de yapmıyorum amaaa buyuyo ıste agrıyo kan dolasımını da hıssedıyorum dun goguslerımde dolanan karıncalardan uyuyamadım yanı tum belırtıler de oluyo ne bılıyım tam gaz devam edıyo yaglandı resmen nereye gıdecekkı bu yaglar gerı yanı yerlestıkden sonra artık sonmede olmuyo gecen reglımde olmadı bılmıyorum yaa ben ıyı dusunmek ıstıyorum ınsallah hepımız ıcın cok guzel olur hersey cnm ama bendekı durum bu yanı 70den 75e cıkdım 4 ay bıttı :18:
haklısın aslında yağ yerleştikten sonra nasıl gitsinn.. maşallahh daha da güzel olur tam istedigin gibi olur senin de hepimizin de umarımm..bu arada bende de bariz bir yağlanma var üstelik ben çok düzenli de dinlyemedim hep bölük pörçük dinledim daha yeni düzenli olarak en baştan başladım ve böyle elime agır agır geliyo yağlanma, bi yuvarlaklık var.. tabi çook buyuk bi fark degil ama farkedilir bi yağlanma var ben de inanıyorum yaa .. kanser için bile telkin var hatta telkinsiz sırf olumlu düşenerek düzelen insanları biliyoruz.. sonuçta hastalıklı hücre var orda fiziksel bir sorun var ortada psikolojik değil ama moralle düzeliyor.. demekki bu iş inanmakta bitiyor :92::92:
benım ılk halıyle arasında cook fark var cnm bı haftada eskı halıne donecek olsaydı yanı 4 hafta gectı dınlemıyorum aksıne daha da hızlandı buyume kodladı bılınc altı artık cnm ben ınanıyorum yaa sorunsuz sekılde olacak ınsallah bu ıs ılk kez bu kadar umutluyum bıseyden yanı kullanılan ılaclar kremler falan cokmu masum sankı en azından dısardan mudahale olmadan buyuyo yanı ben ergenlıkdekı gıbı buyudugunu dusunuyorum cnm ınsallahda sorunsuz sekılde ıstedıgımız sonuca ulasırız
ohaaa5 günde mi baktım ben o konuya şimdi de aynısı mı yaptın krem adaçayı falan ?
evet canım patlicaklar gibi hissediyodum ve krem ağrı yapıyor nasıl büyürken ağrıyor öyle bunu telkinin yanında yapıodum ek olarak tekrar başladım ada çayını çokta düzenli içmiyorum aslında kreme dün başladım gelişmeleri aktarırım
evet canım patlicaklar gibi hissediyodum ve krem ağrı yapıyor nasıl büyürken ağrıyor öyle bunu telkinin yanında yapıodum ek olarak tekrar başladım ada çayını çokta düzenli içmiyorum aslında kreme dün başladım gelişmeleri aktarırım
ayy ben yaptım onu o bende de etkili olmadı hiç ayrıca çok pis bişey o ya hiç sağlıklı değil.
ayy ben yaptım onu o bende de etkili olmadı hiç ayrıca çok pis bişey o ya hiç sağlıklı değil.
pis derken cnm ?? otları fln sürdüğümüz için miher yere bulaşır die düşündüm ben onu da büyüyosa katlanırız ona da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?